• Szederke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemeztem Szederke hirdetésével, bemutatkozójának szofisztikáltsága és képeinek művészisége intelligens lány benyomását keltették bennem, ami mondhatni megszólított. Felhívtam amikor villogott a zöld jelzés, először nem sikerült elérnem, de hamar visszahívott, és onnantól könnyen működött az egyeztetés, kellemes hangja mégjobban felcsigázott, izgatottan vártam a találkozót.
  • Megközelítés:

    A Dohány utcától nem messze egy kisutcában, a hetedik kerület kevésbé színvonalas környéken, egy régi társasház állt a megadott címen. Pár perccel az időpont előtt hívtam Szederkét, de nem vette fel. Újra próbálkoztam pár perccel később, de hiába. 5-6 perccel a megbeszélt időpontot követően csörgött vissza, majd engedett be.
  • Helyszín:

    Első pillanatban mondhatni sötétség fogadott, semmit sem láttam Szederkéből, mindössze sziluettjét sikerült nagyjából kivennem a félhomályban. Mikor beljebb kerültünk, a gyertyafény már megvilágította a nappalit, amely viszonylag modern, keleties stílusú, mintha egy hindu szentélyébe csöppentem volna, tele apró szobrocskákkal, mégis nyugalmat árasztott magából, a gyertyák pedig erotikus hangulatot képeztek.
  • Lány külseje:

    Szederke átlag magas lány, igéző szemekkel, finom arccal. Idomai élőben kisebbnek tűntek, mint amire számítottam a képek alapján, de nem éreztem problémának, feneke kicsi, de formás volt, mellei átlagosak, de nagyon puhák, bimbója vonzóan ágaskodott, puncija sejmes, frissen borotvált volt. Azt hiszem fekete fehérneműben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs előtt felajánlotta nekem a közös tusolás lehetőségét, amit visszautasíthatatlannak találtam, el is mondtam neki, hogy nehezményezem, hogy a masszazs lányok többsége nem vállal ilyesmit, holott tökéletes ráhangolódás egymás testére, hovatovább végtelenül erotikus. Miután levetkőztünk, és bealltunk a zuhany alá, ahol szintén kvázi sötétség uralkodott, Szederke bevizezte mindkettőnket, majd beszappanozott engem, s közben én őt. Bár mindenem beszappanozta, mikor meredező farkamhoz ért, meglehetősen félénk lett, ekkor még alig kényeztette, de kellően felizgatott. Ezután teljes harckészültségben vonultam át a masszazs helyszínére, ami egy kényelmes ágy volt. Megkérdezte, hogy szeretnék-e masszázst, vagy lássunk hozza az első levezetéshez. Közöltem, hogy a masszazs ráér, ezért azt csak következő körben kaptam meg, de kifejezetten ellazító volt.
  • Levezetés:

    A masszázs kihagyásával tehát rá is tértünk az első levezetésére. Mivel Szederke tudta, hogy a franciát preferálom, egyből hozzá is kezdett. Bekapta kőkeményen álló farkam, s lassan, finoman, hosszan juttatott el a csúcsra, kifejezetten élveztem a nyelvével végzett technikáját, olykor a makkommal incselkedett, de sokszor végignyalta tövétől hegyéig. Mikor éreztem, hogy közel a vég, föltérdeltem, ő pedig kezével rásegített, hogy végül az utódok a mellén végezhessék.
    Ezt követően a pihentető massszazs alatt beszélgettünk, de repült az idő, ezért Szederkének bele kellett kezdenie a lingamba. Finom kis kezeivel szakszerű masszázst adott, de mielőtt bevette volna a szájaba, jeleztem hogy én is kényeztetni szeretném. Helyet cseréltünk, majd lágyan átmaszíroztam, bár inkább végigsimogattam az egész testét. Végül persze elértem lábai közé, ahol először finoman, majd gyorsabban, ingereltem csiklóját. Hamar be is csúszott 1 majd 2 ujjam nedves puncijába, de nem kényeztethettem sokáig, közölte, hogy vendéget vár, ezért ismét helyet kel cserélnünk. Ekkor már sietősebben, gyors mozdulatokat alkalmazva, pornós franciával végzett ki.
  • Elszámolás:

    Külön kérésére előre rendeztük az összeget. Extrákkal nem éltem.
  • Összkép:

    Habár az első pár perc és a környezet nem a legjobb benyomást keltette bennem, a masszazs és a beszélgetés annál inkább kellemes volt, Szederke érzékeny, pozitív és alkalmazkodó lány benyomását keltette, elégedetten távoztam.
Happy Massage