• Nykol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma eszembe jutott Nykol pici formás popsoja ugyhogy ráirtam Viberen . Azzonnal kaptam választ. Megegyeztünk hogy vtren küldöm az idöpontot. A megadott idön belül mindig elértem eddig.
  • Megközelítés:

    Én kocsval mentem de jár arra bkv busz. Gps a házhoz visz. Parkolás fizetös. 300 ft egy ora most még.
  • Helyszín:

    Egy pici egyszobás lakás amibe minden megvan hogy szuper legyen a randi. Tisztaság rend van. Nagy francia ágy . Fürdöszoba zuhanyfülkés de kényelmesen el lehet férni.
  • Lány külseje:

    Nagyon sok kép van fent amiböl lehet válogatni. Pici aranyos szexi nö. Nagyon kedves mindent a vendégért tipus(persze normális korlátokon belül). Egy szexi egyberuhába fogadott. Nekem nagyon bejön.
  • Action:

    Megérkezésem után köszöntés és pici beszélgetés. Ezután irány a fürdö mert nagyon meleg volt . Miután megtisztálkodtam és szájat ápoltam irány vissza a szobába. Nykol az ágyon várt meztelenül Határozott kép élt a fejembe a szeretkezésröl ugyhogy ezt probáltam megvalositani. Csokolozás után megnyalogatam és csokoltam a formásciciket majd a hasra adott apro puszikkal irány a punci. Na ezzel nem tudok betelni. Nyalogattam ,szopogattam , puszilgattam mig nem hallottam az élvezés hangját és a rezdüléseket. Ezután Nykol következett . Nagyon jo franciát kaptam. Nagyon vigyázni kellett mert a látvány és a ténykedés megteszi hatását. Ugyhogy gumit kértem és hagytam hogy Nykol lovaglo pozba beleüljön a farkamba. Miután igy kiélvezkedtük magunkat jöt a kedvencem . Nykol elém pucsitott és miközben toltam a farkam az isteni punciba már nyálaztam az ujjam hogy a popsit sikositsam tágitsam. Mikor látta Nykol hogy készen állok atvezetett a popsijába ami kellemesen sźoritotta a farkam . Most kellet nagyon észnél lenni hogy ne löjjem tele a gumit. Kiélvezkedtem magam a popsijába és mikor éreztem hogy nagyon közel a vég kértem hogy végezen ki szájjal. Miközben térdelek az ágyon Nykol szájába a farkam és kézzel rásegit , hatalmasat löttem a szájába. Ezután még egy kis tisztogatás majd elmentem lezuhanyozni. Felöltözés bucsuzkodás és irány a kegyetlen valoság.
  • Elszámolás:

    Nagyon korekt szolgáltató. Popsit és nfvszt kértem extrába. Minden hibátlanul zajlott. Fizetés utána zajlott de már az elején kiraktam az asztalra végig ott volt.
  • Összkép:

    Nagyon jol éreztem magam. Minden hibátlanul zajlott. Biztosan megyek még. Viszagondolva most azzonnal viszamennék.
Happy Massage