• Adèl

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már visszajáró vendég vagyok Adélnál. Mindig telefonon egyeztetünk. Általában gyorsan felveszi. Ha Ő esetleg nem elérhető, akkor valamelyik barátnő ad korrekt tájékoztatást. Délelőtt 11től érdemes próbálkozni. Volt, hogy 1 órán belül is kaptam időpontot, de volt, hogy csak jóval későbbre.
  • Megközelítés:

    IX. kerület. Boráros tértől 5-6 perc séta. Tömegközlekedéssel ideális, parkolás gondolom nem mindig egyszerű.
    Telefonban pontos címet adnak. Könnyű odatalálni. Egyszerű kapukód, kapucsengő, lift, és már nyílik is az ajtó.
  • Helyszín:

    Kis praktikus előszoba ülőkével és cipőkanállal. Tiszta és kényelmes fürdőszoba káddal, zuhanyfüggönnyel, tucatnyi tusfürdővel. Amit külön kiemelnék, hogy minden nagyon tiszta, száraz a kilépő, van szájvíz, és többféle TicTac.
    2 kifejezetten tágas klímás szoba, kényelmes, széles matrac, és persze mozizó tükrök a megfelelő helyen.
    Van szék (fotel) a ruhát lepakolni. Mindig megkínálnak friss hűtött ásványvízzel, csokival. Az első és a második zuhanyhoz külön száraz, friss törölközőt kapok. Minden apróságon látszik, hogy maximálisan odafigyelnek a vendég igényeire.
  • Lány külseje:

    Az amatőr képek sem rosszak, és persze valósak, de az élő valóság azért klasszissal jobb. Szerintem egy közepesen jó fotós is lényegesen jobb képeket tudna készíteni. Engem mindenesetre Adélnál nem a képek fogtak meg, hanem az a bájos csilingelő hang a telefonban, és a maximális kedvesség, amivel ismeretlenül is elhalmozott. Aztán szerencsémre a találkozáskor sem kellett csalódnom. Legutóbb valami fekete csipkés ruciban fogadott, aminek nagy előnye, hogy könnyen levehető.
  • Erotikus masszázs:

    Adél már az első alkalommal is nagyon elvarázsolt. Tényleg tanulta a masszázst, ez azonnal érződik. De az első alkalommal csak 1 órát voltam, meg még persze bele is akartam szólni, hogy mi legyen a program, és így nem tudott igazán kibontakozni Adél profizmusa. Én mondtam a végén, hogy nagyszerűen éreztem magam, meg szuper volt minden, erre huncut mosollyal csak annyit mondott, hogy „lehet ezt még fokozni.” Én nem igazán hittem neki, de szerencsémre neki lett igaza. Lehet fokozni, nem is kicsit!
    A következő alkalom pár nap múlva már másfél órás volt, és csak annyit kértem, hogy a vállaimra, nyakamra külön figyelmet fordítson. Azóta pedig csak annyit mondok, hogy ismétlést kérek. Pancsi után hasra fekszem, nem nézek órát, nem dumálok bele a profik dolgába, hanem csak élvezem a kapott élményt.
  • Levezetés:

    Nagyon nehéz lenne Adélnál pontosan elkülöníteni a masszázst és a levezetést. Tapasztaltam már máshol, hogy kapok egy jó masszázst, majd utána külön egy kézzel-szájjal levezetést. Persze ez is jó, de hát ez Adélnál egészen másként alakul. Az elejétől minden érintés kellemesen bizsergető, egyszerre lazító és izgató. Masszázs és simogatás és izgatás egyszerre. Elég gyorsan felhúz magasra, aztán ott tart sokáig. Mondta, hogy nyugodtan szóljak, ha valamit másként szeretnék. De nem kell szólnom, mindig érzi, hogy mikor lépjen tovább, mikor térjen vissza, mikor erősebben, mikor gyengébben. És a végén persze a csodás francia.
    És igen, még mindig lehet fokozni. Van lehetőség 4 kezes masszázst is kérni, amit még nem próbáltam.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak nyilvánosak, korrekt az elszámolás. Másfél óra élvezet, 1 extrával (NFVSZ), maximális odafigyeléssel * rózsaszál.
  • Összkép:

    Amit írtam, szerintem nem elég informatív, de nem igazán erősségem a fogalmazás. Nekem nagyon bejött ez a fajta masszázs, nekem különleges élményt nyújt. Köszönöm Adél.
Happy Massage