• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kerestem már régebben akkor sajnos nem volt mindkettőnknek alkalmas időpont.Telefonon hívtam a reggeli órákban , kérte hogy később hívjam vissza. Gisszahivasnal elmondott minden fontosabb infót és sikerült egy délutáni időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Cím pontos, autóval érkeztem. Parkolni a ház előtt szerintem mindig lehet ingyenesen, kicsit messzebb álltam meg mivel szerettem volna ha a kocsi nem a napon van ez idő alatt.
  • Helyszín:

    Lakás egy szépen berendezett, alkalomhoz tökéletesen megfelelő. Fürdő tiszta , tusfurdo, szájvíz kis pohárral található. Az agy kényelmes , és van egy jó kis kanapé is.
  • Lány külseje:

    Edina a képeinek tökéletesen megfelel, aki ez alapján választ biztosan nem fog csalódni. Fekete haj , szép szemek , szép arc, nagyon erotikus kisugárzás , egy kis sminkkel feldobva. Egy mellrésznél kivágott ruhában fogadott, ami nagyon szexi volt rajta , nem kértem semmi ilyet , de látszik hogy készült a randira.
  • Action:

    Megérkezésem előtt kaptam egy SMS-t , hogy ha tudok késsek pár percet , mivel erre szántam a délutánom nem volt vele baj. Aztán mikor hívtam megkaptam az instrukciokat a bejutáshoz. Az ajtó mögött állva Edina fogadott a már fentebb említett ruhában , gyors bemutatkozás megtörtént , kaptam egy pohár innivalot a melegre való tekintettel, aztán egy kis ismerkedős beszélgetést is lebonyolítottunk amiben jó partner. Ezután fürdőbe el letudni a kötelező köröket. A furdobol kilépve már várt rám a hölgy , kicsit állva meg olelkeztunk , elcsattant pár csók is , nem az az igazi nyelvet , de nem is ezért mentem ,ismerkedtünk egymás testével , aztán mondta hogy a kanapén foglalják helyet. Itt kaptam egy natúr franciát , ami kellemesen váltakozott a baratnos és a pornos feeling között , kicsit látta rajtam talán hogy izgulok is, mondta hogy lazitsak, szóval ez ment egy pár percig. Aztán felajanlottam hogy én is kenyeztetnem kicsit , gyönyörű szép kelyhe van az az igazi csemege ha valaki ezt szereti. Megkért hogy finoman csinaljam mert elég érzékeny , aztán megtaláltuk azt a tempót ami mindkettőnknek megfelel, mindig jelzett hogy csinaljam hogy jó legyen neki is , és közben biztatott szavakkal. Mikor már kinyalakodtam magam gumit kertem , és ismerkedős missziben kezdtünk , közepes tempon csináltuk ezt egy ideig aztán mikor már éreztem hogy lassan vége , Edina biztatására egy nagyot élveztem a gumiba. Megtorolgetett aztán piheneskepp beszélgettünk ,munkáról ,emberekről, Edina egy nagyon ertelmes nő , érdeklődött nagyon sok mindenről. Valahogy érezte hogy készen vagyok a második körre amire ra is kérdezett, hogy mehet-e egy második. Természetesen ha egy ilyen no ker nem illik nemet mondani, szóval újra elhelyezkedett a lábam között és újra franciazni kezdett, ez már inkább volt vadabb pornós, amit nem is bántam , mert akkor pont erre vágytam. Miután elég kemeny lettem megkértem hogy pattanjon nyeregbe amit nagyon jól abszolvált , felváltva diktáltuk a tempót , hol ő fentről , hol én alulról. Fordultunk még kutyusba is , amit egy ilyen adottságokkal rendelkező nővel mindenkinek ajánlok kipróbálni , látszik hogy karban tartja a testét , iszonyat kerek idomai vannak. Ez már kicsit vadabbra sikerült Edina itt is adta az instrukciokat mikor gyorsítsak, legyek keményebb stb. Aztán még egy kicsit fordultunk missszibe , itt még pár percig csináltuk aztan a különböző elvezz belém biztatasok után szinten telelottem a gumit. Volt meg pár percem , szóval meg egy gyors zuhany belefért , Edina kedvesen megkérdezte hogy meg van-e mindenem ne hogy veletlenul valamit ott hagyjak , mivel tudtam hogy igen ezért zuhany után öltöztem , elkoszontunk és mentem vissza a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe . A csokrot az elején raktam le, egy kis ajándékba csomagolva, mivel első találkozó volt.
  • Összkép:

    Összességében a randi így sikerült ahogy vártam , Edina minden tekintetben 5 csillagos nő, mind az együttlét , mind az emberi oldalt tekintve . Csak ajánlani tudom.
Happy Massage