• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia.
    Próbáltam felvenni veled a kapcsolatot hogy kiderítsem tényleg találkoztunk-e de úgy látszik hogy válaszra se méltatsz. Nem tudom mikor voltál nálam Julisba de amúgy Augusztus vége van.🙂 Valaki felidegesített és eszedbe jutott nem volt térerő aztán gondoltad beleköpsz a levesembe? 1. Itt az egész Marina parton tényleg néha nem jó a térerő. Soha nem nyomom ki senkire a telefont! 2. Te az én barátnőmet figyelted hogy pontosan félóránként elmegy a fürdőbe?😱 Miért nem az együtt töltött idővel foglakoztál? Egyáltalán nem szűrődik be semmilyen zaj vagy ajtó nyitás csak ha valaki konkrétan ezért érkezik hogy ezt figyelje.😂 3. Egész órakor szerinted a marina parton csak tőlem távozhat “piros arcú” ember? (Azt írtad arról a folyosóról érkezett ahol én vagyok de te honnan tudtad melyik folyosón vagyok amikor elvileg én kinyomtam rád a telefont és nem értél el de majd erre találd ki azt hogy hát veled szembe kijött az ajtón😂😂😂) 4. Soha nem vágok pofát pontosan ezért is szeretnek az emberek bár nekem a természetem is olyan hogy mindenhez alkalmazkodok.😊
    5. Amúgy te kivagy? mert nem hiszem találkoztunk.🥲 Szinte már csak törzsvendégekkel talizok és néha-néha van új vendégem de nem rémlik ez a story egyáltalán pedig jó a memoriam. De aranyos próbálkozás volt így a 116 kiváló értékelés mellé. Rosszakarók mindig vannak…
    Annyiba megérte neked hogy tényleg elvagyok keseredve (mert ez volt a célod) nem azért teszek meg mindent és hunyok szemet sok minden felett hogy ezt kapjam.🥺Lehet hogy mást annyira nem érintene meg de nagyon megsértettél és tudnék reagálni még sok mindenre de nem fogok. De látom az adatlapodon a büntik mutatják milyen is vagy .. “mások sértegetése stb” Vicc kategória vagy! Amatőr pedig nem én vagyok hanem te! 😘

    (Viszont innentől kezdve Mr.Kakukktojásnak köszönhetően 2x átgondolom kivel szeretnék időt tölteni)

  • Egyeztetés:

    Telefonom szerintem lehetetlen elérni!
    5 probálkozás után feladtam, de utána az sms elküldése után gond nélkül mentek a dolgok.
  • Megközelítés:

    Marina part! Duna plázától egy laza séta!
    A város teljesen másik végén lakom, így eszembe sem jutott kocsiba szállni! A metró szerintem mindenkinek ideális lehet, én is azt választottam és gyors, olcsó és környezetbarát is volt! Parkolók amúgy vannak bőven!
  • Helyszín:

    Semmi extra! Vagy is annál jobb azért!
    Hangulat fények, tisztasság minden ok volt!
    Az ágy viszont hangosan nyikorog ami nagyon zavaró volt számomra! Domi azt javasolta keresztbe legyünk rajta ami valóban tompított egy kicsit, de összeségében rossz volt! + többen írták milyen diszkrét a hely közben meg a szoba mellett van a fürdő és folyamatos volt a mászkálas talán a kollegina fél óra randijai miatt és többszőr azt hitten ranknyitnak annyira áthallatszik az fürdőajtó mozgatása!
  • Lány külseje:

    Magas, vékony, modell alkatú!
    Kicsit babásabb arcot képzeltem el a valóságban karakteressebb az arca! Illetve nekem talán kicsit túl vékony volt! A fotók alapján nem gondoltam ennyire vékonynak!
    De összeségében 10/10 a hölgyemény nem fog senki sem csalódni!
  • Action:

    Sajnos rögtön az elején volt egy negatív dolog ami rá is nyomta az egész hangulatot a randira! Hivtam pont 1kor a kapu előtt! Kicsengett kinyomta! 2. Hivas kicsengett, ez vegigcsengett de nem vette fel! Vártam pár percet 3.ra sem vette fel, majd utána 1perc mulva visszahívott és momdta a kapukódott ami igazíból felesleges volt mert pont akkor jott ki a a kapun a makktars aki miatt a csúzsás volt! (Biztos, hogy makktárs volt mert a folyosó azon részéről jött ahol a lakás van és kielégült, piros feje volt!)
    Belépek, köszönök erre mondja bocsi nem volt térerő! Momdom akkor nem csöng 3x végig ha nincs térerő meg nem tudsz kinyomni sem!
    :/
    Erre vágott egy olyan fejet, hogy elgondolkoztam lelépek de maradtam mivel a hölgy tényleg bombázó!
    Ezután lenyomtunk 2 menetet amit most nem részleteznék mivel van már 100+ beszi a hölgyről de igen volt mélytorok, cuppogós pornós szopás, lovaglás, isteni kutyapóz fincsi tiniseggel stbbb.
    Tehát a szex nem volt rossz de sajnos nagyon atjött, hogy az elején lévő "beszólást" a szívére vette és onnatól profi szolgáltatóként egyszerűen lerendezett! Ennyi es egy centivel sem több!
    A szünetben is beszélgettünk!
    Hát nem lettem szerelmes maradjunk annyiba!
    :/
  • Elszámolás:

    Odaadtam az elején, minden benne van 2x lehetőséggel 1x nfvsz van benne az árban!
  • Összkép:

    Összeségében nem volt rossz de sokkal profibb hozzáállást és kevesebb "pofavágást" vártam a beszámolok alapján!
    Pláne úgy, hogy nem én csúsztam meg!
    Profi szolgáltatóként jobban is kezelhette volna a helyzetet! Illetve akkor nem kell hazudni, hogy nem volt térerő hanem megmondani, hogy lassú volt a makktárs de nyugi kárpotolak es kapsz +5 percet vagy valami! De ez így elég amatőr volt egy ilyen rutinos híderetőtől szerintem!
    Lehet rossz napja volt , én meg tettem egy rossz megjegyzést amit nagyon mellre szívott!
    Talán lesz még egy alkalom ahol mosolyogva ugrunk egymásnak és sima fizetős szexnél többet is ki tudunk hozni a storyból!
    De azért erre nem fogadnék nagyobb összeggel!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2023-08-22 10:18:14 Eredeti beküldés dátuma: 2023-08-22 16:34:45
Happy Massage