• Zoé

  • Beküldte:
  • Zoé reagálása

    Köszönöm drágám ezt az élmény beszit :)
    Várlak legközelebb is🤭❤️

  • Egyeztetés:

    Elsőre, azt hiszem, másik oldalon találkoztam Zoé hirdetésével. Már akkor megfogott benne valami és mentettem a kedvencekbe, de a látogatás gondolata akkor materializálódott ténylegesen a fejemben, amikor itt is megtaláltam a hirdetését. Mivel a korábbi beszámolók is erősítették a bizalmamat, végül végrejött a randink. De ez a mese nem erről a randiról szól.

    Az első alkalommal még telefonon beszélgettem vele, és telefonon is elragadó hangja van, de most, a második alkalmat VTRen egyeztettem le, mivel így talán gördülékenyebben megbeszélhetők olyan részletek, amire a telefonon nincs idő. Az első alkalom végén felajánlotta a közös pornófilm nézést, és ezt próbáltam lebeszélni vele, de végül azt találtuk ki, hogy nézés helyett inkább csináljuk, azaz játsszunk szerepet. A pornófilm nézésre csak telefonon lett volna lehetőség. Az lett végül az alapötlet, hogy a munkahelyemen rajtakapom a titkárnőm, amint játszadozik magával. Megírta, hogy ebben a témában még kezdő, de nagyon tanulékony és kíváncsi. Az egyeztetés gördülékeny volt, Zoé írásban is elbűvölő. Sajnos az első időpont egyeztetés nem jött létre tőlünk független okokból, de ezt teljesen korrekten egyeztettük, lemondtuk, és végül sikerült új időpontot találni, amit 2-3 nappal előre fixáltam vtr-en.
  • Megközelítés:

    Nem dolgozom messze tőle, így autóval könnyen elérem. A XI. kerület egy forgalmas részéhez közel van a helyszín. Sajnos a parkolás nem egyszerű, és nem is ingyenes, de megoldható. Az utcában villamos közlekedik, és egy metrómegálló is gyaloglással megközelíthető távolságban van. A térkép itt az oldalon nem pontos, de az útvonaltervezéshez használható. Aki a randira csokival szeret menni, az a közvetlen környéken két boltot is talál.
  • Helyszín:

    Egy új építésű társasház igen szokatlan számozással. Az emelet gyalog is megközelíthető, de én azért a liftet választom. A lakás egy külső folyosós részen van, amely a szomszéd épülettel együtt körfolyosós jellegű. A szoba a fürdőn keresztül közelíthetó meg, de a másik irányban a nappali felé is van ajtaja. Szerintem több szoba is lehet még a lakásban. Azt, hogy az előszobában mi van még, nem sikerült megjegyeznem, mert éppen másra figyeltem.

    A fürdő jól felszerelt, többféle tusfürdő közül lehet válogatni. Zuhanyfülkés, aminek az ajtaja kicsit trükkösen nyílik (szorul). Szájvíz, pohár is van. A törülköző nem új, de a célnak megfelel, talán kicsit szöszölődős. A szoba jelentős részét egy franciaágy foglalja el, sok díszpárnával, mellette kisasztal, fotel. Az ágy melletti falon van egy tükör, az ággyal szemben pedig egy tükrös ajtós szekrény - mindkét tükör stratégiailag megfelelő pozícióban található. Nekem különösen a falitükör jön be, jól lehet vele mozizni. A szobában hangulatos szeretkezős zene szól.

    A helyszínen többen is dolgoznak, ebből Zoé nem is csinál titkot. Az ajtónál több cipő is van, a kolléganő pedig kopogott egyszer fürdés közben, de találkozni csak Zoéval találkozom, és amúgy az egész nem zavaró, megfelelően diszkréten kezelik a helyzetet.
  • Lány külseje:

