• ALEXA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam Alexát. Nem vette fel, de kb. 30 perc múlva ő maga rám csörgött. Minden gond nélkül megegyeztünk a másnap délutánban, majd elsorolta a hogyan és mit.
  • Megközelítés:

    Gyakorlatilag Budapest összes tömegjárműve megáll a ház előtt. Ház előtt rácsörögtem Alexára, egyértelmű itinert kaptam. A földszinten portás van, kölcsönösen üdvözöltük egymást, majd lifttel mentem a megadott emelet és ajtó szám felé
  • Helyszín:

    Karbantartott, ízléses lakás. Mint megtudtam, két hölgy fogadja itt vendégeit. Magamtól nem jöttem volna rá, de Alexa hívta fel rá a figyelmemet, hogy a békesség kedvéért csukjuk be az ajtót, ahol voltunk.
    Mindig is valamiféle ellenérzésem volt, amikor soroljuk, hogy egy pipere boltnyi tusfürdő van a fürdőben. Alexa fürdőjében volt tán öt darab - Alexa, bocs, ha ettől több volt, de mindenki tudja, hogy nem fürdeni járunk hozzád - különböző tusfürdő, plusz szájvíz.
  • Lány külseje:

    Hú, aztamindenségit!
    Ha csak ennyit írnék, ez fejezné ki a legjobban Alexa megjelenését és az együtt töltött időnket. Az összes többi csak ront a helyzeten, de nyilván megpróbálom árnyalni és részletezni a fenti felkiáltást.
    Senkit sem megsértve, én Alexa helyében elzavarnám a fotóst, aki készítette róla a képeket! A képeken is tetszik, de hát a valóság
    Belépve az ajtón egy nádszálkisasszony fogadott. Nem sovány, hanem sportos alkatú nádszál. Foglalkozás közben megkérdeztem tőle, hogy mennyit kell dolgozni egy ilyen bombáért. Kondiba járok, de nem sokat, csak heti négy-öt alkalommal. Ez volt az első respekt.
    Beinvitált, előttem haladt a szoba felé. Egy vékonypántos alsó volt rajta (a fényképeken megtekinthető) és egy igen előnyös cicifix. Volt-e még más? Honnan tudjam, én teljesen elvesztem. A képek alapján is szép hölgyre készültem, na de ilyet...ilyet azért nem vártam.
    Első alkalommal találkoztunk, bemutatkozás, boríték az asztalra, a kapott vízből való kortyolás. Alexa szeméből és arcából áradó bujaság levett a lábamról. Gyorsan letettem a poharat, mert látványosan remegett a kezem.
    Ledobtam a ruháim, közben már voltak kölcsönös kis érintések. Irány a fürdő, ahol sajnos magamra maradtam, bár próbálkoztam...
    Alexa bőre egyenletesen barna. Mellei nagyon szépek, alkatához mérten nagyok, bevallotta, hogy kis emelést kapott, de betét nincs benne. Nagyon finom, kézreálló. És hát a punci! Illatos, szebbet még tényleg nem láttam. És amilyen szűk az a punci. Ja, akit érdekel, kilóg a macska nyelve. Ezt nagyon jó nyalogatni, cirógatni.
    Nagyon tetszik, hogy Alexa kezdettől fogva nagyon bújós, ölelgetni való leányzó.
  • Erotikus masszázs:

    Volt masszázs is, a tatamin kb. félidőben. Először ő masszírozta meg a hátamat, vállamat, delta izmokat. Viszonylag erős masszázs volt, tudta hol és hogyan kell csinálni. Valóban jól esett. Utána cseréltünk, én masszíroztam, puszikkal, nyalakodással fűszerezve. Úgy hallottam, neki is jó volt.
  • Levezetés:

    A fürdőből kijövet átöleltük egymást, eleinte apró puszik, majd csókók következtek. Csókja nagyon erotikus, és közben szemében, egész lényében ott a huncutság, a bujaság. Egymás testének felfedezésében én voltam az aktívabb, gyorsan lekerült a cicifix. Alexa javasolta, hogy ezt azért fekve kényelmesebb ám, így irány a tatami.
    Megkérdezte, bekapcsoljuk-e a légkondit, én nem kértem. Ez öreg hiba volt, mert miközben én simogattam, puszilgattam Alexát, ő feltűnően passzív volt. Persze, mert izzadtam, mint az állat. Kapcsoljuk be, mert ő is bújna hozzám és játszana, csak nagyon izzadok és ez zavarja. De mindezt nem morcosan, hanem inkább pajkosan, barátnősen mondta.
    Na, itt a vég, ennyi - gondoltam. Egy gusztustalan, izzadó öregember. Klíma be, törcsivel jól szárazra törölt, és innen már ő is aktív volt.
    Én nyaltam a csodálatos punciját, ő játszott azzal, amihez csak kevesen nyúlhatnak. Alexa mindent beleadott, de sajna nem jutottunk eredményre. Ekkor javasoltam, hogy ezt a részt most engedjük el egy darabig. Jó, akkor masszírozzunk, hogy legyen az is!
    A masszázs után folytatódott a félbehagyott próbálkozás. Alexa szája, keze csodálatos, de nálam valami bekattant. Nyalt-falt, szívott keményen, mindent beleadott. Aztán kézbe vette a dolgokat. Közben azon poénkodtunk, hogy ha ez így marad, azt mindketten titokban tartjuk, mert innen nem ment még el senki úgy, hogy nem ment volna el! Na de az ember szája nem csak beszédre való. Alexa szája szerintem üzemmódot váltott, mert pillanatok alatt érződött, hogy jön a vég. Közben rákérdeztem, ezt most hogy csinálja: a nyelvével vagy a fogával. Pillanatra megállt: a nyelvemmel, a fogamat már régebben kitettem. Ez a poén végképp elszabadította az indulatokat és hamarosan a szájában ért a vég.
    Gyors szájöblítés, majd még kicsit mellém feküdt, össze bújtunk, sztorizgattunk, ölelkeztünk, simogattuk egymást.
    Aztán gyors fürdés, Alexa még nem kezdett öltözni, úgy volt, ahogy a jó Isten megteremtette. Rendezgette a szobát, közben ölelés, csókolás, miközben éreztem, hogy most kellene újra kezdeni. Na, tán majd legközelebb!
  • Elszámolás:

    Minden megfelelt az adatlapnak. Alexa tényleg szereti a férfiakat!
    Másfél órás foglalkozásért hagytam ott * virágszálat. Nincs semmi extra, semmi hókusz-pókusz.
  • Összkép:

    Köszönöm uraim, hogy felhívtátok a figyelmemet erre a hölgyre.
    Ő egy gyönyörű, fenemód értelmes lány, aki érti és műveli is a humort.
    Mindent megtesz érted, úgy, hogy közben azt érzed, hogy már évek óta a barátnőd.
Happy Massage