• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en írtam, majd kis levelezés során kialakítottuk rugalmasan a talit. Gyorsan s jól kommunikál Ashley. Korábban laza s közvetlen sms váltásaink voltak, de a tali akkor nem jött össze.
  • Megközelítés:

    100 méteren belül volt kb. 8-10 üres parkolóhely, melyből egy árnyékosat igénybe vettem szgk-val. Cím pontos, csak a lépcsőházat és a lakást kell helyben pontosítani.
  • Helyszín:

    Frissen kifestett lakás. Egyedül használja. Még a visszarendezés (képek, stb.) hiányos volt. Higiénia rendben, fürdő is kifejezetten felújított, ill. tiszta.
  • Lány külseje:

    A képek nem maiak ami nem szokatlan. Javasoltam Ashleynek, hogy pár friss képet is tegyen ki. Karaktere hasonló, talán egy kicsit most több van rajta. A van mit fogni rajta kategória, ami úgy vélem a többség kedvence. Mellesleg pedig kiemelkedő és kézbevehető élmény!!!
  • Action:

    Első találkozó. Külsőleg ill. helyszín tekintetében némileg másra számoltam, viszont a lazaság, a jókedv és a szeximádat az elvitt mindent!
    Ismerkedős beszélgetés volt az elején, ahol már kacérkodott velem. Kaptam 2 törcsit, s irány a fürdő. Visszatérve a kellemesen behűtött szobába egyből fel kellett melegítenem a lehűlt testrészeit, illetve az átfázott kezemnek is kaptam melegedő helyet. Majd megsütött! Hoppá! A kölcsönös egymással törődés egy pontján úgy döntöttem, hogy előre veszem őt. Melle, puncija izgatásra remekül reagál, ami nem véletlen, hisz maga is szereti az erotikát, s nem puszta pénzgyűjtési kényszerből van jelen. Puncinyalás közben az ujjammal is izgattam a G pontját, ami többlet élvezetett adott neki, de végül egy hoszabb erősebb orgazmusba sikerült vinnem külső kényeztetéssel. Nem kell túlfinomkodni, belevaló, élvezi, kívánja, ami igazán jólesik a férfiembernek (is). Ezt követően több pózból kezelésbe vette a cerkát, valamint a golyókat. Kérdezte, hogy törődése csússzon-e lejjebb, de azzal nem éltem. Megbeszéltük, hogy egyikőnknek se érdemi extra élvezet a popsinyalás, bár nem is kellemetlen azért, s szívesen meg is tesszük adott esetben. Annyira jól franciázott, hogy nem is váltottunk át, hanem végig vitt az úton, s ügyesen játszott még kicsit az izgalmi csúcson is, meg közvetlen utána. Ezután kis tisztálkodás, majd laza beszélgetés, barátkozás volt. Nagyon jófej, normális, aki egynsúlyban van az élettel és a környezetéável - legalábbis nekem így jött le. Elmondtam neki, hogy ha jó kedvben vagyok, igen gyorsan csúcstra jutok, ami szerepet is kapott, hisz az uccsó 15 percbe belefért egy remek numera, meg a fürdés, öltözés, s további beszélgetés. Isteni volt, hogy fölém helyezkedve cirógatott a melleivel, s érezhettem annak a súlyát magamon.
  • Elszámolás:

    A hozzáállása, s az általa teremtett humort sem nélkülöző légkör remek volt, így * rózsával megtoldottam az egyébként korrekt virágcsokrát.
  • Összkép:

    Az előbbiekben már kifejtettem a benyomásaim, erényeit. Még egyszer ráerősítek: azaz kölcsönösen élvezetes a légkör ami inspiráló, fantasztikus mellei vannak, s kacér, belevaló csaj, akinek jó a társaságába lenni.
Happy Massage