    Ezt nem lehet írásban visszaadni. Nekem amúgy is zsánerem a hozzá hasonló vékony alkat, apró cicikkel, tenyérbe simuló fenékkel, de az első, ami megfog benne az a mosolya, a második pedig a tekintete. Eszméletlen kisugárzása van, úgy érzem, hogy ez a lány csak engem akar (pedig azért nem vagyok már sem fiatal, sem vonzó, sem naív). Gyönyörű arca van, hosszú fekete haja (ami persze szex közben megy mindenhova, remélem haza nem hoztam belőle). Törékeny testalkatú, keskeny derékkal, hosszú szexi combokkal, és imádnivaló lábfejjel, szexi manikűrrel, pedikűrrel. Fiatalos, a "20+"-as kormegadás itt az oldalon sok mindent jelenthet - kinézetre hihető a 20 éves kor, mentálisan érettebbnek érzem. Ha a felhasználói nevében szereplő szám születési dátum, akkor jócskán alábecsülöm. Beszédes, könnyű vele beszélgetni még úgy is, hogy én nem vagyok valami szószátyár alkat. A mozdulatai rendkívül erotikusak, van hozzá érzéke, hogy milyen látvánnyal tud a leginkább felhúzni, felizgatni. Sajnos dohányzik, de ebből szerencsére semmit nem éreztem rajta, mert egyébként érzékeny lettem volna rá. Ha a "kire hasonlít" játékot játsszuk, akkor nekem kicsit egy régi kedvencem jut az eszembe (arcra, hangulatra, testalkatra), úgy 15 évvel ezelőtt Dóra, majd Kyra néven volt ismert itt, az oldalon is, de ez nektek biztos nem mond már semmit.
  • Action:

    Már az ajtóban hozzám bújik, bár csók még nincs, de többre sikerül a mozdulat, mint egy arcra puszi. Belefúrom az arcom a hajába, és miközben megpuszilom a nyakát, mélyen beszívom az illatát. Bevezet a szobába. Sajnos nincs teljesen képben a korábbi egyeztetésünkről, de rémlik neki, hogy valami ruha kérésem volt. Természetesen azonnal eszébe jut, ahogy mondom, és lelkesen kezd kutakodni a jelmezei között. Az a benyomásom, hogy nem túl nagy még a ruhatára, de szívesen bővítgetné, amennyiben igényünk van rá. Megfelelő mennyiségű és minőségű tisztálkodás után elkezdődik a játék.

    Egyeztetésünknek megfelelően ő a titkárnőm, és épp akkor nyitok be a szobába, amikor masztizik. Nagyon szexi melltartót talált hozzá, valamint kértem tőle combfixet, magassarkút. A bugyival már csak az ágyon találkozom. Nem volt cél, hogy teljes titkárnői öltözékkel lepjen meg. Nem a szégyenlős titkárnő szerepét hozza, hanem a szexmániás, rámenőset, aki addig sem hagyja abba saját simogatását, miközben kirúgással fenyegetem, és már régóta vágyik rám. Időnként csak sodródik a szereppel, de vannak ötletes beszólásai. Szerintem nagyon ígéretes, a hozzáállása megvan, a rutin meg majd jön. Igyekszem azért nem elrontani a hangulatot, mégiscsak én kértem a szerepjátékot, de fejben már az akciónál tartok, és kibukik a saját tapasztalatlanságom is. Miután elmondom a monológom arról, hogy miért is szükséges a kedves titkárnőnek szexelnie velem, csókolózással, majd puncinyalással folytatom. A csókolózás rendes csók, nem szájrapuszi, hanem szinte felfal, nem fogja vissza magát. A nyalásra jól reagál, élvezet kényeztetni. Felhúzza a lábait, hogy könnyebben odaférjek, és lehet, hogy el is menne, ha folytatnám, de azután inkább cserélünk, és megmutatja francia tudományát. Nomármost én nem tudhatom, hogy tényleg a legjobb francia tudás-e az övé, ahogy hirdeti, hiszen ahhoz végig kellene próbálnom mindenki mást is. Cáfolni biztosan nem fogom. Zoé tudja, hogy hogy kell ezt csinálni. Nem is elsősorban a technikát szeretném kiemelni, hanem azt, ahogyan szemezik, és húzza az embert közben, tudja, hogy a látványból mivel lehet kihozni a maximumot. Megfelelő mennyiségű nyál használatával, ami szintén hozzátesz a vizuális ingerekhez, megfelelő mértékben keményít, és síkosít. Rendesen beveszi a szájába, és a kezeit is használja, de nem vált át fejésbe, nem az a célja, hogy már itt elpukkanjon a vendég. Én még lekapom a melltartóját, majd a fenekét markolászva kérem, hogy ugorjunk a következő fejezetre.

