• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon üzenetben kerestem meg hétfőn. Péntekre azaz a mai napra kértem időpontot. Hamar jött a válasz, hogy megkaptam a mai legelső időpontot. Ezután vtr-en rögzítettem és vártam.
  • Megközelítés:

    A Nagyvarad tértől kb 5 perc séta. BKK több járata közlekedik erre. A ház jól számozott, könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás erre a célra van fönntartva. Fürdőben kádban zuhanyfüggöny mögött zuhanyozhatunk. Tusfürdő, szájvíz, törölköző rendben. A baszobában kanapé a ruháknak és egy ágy a huncutkodásra. Tükrös szekrények is növelik a vizuális élményt. Tisztaság van és a higiénia rendben.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő, fiatal, vidám természetű, formás testű, selymes és illatos bőrű, hatalmas cicis szépség. Imádja a szexet, le sem tagadhatná! Nekem Ő a N1!
  • Action:

    Biztosra akartam menni, így Ashleyt választottam ismét randi partnernek.
    Nagyon vágytam már arra a vidám, közvetlen, buja, odaadó együttlétre, amit számomra Ő minden ottlétem alatt megadott.
    Amint beléptem kezdődött az incselkedés. Puszit kaptam, fogadó kisruháját ciciknél lefelé, popsinál és puncinál felfelé húzgálta. Eközben kacagva érdeklődött dolgokról. Persze sosem tudok a mondókájára figyelni ha az óriás didkók előkerülnek.
    Elküldött tusolni, addig Ő zenét kapcsolt. Amint végzett bejött a fürdőbe és a ruháját levéve cicijeit emelgette, fenekét riszálta és kérdezte: "soká jössz még, tetszenek a cicijeim, és a fenekem? Befejezve az alapos tisztálkodást kiugrottam a kádból és törölköztem is gyorsan. Mondta nem baj ha vizes maradok és indult a szobába és az ágyra feküdt. Az ajtóban megálltam egy pillanatra és bámultam a csodás testét ahogy előttem feküdt. Az egyik lábát magasba elemve kinyújtotta, melleit masszírozta és csak kuncogott. Szóval ért a csábításhoz az biztos!
    Isteni és igazi csókot kaptam, miközben simogattam testét, bársonyos bőrét. Kezeim leginkább a ciciknél álltak meg. Fejemet közzéjük temettem, majd a didiket arcomra simítottam. Csodás érzés! Úgy életem végéig elüdültem volna ott! No de vannak még további finomságok! Hasán lehaladtam a puncihoz. Frissen borotvált, illatos, izgatásra jól reagáló, a kisajkak szinte követelik a kényeztetést. A csikló hamar előbújt rejtekéből. Szóval itt is jól éreztem ám magam! Kellemes élmény a puncit nyalogatni és imádom ahogy a parnát keresi miközben az orgamusa közeledik. Betemeti arcát vele és szinte bele kiabálva élvez. Kicsit csitul és kommentálja az érzéseit. Akkora élményt éltem át, gondoltam megismétlem. Ekkor már egy újjam finoman becsúsztattam és g pontját masszíroztam lefetyelés közben. Így még mélyebb orgasmust élt át a Kedves.
    Kis szusszanás után mondta, hogy Ő következik. Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér. Érezte, hogy így hamar véget ér utunk, ezért egy pillanat alatt felpattintotta a gumit. Áttette egyik lábát fölöttem és nyeregbe pattant. De hogy! Szépen lovagolni kezdett miközben mosolygott rajtam ahogy gyönyörködtem az előttem himbálódzó, csodás gigacicikben. Tekergette fenekét és persze tovább incselkedett. Hanyatt fektettem és szemből támadva mozogtam kellemes vendéglátómban. Azt gondoltam így időt nyerhetek ha én kontrolálom a mozgást, de mosolya, az elterült didik ringása és a Drága nyögése, zihálása nem könnyítették meg a dolgomat. Kértem a kutyust természetesen fel is vette a pozíciót. Szép lassan kezdtem, miközben markolásztam formás fenekét és vizuálisan tanulmányoztam popsi bejáratát, ami sajnos nem opció. Ha már incselkedünk persze vágyamnak hangot adtam, melyre meg is kaptam a vicces válaszát. Éreztem, hogy közel járok, ezért megkértem, hogy szokásához híven lovaglóban végezzen ki. Nyeregbe pattant nagy mosollyal a huncut arcán és bemutatta szokásos gyakorlatát. Mintha nem lett volna elég a szűk punci szorítása, a didik észveszítő táncolása, kéjes mosolya, incselkedő megjegyzései még gugoló lovaglásba váltott, így láttatva puncija bejáratát. Hatalmasat lőttem a gumiba. Megvárt míg kirángatózom magam, letisztogatott és beszélgettünk, vagyis nevetgéltünk kicsit.
  • Elszámolás:

    Az árak nyilvánosak és nagyon barátiak! Mindemellett Ashleynél profi szolgaltatást kapunk.
  • Összkép:

    Ahogy írtam biztosra akartam menni, azt kaptam amit már nem igen lehet fokozni. Ja és jó 20 évvel fiatalabb a Kedves!
Happy Massage