• Nina

  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Kedves AdMkA,
    Nagyon szépen köszönöm ezt a beszámolót! Nagyon jó volt olvasni és máskor is szívesen látlak.😊
    Puszillak 😊

  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült egyeztetni Ninával, először nem értem el, de amint elérhetővé vált, visszacsörgetett és tudtam is hívni. Szerencsémre le tudtunk egyeztetni egy szombati időpontot.
  • Megközelítés:

    A város külsőbb részén, de nagyon kellemes környéken található a helyszín, nem szoktam ennyire messzire menni, de Nina az arcos hirdetésével és természetes szépségével egyszerűen hívott magához. A cím egyértelmű volt, telefonban Nina készségesen eligazított fülemnek kellemes hangján, a busz szinte a címen rakott le, parkolni nehezebb lehet az időszaktól függően. Kicsit korábban érkeztem, így az időm eljöveteléig csodáltam a várost a közeli utca széléről.
  • Helyszín:

    Helyszín az alagsorban található, tiszta és igényesen van berendezve, előszobában cipő levétele, aztán bevezetett a programunk helyszínére. Beszélgettünk kicsit, aztán kaptam egy szépen lótuszba hajtogatott törülközőt. A fürdő tiszta, tusfürdőből van több fajta, abszolút kielégítő a választék. Jól esett ebben a nagy melegben a város után a tusolás, de mi tagadás, alig vártam a tusolás utáni programot.
  • Lány külseje:

    Már a telefonban is egy nagyon szimpatikus hölggyel beszéltem, aki érzéki hanggal, rendkívül izgató képekkel és beszámolókkal rendelkezik, így esett rá a választásom, de élőben az igazi. Egyszerűen meg kell tapasztani Nina gyönyörű, természetes szépségét. Nem ámítás, a képek nem hazudnak, a valóság 100%-ban tükrözi a képeket, egy gyönyörű szép Nő fogadott az ajtó túloldalán. Szépséges arc, pici barna szemek, sportos, de nőies szexi alkat, formás fenék, a mosolya és a hangja volt a kedvencem...és még a kedvemben is járt azzal, hogy egy a képeken is látható dögös, fekete bőr setben fogadott. Olyan ismerős volt az arca, mintha már láttam volna valahol. A korából simán letagadhatna 7-8 évet és bármikor megfordulna utána az ember az utcán. Végül, de nem utolsó sorban Nina egy igen intelligens nő és nagyon kellemes társaság, szóval csalódás esélye szinte a nullával egyenlő.
  • Erotikus masszázs:

    Egy 2 órás programot beszéltünk meg, nem szeretem a kapkodás, egyrészt szerettem volna időt adni az eseményeknek, másrészt kicsit megismerni törékeny vendéglátómat. Nem kimondottan sortűzre érkeztem, de izgattak a korábbi beszámolói és kíváncsi voltam, hogy mit tudunk kihozni egymásból. A fürdőből visszatérve háton fekvéssel és az erotikus résszel kezdtünk, majd jött egy kör masszázs, újra érzéki élmények és ismételten masszázs. Andalító lágy, halk zene és Nina, minden adott egy kellemesen eltöltött élvezetes randihoz. Levette a szexi rucit és ha jól emlékszem citromfű illatú olajhoz nyúlt, aztán természetesen hozzám. /Ugrás a kényeztetés részhez./Az első élvezésem után került sor a masszázsra. A talpammal kezdte a masszázst, egész nap el tudtam volna viselni. Nina érezhetően tanulta a fogásokat, isteni jó volt a masszázsa is, rendelkezik a megfelelő szaktudással. Mindig élmény tapasztalt, tanult kezekhez érkezni :) A masszázs során beszélgettünk tényleg mindenféléről, sportról, masszázsról, filmekről, felnőtt filmekről és közben egy igen csak értelmes és szeretetre méltó lányt ismertem meg Nina személyében. Szóba került a videós munkássága is, ami megmozgatta a fantáziámat. A beszélgetés közben alaposan átmasszírozta lábaimat, majd rákérdezett a 2.kényeztetésre, készen álltam :)

    A 2.orgazmusom után tértünk át a hátamra, alaposan átgyúrt, főleg a lapockámnál esett jól a csomók fellazítása. Erős kezei vannak ennek, nagyon jól esett a masszázsa és külön élmény volt látni a masszőr mögött az embert. Imádtam minden percét a kis találkánknak, hamar elrepült az idő.
  • Levezetés:

    Ezzel a résszel kezdtünk, úgyis jobban tudok beszélgetni egy felvezetés után. Mondta, hogy ha nem szeretek valamit, akkor nyugodtan szóljak (nem volt ilyen), de nagyon kedves és figyelmes volt velem végig. Lefeküdtem a földön levő matracra, olajat csorgatott a farkamra és szépen lassan masszírozta gyengéden a legnemesebb részemet. Kis idő után szemmel láthatóan egyre nagyobb érdeklődést mutattam a tevékenysége iránt. Nagyon izgató volt látni, ahogy egy ilyen tünemény a szemembe nézve a kis kezeivel játszik velem. Egyszer csak észrevettem, hogy a zenére ritmusra táncoltatja a farpofáit. Anyám, még most is megkeményedek, ha erre gondolok miközben ezeket a sorokat írom...baromi izgató volt az egész, ahogy incselkedett velem. Mindenféle fogást kipróbált rajtam, nagyon változatos volt a technikája. Két kezével és az olajjal olyan hangokat is előidézett, mint ha épp máshol lenne a hímtagom, hát huh, csak kapkodtam a lélegzetemet. Nem akart kivégezni hamar, végig odafigyelt rám és azt akarta, hogy igazán jól érezzem magam. Nina egyáltalán nem az a köpülős fajta hölgy :) Fokozatosan építette fel az orgazmusomat és nagyon sokáig baromi közel voltam a csúcshoz. Aztán egyszer csak már nem volt mese, nagyot robbantam Nina kezei között. Szeret örömöt szerezni és szerintem őt is beindítja egy élvező férfi látványa, remélem nem vágtam hozzá nagyon hülye fejeket...megvárta míg lenyugszom, készségesen letörölgetett, majd egy víz szünet után jöhetett a masszázs.

    A lábmasszázs után újra kezébe vett engem és folyamatosan figyelte a reakciómat. A kereteken belül simogattam én is Ninát, isteni selymes bőre és szépséges mellei vannak, nagyon finom nő,. Törékeny kislánynak tűnhet, de nagyon erős erotikus kisugárzása van és érti, amit művel. Több se kellett, a látvány és a különböző ingerek megtették a megfelelő hatást és immár halkabban, de ismét hatalmasat élveztem Nina kezei között. Két orgazmussal megelégedtem, szerintem harmadik nem is jött volna össze, így inkább Nina társaságát élveztem tovább.
  • Elszámolás:

    Az elején helyeztem el a telefonban megbeszélt csokrot diszkréten, később sem esett szó róla. Ninánál korlátozottak a lehetőségek, csak kézi kényeztetés opció van, de abban vérprofi. Abszolút korrekt hölgy, picit túl is csúsztunk az időn, de egyáltalán nem éreztem magam sürgetve.
  • Összkép:

    Egy hihetetlenül erotikus kisugárzással rendelkező, intelligens, érzéki és jó fej nőt ismertem meg, akinek bármikor szívesen kerülnék újra a kezei közé. Teljes mértékben elégedetten távoztam, partner volt mindenben, amiben lehetséges.
Happy Massage