• Lina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta kiszúrtam Lina hirdetését, de valahogy mindig másképpen alakult. Azon a napon viszont délelőtt kiderült, hogy szabad leszek késő délután, és mivel éppen jelezte az oldal hogy elérhető, felhívtam. Nem ő vette fel, egy kolléganővel tudtam beszélni. Korábban már érdeklődtem telefonon Lina programjai felől, így csak az időpontot egyeztettük, amelyet VTR-en is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    A Corvin plaza mellett található. Én BKV-val mentem, úgy nagyon egyszerű. A felújított 3-as metróval a Corvin-negyedig, ott keresztül kell vágni a plaza-n és már majdnem a ház előtt is vagyunk. A parkolás nyilván megoldható a plaza parkolóban.
  • Helyszín:

    A környék nagyon rendezett, tele élettel, pezsgéssel, szórakozni vágyó emberekkel. Ez már nem a klasszikus "nyócker", hanem az előkelő pesti belváros. A lakás szép, tiszta, és nagyon jól felszerelt. Kellemes félhomály, a szobában kényelmes szivacs, aminek külön örültem, mert a masszázspadot nem szeretem. A fürdőn azért látszik, hogy sokat használt, az újszerű lakáshoz képest már kissé kopott, de tiszta. Egy zuhanykabinban lehet elvégezni a tisztálkodást. Tusfürdők kellő választékban, a mosdó mellett szájvíz kis műanyag pohárkákkal. A törülköző nem csak szép tiszta, de jó nedvszívó is, ami külön pozitívum, mert ezzel kapcsolatban már más helyeken voltak rossz tapasztalataim.
  • Lány külseje:

    Ahogy már írtam, régóta kíváncsi voltam Linára. Nagyon tetszett a fotókon, bár az arckitakarás nyilván mindig rejt némi kockázatot. Sok beszámoló van róla, melyeket persze átolvastam, vagy legalábbis átfutottam, de sajnos (mármint nekem sajnos) ezek többnyire páros masszázsokról készültek, és ez azért nem adja úgy vissza az élményt, meg az adott lányról szerzett benyomásokat.
    Ahogy megláttam, azonnal elmúltak az aggodalmaim. Lina egy nagyon szép arcú, szexis lány. A vékony lányok rajongói nem biztos hogy őt választanák, de ha valaki - hozzám hasonlóan - imádja a dús kebleket, a kerek popsit, és úgy általában a nőies idomokat, az nem fog tudni betelni a testével.
    Aminek külön örültem, hogy sem tetoválása, sem pirszingje nincs. Nálam ez nem kizáró ok, de mindenképpen pozitívum.
    A hangja is nagyon kedves, kellemes, a mosolya elbűvölő. Ráadásul elmondta, hogy rendelkezik néhány izgalmas jelmezzel, ha előre jelzem neki, akkor a legközelebbi együttlétet ilyen módon is fel tudjuk dobni.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs már csak a végén volt, levezetésképpen. Miután bementünk a szobába és felkészültem a zuhanyra, átadtam a tiszteletdíjat, és kérdeztem, hogy nem kezdhetnénk-e a kényeztetéssel. Nem volt kifogása ellene, így azzal kezdtük, és utána kaptam egy masszázst, ami egyébként nagyon jól esett. Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda.
    Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.
  • Levezetés:

    Ahogy visszajöttem a fürdőből, azonnal rávetettem magam. Átöleltem, és simogattam, ahol csak értem. Markolásztam a fenekét, a combjait és persze a csodás, hatalmas természetes melleket, amelyekről már korábban is sok szépet olvastam, és most végre én is élvezhettem. Csodás élmény volt. Ahogy lekerült róla a bugyi, a kezeim mohón kutattak a lába között is. Sajnos az ujjazás nem megengedett, de azért így is nagyon kellemes élmény volt a puha, simára borotvált punciját felfedezni. Lehet hogy csak a hiúság beszél belőlem, de úgy éreztem, neki is jól esik az együttlét.

    Nem sokáig értem be a kézimunkával, lefektettem az ágyra és a nyelvemmel kezdtem kényeztetni. Úgy éreztem, ez is örömére válik, még instruált is közben, hogy csináljam. Leginkább a csiklójára koncentráltam. Nagyon kellemes, izgalmas élmény volt, végül csak azért hagytam abba, mert aggódtam, hogy kifutok az időből.

    Helyet cseréltünk, én feküdtem a hátamra Lina pedig szenvedélyesen szopni kezdett. Nagyon jó a technikája, olyan jó, hogy most már azon aggódtam, hogy túl hamar végem lesz. Megkértem, hogy oldalról, négykézláb helyezkedjen el, így ismét szabad hozzáférést kaptam a fenekéhez és a puncijához. A kezemmel előrenyúltam és ismét markolásztam, néha kicsit paskolgattam a fenekét, máskor pedig egyre szenvedélyesebben simogattam a forró és nedves punciját.

    Már nem akartam sokáig húzni a dolgot, de ismét szerettem volna a nyelvemmel kényeztetni. Megkértem, hogy 69-ben fejezzük be. Gyorsan elhelyezkedett felettem, és amíg lelkesen nyalakodtam, ő csodás szopásban részesített. Pár perc múlva jeleztem hogy itt a vég. Kiengedte a farkam a szájából és kézzel fejezte be. Majd letörölgetett, és kaptam egy pohár ásványvizet.
  • Elszámolás:

    Egy órás programra mentem, és * rózsaszálat adtam át.
    Tudomásom szerint két extra van nála, a csók és a NFVSZ, mindkettőt * rózsaszállal illik honorálni. Én ezeket nem kértem, mikor először vagyok valakinél, nem szoktam extrát igénybe venni, mert még nem vagyok biztos benne, hogy megéri-e. Most így utólag azt mondom, biztosan feldobta volna az együttlétet, de Lina önmagában is egy hatalmas extra, nem voltam csalódott, hogy kimaradtak.
  • Összkép:

    Lina nagyon kedves lány, és valami hihetetlen izgató érzékiség árad belőle. A hozzáállását is csak dicsérni tudom, mindent megtesz azért, hogy a vendég boldogan és elégedetten távozzon tőle. Csodás, felejthetetlen élményt kaptam tőle, amit remélem máskor is megismételhetek.
Happy Massage