• Zoé

  • Beküldte:
  • Zoé reagálása

    Annyira boldog vagyok hogy jól érezted magad❤️❤️❤️❤️ várom legközelebb is a randinkat🥰🥰🥰🥰🫣🤤❤️

  • Egyeztetés:

    Zoé adatlapját és a fényképeit azóta nézegetem, amióta új lányként felkerült az oldalra. Azonnal a kedvencek közé került, de a látogatással kivártam. Végül Zoé adott lendületet, hogy megadjam magam a csábításának. Nemrégiben dobott rám egy privát levelet, amiben megköszönte az egyik korábbi hozzászólásomat, amit a csevegésébe írtam. Utána kezdtünk el levelezgetni, majd egy alkalmas időpontban felhívtam és bejelentkeztem hozzá inkognitóban. Az álruhás trükköm nem jött be, mert a beszélgetésünk után pár órával később küldött az oldalon keresztül egy üzenetet, amiben megírta a sejtéseit. Mivel lekváros lett a bukta, így a vtr-t használva bejelentkeztem hozzá másnapra.
  • Megközelítés:

    Az adatlapján látható térképjelölés tévútra vezetheti a romantikára éhező vándort, mert a pontos cím közelebb van egy vasútvonalhoz, ami áthalad a déli összekötőn. Persze az a szerencsés, aki időponthoz jutott és megkapta az instrukciókat, a pontos cím birtokában el sem tévesztheti a helyszínt. A bejárat közelében villamosmegállók mindkét irányba, de autóval érkezőknek sem kell aggódnia, mert egy kis apró ellenében, főleg az épület mögötti mellékutcákban akadhat hely a verdának.
  • Helyszín:

    Új építésűnek nevezhető ház gyalog is könnyen letudható emeletére kellett feljutnom, de mivel szükségem volt minden energiámra, ezért a liftet választottam. Bejutáskor a kaputelefonon keresztül hallottam nevetgélő női hangokat, de a lakásban már csak a vendéglátómba botlottam. Számomra egy kicsit fura volt az előszobából a fürdőn áthaladva bejutni a szobába, de egy ilyen célra használt lakás esetében praktikus megoldás. A romantika színhelyén hangulatfény várt, és a háttérben zene szólt, amiről tudomást sem vettem Zoé társaságában. Az ágy mellett megfelelő magasságban egy tükör van felhelyezve a falra, ahol kedvemre nézegethettem Zoé testének azt a részét, amit egyébként letaglózott helyzetben nem láthattam. Igaz nem az elvarázsolt kastélyban jártam, de az ágy végénél lévő tükrös szekrényben is lehetett leskelődni, és persze élvezni a látványt. A kéjzugban található franciaágyat vehemens rosszalkodásunknak köszönhetően megszólaltattuk, de mi sem voltunk csendben a mókázás alatt. A tusolóban több tusfürdőt láttam, de mivel vittem magammal a sajátomat, ezért a fürdőben nem készítettem leltárt.
  • Lány külseje:

    Zoé testalkatát több tucat képen csodálhatjuk, de nem igazán adják át a valóságot. Amikor megpillantottam az ajtó mögött a bikaszédítő szerelésében, majdnem rá is vetettem magam. Az életben sokkal vadítóbb a teste, mint ahogy azt a fotók sugallják. Ráadásul olyan erős a szexuális kisugárzása, ami ellen nincs orvosság. A hangja már a telefonon történt beszélgetéseink alatt is jó hatással volt a libidómra, de amikor kartávolságon belül kerültem hozzá, láthattam a mosolyát, pajzán gondolatokat ébresztő tekintetét, és érezhettem parfümje illatát, akkor vesztettem el a valósággal a kapcsolatot, majd adtam át magam a varázsának. A korábbi beszámolóiban megemlítettek pár személyt akikre hajaz vendéglátóm, és azt kell mondanom, hogy minden nevet összevetve van bennük egy kis igazság, de szerintem Zoé csak magára hasonlít igazán. Persze a testében gyönyörködve nekem is beugrott egy spanyol színésznő, viszont a mosolya, az arckifejezései és a testtartása okán egy korábbi szépségkirálynőnk. Zoé incselkedő és közvetlen nő, aki tudja mitől döglik a légy. Egy igazi ragadozó és nekem nagyon bejött.
  • Action:

    A lakásba belépve meg sem vártam, hogy becsukódjon mögöttem az ajtó. Azonnal mögé lestem, mert nagyon kiváncsi voltam már rá. Zoé ott állt beszorítva az ajtó és a fal közé, s közben mosolyogva nézett rám. A szemeimmel faltam a látványt, ahogy ott állt előttem fekete topánkájában, piros fehérneműjében a hozzávaló harisnyatartóban, és egy hálós combfixben. Akkor esett le, hogy kifogtam egy aranyhalat, de a kívánságaimat csak később súgtam a fülébe. A rövid lefagyásomat egy öleléssel és két puszival szüntette meg, majd bekísért a szobájába.


