• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR, majd telefonon beszéltünk meg a részleteken, könnyedén ment, mindig elérhető volt. Nagyon kedves és szexi a hangja.
  • Megközelítés:

    BKK és autó is könnyen kivitelezhető, belváros. Kora délután voltam, de több parkoló is volt az utcában.
  • Helyszín:

    Szépen felújított, tiszta lakás, ketten voltunk a randi alatt. Tusfürdő és törölköző is tökéletesen megfelelő a higéniai előkészületekhez. A szoba nagyon fényes volt, ez kiemelném, így nagyon is lehet mozizni, sajnos klíma nincs, így azért megizzadtunk.
  • Lány külseje:

    Nagyon vékony, kis cicis milf. Nagyon szép teste van, popsija szép kerek, punci is nagyon szép. Az arca nekem nem jött be, de ez nagyon szubjektív, én nem szeretem a rajzolt szemöldököt. Képeknek biztosan ő van és abszolút megfelelő nekik.
  • Action:

    Érkezés után, gyors vetkőzés, tusolás és mentem is vissza a szobába (ami nagyon világos, ez nagyon pozitívum számomra), már mesztelenül várt. Az ágyon állva kezdtünk, a szájba adtam a farkam, amit rip-rop keményen szopott, majd elkezdte a mélytorkot. Párszor rábukott, majd szólt nyugodtan toljam ám a fejet rá, én zavaromban, eleinte ezt nem is realizáltam, ezt követően toltam a torkában keményen. Többször, jó néhány másodpercig bent tartottam, majd hagytam egy kis levegőt is. Teljesen olyan érzés és látvány volt, mint egy pornó filmben lennék. Folyt a nyála, szemével hívogattóan, már már könyörgöen követelte vissza a faszt a torkába. Ezzel játszodtunk vagy 5-10 percet, majd kértem, hogy akkor most már szeretném a popsiját is kipróbálni. Kaptam is egy gumit, majd egy perc állítás után, már doggyban a popsiban voltam. Eleinte picit finomkodtam, de itt is kérte, hogy toljam be rendesen, hát nem kellett kétszer kérnie. Néhány perc után, kértem, hadd kerüljek vissza a szájába, mert éreztem, hogy lassan közeledünk a végikemenetel felé. Az ágyra huppant én meg féllábbam mellé téve, állva újra a szájába kerültem, löktem néhányat még a torkába, majd a mellére élveztem el.
  • Elszámolás:

    Én két extrát kertem a popsit és a mélytorkos kényszerfranciát. Abszolút megérte, talán a átlagnál magasabb a tarifa, de a szolgáltatás is.
  • Összkép:

    Összeségében jó érzéssel távoztam. Bár nem az én típusom testalkat és arc szempontjából, de a szolgáltatás amit nyújt az parádés és bőven pozitívan távoztam.
Happy Massage