• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Képei és az írások fekkeltették érdeklődésemet, hát fekhivtam. Viszonylag könnyen el is értem és a hangja alapján is tovább erősítette látogatási szándékomat. Kedves, csilingelő de nem butácska hangja és választékos szókincse jelezték, érdemes felkeresni.
  • Megközelítés:

    A Boráros tér közelében egy régebbi, de nem elhanyagolt társasházban rendel. Parkoló mindig van a közelben, de azért érdemes pár percet erre is szánni. Közösségi közlekedés úgy 5 perc sétányira van a helyszíntől.
  • Helyszín:

    A lakásba lépve a legmeglepőbb dolog, az ajtóra belülről felapplikált hangszigetelő szivacs, a jó oldala, hogy ügyelnek a diszkrécióra. Az előszobából 2 szoba, a fürdő és a konyha nyílnak. Még régebben jártam a jobb oldali szobában, de újabban mindig a bal volt a fogadó helyiség. Most is ide vezetett be kedves vendéglátóm. A szobában egy régi szekrénysor, egy nagy fotel, a lényeg, a 180 cm (vagy 200) széles matrac és egy kis asztal található. A fürdőben többféle tusfürdő és szájápolási szerek. Az egyetlen amiben kivetnivalót találok az a törülköző. Már elég sprőd, igencsak csere érett.
  • Lány külseje:

    Tina a képeknek abszolút megfelelő hölgy, akinek az arca nekem kifejezetten bejön. Nem a klasszik szépség, hanem az, akiben ott lakozik a pajkosság ördöge és ha egyszer kibújik, akkor annak csak jó vége lehet. Egy kis erotikabomba.
  • Erotikus masszázs:

    Tisztálkodás után alig tértem vissza a szobába máris jött Tina, hogy kezdetét vegye a szeánsz. A melltartó szinte magától esett le róla, a bugyi - egyelőre - maradt. Gondolom nekem tartogatta a levétel lehetőségét. Mondjuk én azt sem bánom, ha ezzel sem kell ténykednem. Mindkét megoldásban megtalálom a nekem tetszőt. Hogy a fonalat újra felvegyem, állva összeölelkeztünk és csókolózás vette kezdetét, ami alatt az én testemet részlegesen takaró törülköző is a földre került. Valahogy. Csókolózva ismerkedtünk, majd felkaptam a kis madárka hölgyet és a matracon tettem le.
  • Levezetés:

    Itt további ajkak egymást érintő mozdulatait gyakoroltuk, majd elindultam felfedezni finom testét. Ajkait halk sóhajok hagyták el, mikor kívánatos mellecskéit a csókokkal és nyelvemmel illettem. Így felhatalmazva éreztem magam, hogy immáron utolsó textil darabjától is megszabadítsam e bájos hölgyet. Finom, sima, illatos kehelyre leltem melyet finoman környékeztem meg. Úgy vettem észre ez is kedvére van, hát egyre inkább a combok közé merültem és lágy, puha ajkait kényeztettem számmal, nyelvemmel. Tina partner volt és hagyta magát kényeztetni, így el tudott jutni a csúcsra. Aztán úgy esett, hogy mivel nem tudtam elszakadni lány ölétől, megint feljutott a csúcsra. Ezután hozzábújtam és ölelkezve csókolóztunk tovább. Csókja nem mélyreható nyelves, de játékos és finom. Kicsit még évődtünk így majd hagytam, hogy átvegye az irányítást. Ő is finoman csókolgatva testemet jutott el meredező hímtagomhoz, amit először kislányos finomsággal közelített meg, majd bátrabban vette kezelésbe, illetve ajkai közé. Néhány rövid instrukció után már igazán kedvemre való volt, amit és ahogyan velem művelt. Sem mélytorok, sem pornós, nyálas, köpködős műsör nincsen, van viszont finom szopizás. Nekem néha kicsit sok volt, ahogy variálta a pózokat, illetve gyakran kerültem ajkain kívül, de ettől még igazán élvezetes volt, amit velem művelt. Még kétszer cseréltünk helyet és kényeztettük egymást felváltva, míg végül pici rásegítéssel térden állva jött a vég NFVSZ formájában. Sajnos kicsit hamar kiengedett, mivel tele lett a szájacskája és talán még nincs akkora rutinja benne, de aztán még visszatért picit. Legközelebb biztos, hogy jobban sikerül majd. Tisztálkodás után összebújva beszélgettünk, megtudtam honnét jött és eléggé meglepett, nem szokványos előélete van, de teljesen érthető, hogy meglépte és most itt van köztünk. Gyanítom nem lesz hosszútávú vendéglátó, de még lesz lehetőség megízlelni finomságát.
  • Elszámolás:

    Egy extra volt az NFVSZ, ezt menet közben beszéltük meg egy rövis kérdezz felelek formában. Ennek megfelelően raktam le a szekrényre a csokrot a végén.
  • Összkép:

    Jó érzésekkel távoztam. Nagyon kellemes társaság, némi önbizalmat kell még összeszedjen, menni fog neki, úgy látom. Legnagyobb erőssége a kedvesség és az adni akarás.
Happy Massage