    Rutinosan felvarázsolja a szájával a védőszerszámot, és kérdezi, hogy hogyan szeretném. A választási lehetőségek mennyisége miatt leblokkolok, miközben az agyamban egymást kergetik a különböző pozitúrák. Végül az egyszerűség jegyében elvetem a csilláron lógást (nincs is csillár), és a misszionárius póz győz. Lassan hatolok bele, közben tekintetünk egymásba fúródik. Lassan kezdek benne mozogni, majd egyre gyorsítok. Ő közben felhúzza a lábait, hogy jobban hozzáférjek. A combfix és magassarkú is eszméletlen látvány, majd kéri, hogy fogjam össze a sarkait. Egy pillanatra nem is értem, mit szeretne, de beugrik, hogy pornófilmben már láttam ilyet, és igazolhatom, hogy élőben is nagyon izgató látvány. Nekem ebből az jön le, hogy Zoé nagyon jól ismeri a szakirodalmat. Átfordulunk kutyusba, ő kicsit hasalva, fenekét kidugva fogadja a behatolásomat. Elém tárul puncija, popsija, ami újabb vizuális gyönyör. De oldalra nézek, és a tükörben megpillantom magunkat (illetve csak őt), és az a gondolatom támad, hogy ezt így ahogy van, haza kellene vinni és kirakni a falra. Annyira megragad a tökéletes látvány, hogy ki is mondom hangosan. Lassan kezdek kifulladni, így újabb váltást kérek, ahol ő van felül. Ő inkább a beleguggolós pozíciót részesíti előnyben, én meg félek, hogy a magassarkú esetleg tönkreteszi az ágyat, így le is vetetem vele. Közben beüt a teljesítési kényszerem, és elpuhulok, így gumimentesítés után újra franciázni kezd. Mire sikerül újra hadirendbe állítani a szerszámomat, újra gumit kérek. Folytatjuk a lovaglást, de most nem guggolva, hanem a kérésemre térdelve, úgy, hogy én mozgok. Viszont szuflával már nem bírom, így lefekszik mellém, és magamnak fejezem be (sajnos ez gyakran nálam csak így működik). Közben olyan pornós show-t nyom, amit egy felnőttfilmes is megirígyelne, masztizik, ujjazza magát. Mikor végül megkönnyebbülök, már mozogni sincs erőm, legszívesebben csak aludnék egyet.

    De sajnos közben lejár az időnk. Még marad egy pár perc beszélgetni, leginkább arról, hogy legközelebb mi történjen. Azután már tusolok, és távozok. Az 57. percben lépek ki az utcára, de nem érzem úgy, hogy ő erőltette volna a távozást, inkább csak finoman terelt. Mondjuk én sem szeretek túlfutni az időn.
  • Elszámolás:

    Az esemény előtt a teljes csokor a kisasztalra lett helyezve. Nem láttam, hogy megnézte volna, és végig ott is maradt. A csokor mérete jelentős, de megéri az élményért. Csókot és szerepjátékot kértem, a VTR miatt az egyik ingyen volt. Zoé nem erőltette az előre fizetést, már az első alkalommal sem, inkább én ragaszkodom hozzá. Az első alkalommal volt egy olyan extra, amiben nem voltam biztos, hogy összejön, és fel is ajánlotta, hogy ha nem sikerül, ha nem vagyok vele elégedett, akkor a végén visszakapom az érte adott virágot. A végén rá is kérdezett. Szerintem teljesen korrekt a hozzáállása.
  • Összkép:

    Engem teljesen elvarázsolt. Remélem, hogy hosszú ideig fogom őt látogatni, mert olyan barátnős élményt tud nyújtani, amit kevesen, és tényleg elhiteti velem, hogy vonzódik hozzám. Ahogy látom, ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül, és kedvem lenne egy rajongói klubot alapítani, vagy ahhoz csatlakozni. De aztán persze mit is beszélhetnénk a klubban? Mert ezt a beszámolót most a kedvetekért megírtam, illetve azért, mert Zoé megérdemli a dícséretet. De aztán a további bennsőséges élményeimet már szívesebben megtartanám magunknak. És üzenem az előttem időpontot foglaló, majd nem megjelenő kollégának, hogy nem tudja, mit hagyott ki.
Happy Massage