• Tina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tinával ez volt a harmadik találkozásunk.
    Korábban az egyik fő kedvencem - nála járva – megemlítette, hogy egy új kislány csatlakozott a csapatukhoz és nem szeretném-e megismerni, mert ha, igen behívná bemutatni. Miután itt már mindenkit ismertem, mondtam: de jó lenne…Be is hívta és Tina belibbent, születésekor kapott ruhájában….még csak egy törölközőt se hozott magával. Így Ő lett az első és egyetlen nő az életemben, akit előbb láthattam meztelenül mint ruhában. Ez a természetesség annyira megragadott, hogy rövidesen felkerestem egy rövidebb találkozóra és most jött el a harmadik immár hosszabb közös programunk.
    Telefonon kerestem, amit VTR-el kiegészítve állapodtunk meg az időpontban.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, a lányok fészke többünk számára jól ismert. A IX.-ik kerület egyik főutcáján fekszik, BKV járatokkal bőven ellátva. Én kocsival mentem és lehet, hogy csak szerencsés vagyok, mert a környező mellékutcákban még mindig találtam fizetős parkolót. GPS odavisz. Telefon bejelentkezés után már nyomtam is a kapukódot. A város talán leglassabban haladó liftje pedig időt adott a város zajáról a béke szigetére való áthangolódáshoz.
  • Helyszín:

    A lakás jó állapotú, patyolat tiszta. A nagyméretű szobát egy nagy, 25 cm vastag matrac uralja. Mint kiderült ez az általam is ismert franciaágy epedája, aminek faszerkezete megadta magát az időnek és a vendégek súlyának. Fantáziadús vendégeknek van még egy fotel és egy tükör is a szobában. Szekrény szépen felcsavart törölközőkkel, kegyszerekkel. Kis asztal és még egy szoba klíma is serénykedhet, ha kell.
    A fürdőben nagyméretű sarokkád függönnyel, száraz kilépővel. Két törölköző jár és minden tisztasági kellék megtalálható.
  • Lány külseje:

    Tina fotói külsejét elég jól szemléltetik. A valóság azonban – mint oly sokszor – most is felülmúlja a képeket. Hibátlan, tenyérbe illő cicik, markolni való popsi, karcsú derék és az egész kislány maga a természetesség, se tetkó, se piercing. Puncija is ápolt, közepesen rejtőzködő. Kellemes arcvonásait a nyílt, mosolygós tekintete uralja, csak a szeme volt sminkelve. Külseje alapján el se hinném a megadott életkorát, ezt csak izgalmas, erotikus, érett nőisége igazolja.
    Kérésemre utcai ruhában fogadott. Egy testhez álló, világos nyári ruha volt rajta. Bizony az utcán is megfordultam volna utána. Tina az a fajta nő, aki egyaránt jól mutat ruhában és a nélkül.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor azonnal csókkal üdvözöltük egymást. Az átadott nyalánkságnak úgy megörült, hogy még a végén is megköszönte.
    Megcsodálhattam a vonzó utcai ruhájának levételét. Ezt is minden mesterkéltség nélkül tette, mint egy igazi barátnő. Csodálatos „feketeneműjétől” is megvált, beleértve egy bűvös csupa pánt bugyit is.
    Így aztán együtt mentünk a zuhanyba. Itt valósult meg az amit jó akarattal masszázsnak lehet nevezni: szemből, háttal függőleges csúszkamasszázs, test a testen, kezek a testen, gondosan megtisztogatva egymáson azokat a pontokat, amiknek később szerepet szántunk.
    A klasszikus masszázs a kölcsönös érdeklődés hiányában elmaradt.
  • Levezetés:

    A szobába visszatérve leültem a fotelbe, Tinával az ölembe, ahol a csókot igekötőnek használva, megbeszéltük a további program elemeket, ki mit és hogyan szeret. Abban is megállapodtunk, hogy a fővonal az Ő kényeztetése lesz.
    Ehhez Tina kényelmes háton fekvésben elhelyezkedett a matracon, átadva testét sóvár szemeimnek, kezeimnek és számnak. Szenvedélyes csókolózással indítottunk.
    Hihetetlen élvezet volt ezt a hibátlan testet pontról pontra végig simogatni, csókolni és élvezni a vele járó hatást kedvesemen. Eljutva a megnyíló combok közé és finoman megnyitva a csodák barlangjának kapuját, nyelvem eljutott az addigra már duzzadó, nedvesedő csiklóig. Annak ingerlése már heves reakciókat eredményezett, de amikor ujjam elérte a G-pontot, robbanásszerűen tört rá az orgazmus. Igen, Tina azon ritka nők közé tartozik, akiknél a G-pont az igazi örömforrás.
    Ezt követően egymás mellé feküdtünk és most már Ő hajolt fölém csókolózni. Nem is tagadja, hogy nagyon szereti csinálni, e közben találkozik nem csak a test a testtel, hanem a két személyiség is. Csókja nagyon változatos, az ajkak és a nyelvek játékától a leg elmélyültebb önátadásig.
    Indult volna Ő is felfedező útra, de csak nagyon vonakodva engedtem el csókos száját más tájakra. Végül azért eljutott és igen változatos franciát mutatott be, miközben a tükör felé pucsítva lehetőséget biztosított ujjamnak a punci ingerlésére is. Ezt hosszasan folytatva végül 69-be fordultunk. Így ismét lehetőség nyílt a G-pont ujjazására, ami megint frenetikus hatást váltott ki.
    Az ezt követő pihegés során ismét mellém feküdt és több témát is érintve nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Ez lassan újra csókolózásba fordult, mégpedig úgy, hogy miközben az ujjam ismét betalált a helyére Ő megmarkolta a nemesebb részem és szó szerint kicsókolta belőlem a lényeget.
    Újabb pihegés után még egyszer megpróbáltuk, hogy biztos jól ismerjük-e a G-pont hatalmát. Jól ismertük, ez tényleg csodaként működött.
  • Elszámolás:

    Csak a NVFSZ extra, igen kedvező feltételekkel, bár az egész kislány extrának tekinthető. Én szokásom szerint érkezésekor rendeztem, bár nem kérte.
  • Összkép:

    Tina már bemutatott külsejéhez és erotikus kisugárzásához egy nagyon vonzó egyéniség is társul. Nyílt tekintete, optimista életszemlélete, minden póztól mentes természetessége és született kedvessége még vonzóbbá teszi. Őszinte nyitottsággal lehet vele elbeszélgetni is. Biztos, hogy visszajáró vendége leszek.
Happy Massage