• Zsófi gyógymasszőr

  • Beküldte:
  • Zsófi gyógymasszőr reagálása

    Szia Kedves! Igazàn köszönöm! Várlak vissza oriási szivvel, lélekkel ! Puszim! Orulok h jol erezted magad (es ismet bizonyitottuk h csak a keselyűk kàrognak akik engem nem ismernek, Te picit megismertél en magam adom! ) koszonom🙏🙏🙏

  • Egyeztetés:

    A randi napja előtt két nappal telefonon beszéltünk, majd vtr-en pontosítottuk a randi időpontját. Gördülékeny és zökkenőmentes volt az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető autóval és gyalogosan is. A parkolás fizetős. A cím pontos. Lift nincs, csak a második emeletre kell menni. Szerintem ez nem gond.
  • Helyszín:

    A lakásból amit láttam azt tiszta és rendezett. A fürdőszobában zuhanykabin, tusfürdő, és 3 féle szájviz.
    A tett helyszíne egy aránylag tágas szoba a földre tett matrac al. A mobil légkondi külön áldás ebben a kánikulában.
  • Lány külseje:

    A fotókhoz képest kicsit teltebb, de ez nem válik hátrányára. Kemény, ruganyos cicik, feszes markolható popsi.
    Gyakorlatilag amit a fotókon látsz kicsit teltebb verzióban. Nekem bejött nagyon.
  • Action:

    Érkezéskor puszival üdvözölt és bevezetett a tetthelyre. Nem egyedül rendel a lakásban, de korrektül megoldják és a diszkréció teljes. Miközben levettem a ruhaimat beszélgettünk, megbeszéltük hogy mindent szeretnék amire csak kapható. Gyors zuhany és ismét a tetthelyen. Ott már egy tangában várt rám. Lefeküdtünk a matracra és egy talp, lábmasszázsal kezdett, majd kértem jöjjön közelebb hogy simogatni tudjam a kemény ruganyos melleit. Közben mondta hogy jól esne neki is egy hátmasszázs, hasra fektettem fölé térdeltem és jól átmasszíroztam a hátát aminek örült mert jól esett. Ezután hanyatt fordítottam és puszilgattam szivogattam a mellbimbóit, amire azok jól reagáltak. Majd lejjebb haladva eljutottam a puncijàig. Finoman kezdtem puszilgatni nyalogatni amikor rám szólt hogy nyugodtan ujjazzam és nyaljam erősebben. Ennek hatására éreztem ahogyan a hüvelyizmai megfeszülnek és rászoritanak a két ujjamra.
    Megjegyeztem ha a farkammal is ezt fogja csinálni biztos hogy nem bírom sokáig. Mivel nem jutott el a csúcsra, csak ott lebegett a határon, viszont én már eléggé fel voltam spanolva kértem egy védő öltözetet és missziben beléhatoltam. Mondhatom nagyon jó érzés volt. Sajnos nem sokáig bírtam és belelőttem a gumiba. Fantasztikus érzés ahogy a hüvelyizmai időnként rászoritottak a a farkamra. Regenerálódás közben beszélgettünk mindenféléről, jó beszélgető partner, közben masszirozott. Kis idő elteltével éreztem hogy jöhet a második menet ezért kértem hogy vegye kezelésbe a farkam. Nagyon jó ahogyan szopja a faszt. Tövig képes benyelni, ami ritka. Sok lány csak kiírja hogy mélytorok de nem veszi be koppanasig. Ő beveszi tövig és ott is lehet tartani, a fejét fogva ráhúzni. Nem tiltakozik ellene. Hamar sikerült keménnyé varázsolnia a cerkám de élveztem még egy ideig ahogyan kényeztető a szájával. A kezét szinte nem is használja szopás közben. Amikor kielvezkedtem magam kértem a prosztata masszázst szopassal kombinálva, eddig még nem próbáltam sosem a prosztata masszázst. Nekem annyira nem jött be, de a második menet végén még ekkora adag sosem jött és ilyen intenzív orgazmusom sem igazán volt. Misszionariusban folytattuk, majd átváltottunk kutyusba mert azt mondta neki az a kedvence. Miközben hátulról toltam neki keményen, ő simogatta a csiklóját, így saccperkábé egyszerre jutottunk el a csúcsra. Csodás szűk puncija van és ahogy a hüvely izmai ráfeszültek a farkamra az fokozta a gyönyörömet. Hatalmasat élveztem és elmondása szerint ő is. Kis pihegés után egy frissítő zuhany majd öltözés és búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Ami az adatlapját ki van írva mindent megtesz.
    Nincsenek extrák, amit vállal azt alapban teszi.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Zsófival, remélem ő sem csalódott. Részemről biztos hogy még meglátogatott, mert megbeszéltünk valamit amit szeretnék vele kipróbálni, de ez egyelőre maradjon titok.
Happy Massage