• Jàzmiiin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés kicsit hosszúra nyúlt. Igazából kicsit nehéz volt összeegyeztetnem a saját időbeosztásomat a tervezett randival; de végül csak sikerült. Ehhez hozzáadtam egy kis pluszt ezért egy Kingus-Eszter-Jázmiiin trióval találkoztam. VTR és jó pár telefonhívás is történt.
  • Megközelítés:

    Jázmin kuckója a Tóváros lakóparkban található, ezért ide célszerűbb autóval jönni. A BKK szegényes errefelé, de ha valaki időben elindul akkor azzal is ide lehet érni időben. A parkolás megoldható mert én láttam szabad helyet.
  • Helyszín:

    A páros randikat mindig Jázmin kuckójában tartjuk ezért most is itt voltunk. Igazából a lakás nem változott. Még mindig ugyanaz a garzon ami korábban volt. Amerikai konyhás nappali és egy hálószoba. A szobát nem használtuk mert a nappali ágyán elférünk négyen is. A fürdőre nincs panasz, mert mindent megtalálunk benne.
  • Lány külseje:

    Jázmin babaara még mindig megvan. A fiatalos kinézet nála elég lassan múlik el. Alig fog rajta az idő. Karcsú teremtés kisebb, de természetes cicikkel. Lapos és kecses lábpár társul egy formás popsi mellé. Sötétkék spagetti pántos felsőben és egy ugyanilyen színű tangában nyitott ajtót.
  • Action:

    Megérkezéskor üdvözöltem mindhárom lányt és bemutatkoztam Eszternek.Elkezdtem leöltözni, de mégy csak a nadrágomat vettem le, amikor Kingus kitalálta, hogy táncolnak nekem és mindhárman körbevettek és valami mozgásba, Nem nevezném go-go táncnak, de az tetszett, hogy közbe elkezdtek engem vetkőztetni.Mikor minden ruhadarab lekerült rólam akkor a fürdőt vettük célba. Itt nagyjából annyi történt, hogy a három lány "együttes erővel" lemosta rólam az út porát. Visszatértünk a nappaliba és az ágyra telepedtünk. Én befeküdtem Jázmin lábai közé míg ő Kingussal csókolózott. Eszter először Jázmin melleit kényeztette; majd a velem egykorúval kezdett foglalkozni. Oldalfekvésben voltam amíg Eszter franciázott és eközben Jázmin Kingus melleit kényeztette. Váltottunk és most Kingus lábai közé kerültem míg Eszter és Jázmin csókolóztak és egymás melleit simogatták. Pár ujjamat is használtam a nyelvem mellett Kingusnál és a másik két lány felváltva csókolózott egymással és Kingussal. Volt amikor a három lány egyszerre csókolózott; ami nem semmi egy látvány volt. Jázmin franciázott nekem egy kicsit és utána gumit húztunk. Eszterrel kezdtem nyuszi-pózban. Mellettünk Kingus és Jázmin 69-ezett. Először Kingus volt felül később pedig Jázmin. Így csináltuk egy darabig. Gumi le és én elfeküdtem az ágyon. A három lány felváltva franciázott és szinte percenként váltottak. Utána újabb vegyvédelmi eszközt kaptam és az ágy mellé álltam Kingus négykézláb és én hátulról hatoltam belé. Egy ik lábamat az ágyra tetten, hogy közelebb legyek hozzá. Ezalatt Kingus és Eszter egymással foglalkozott. Jázminnal váltottunk és most missiben voltunk. Csókolóztunk és utána a nyakába csókoltam bele. Ezt eléggé élvezte, ezért egy jó darabig így csináltuk. Később Kingus elkezdte Jázmin melleit kényeztetni, míg Eszter velem csókolózott. Elkezdtem ujjazni Esztert de ő váltott Kingussal, ezért Kingust ujjaztam tovább míg Eszter kezelésbe vette Jázmin melleit és néha csókolózott vele. Utolsó védőruha és elfeküdtem az ágyon. Kingus nyeregbe pattant miközben a másik két lánnyal csókolózott. A három lány ismét egyszerre csókolózott és utána Kingus hevesebben vágtázott és ekkor Jázmin odahajolt hozzám és pár csók után a melleit kényeztettem és következőleg Eszterrel is megtettem ugyanezt. A vágta utána az ágy mellé álltam.Gumi le és egy tripla francia után a hat cicire engedtem az utódokat.
    Elterültem az ágyon és a három lány elvonult egy picit felfrissíteni magát. Mikor visszatértek, akkor, frissítőt fogyasztottam. Újabb tus majd visszahúztam a gönceimet. rendeztem a csokrot és búcsúcsókok valamint ölelések mindhárom lánynak végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük. Igazából szóba sem került és nyilvános adat.
    A lányok két óráját kell alapul venni egy ilyen volumenű randi esetében.
  • Összkép:

    Rendkívül nagyszerű randi volt ez a mostani. Manapság nehéz egy csodálatos gruppent összehozni.
Happy Massage