    A helyiségbe érve megszabadultam minden fölösleges ruhámtól, majd közelebb húztam magamhoz és megcsókoltam. Zoé csókja szenvedélyes, talán egy kicsit vehemensnek mondanám, viszont nekem nagyon bejön, amikor a partnerem nyelve úgy pörög a számban, mint egy ventilátor a kánikulában.
    Ajkai finom érintése és pénisznövelő csókja arra ösztönzött, hogy minél előbb letudjam a tusolásomat. Elkísért a fürdőbe és amíg leverettem magamról az út porát, addig beszélgettünk. Csevegésünk közben kinyitottam a zuhanykabin ajtaját és azt vettem észre, hogy a mosdónál támaszkodik és riszálja magát. Már majdnem behúztam magamhoz a zuhany alá, mert nagyon felizgatott az erotikus tánca, de egy hirtelen mozdulattal megfordult és végig mérte a testem, főleg egy bizonyos pontra fókuszálva. Mondanom sem kell az előjáték meghozta az étvágyamat.


    Visszatérve a szobába az ágy mellett álltunk, majd ajkaink összeforrtak. Élvezettel faltuk egymást, utána az ágyra keveredtünk, ahol tovább élveztük egymás társaságát. Végül a hátamra feküdtem és hagytam kibontakozni alkalmi kedvesem. Fölém kerekedve csókokat lopott és finom puszikat lehelve a testemre haladt lefelé a hímveszőm irányába. Keresnie nem kellett, mert már olyan szintű izgalmi állapotban voltam, hogy akár falat is bonthattam volna vele.
    Zoé a lábaim között a derekam vonalában merőlegesen helyezkedett el úgy, hogy a falon lévő tükörben is csodálhassam, és persze a teste minden pontját elérjem.


    Kezével finoman megragadta az ágaskodó virágom szárát, majd a szemembe nézett és úgy kezdte el a francia tudását megismertetni velem. Szerencsére nem kapkodta el a kényeztetésem. Az elején csak a nyelve hegyével nyalogatta a rudazatot, majd eltévedt a mikulás zsákja felé. Sokat nem időzött lent, így végignyalta hímvesszőm, majd puszilgatta a makkom.
    Éreztem és láttam rajta, hogy élvezettel beszéli a nyelvet, talán magában pedig azon mosolygott, hogy ajkai és nyelve játékával az őrületbe kerget. Többször végignyalta bájdorongom, majd megkegyelmezett és ajkai kényeztető ölelésébe kerültem. A péniszemen érzékien játszott a nyelvével, gyakran a szemembe nézett, és egyre mélyebben bevette. Nehezen tudtam magam féken tartani, ezért arra kértem, hogy cseréljünk helyett és vágja magát gerincre.


    Miután kényelembe helyezte magát az ágyon egy párna került a popsi alá, hogy kényelmesen hozzáférjek. Egy szenvedélyes csók után a borostám miatt csak egy-két puszit adtam a testére, ezért gyorsan a lábai közé kerültem. A lábait felemelte és “V” alakot formált velük, én pedig megízleltem vágyai nedves kapuját. Érzékien nyaltam a csiklót, közben a kezeimmel a testét simogattam és figyeltem a reakcióit. Ráéreztem a gyenge pontjára és addig ízlelgettem nyelvemmel, amíg nem kezdett levegő után kapkodni. Amikor láttam rajta, hogy a teste is megfeszül már nem volt visszaút és elélvezett. Az orgazmusa pillanatában lábaival satuba zárta a fejem és nem engedett el.


    Rövid szusszanás után felhúzott magához és szenvedélyesen lesmárolt. Élveztem a csókját, de már valami mást is éreztem volna, így feltérdeltem az arcához, hogy a beöltözés előtt foglalkozzon a főszereplőmmel. Csak addig hagytam, hogy falja a péniszem, amíg bevetésre készen nem volt a kezemben a báli ruha, amit együtt húztunk fel. A beöltözésem után elhelyezkedtem a lábai között, majd azokat megemelve a cipőit a sarkainál összefogtam és óvatosan behatoltam.
    Az elején csak finoman járattam benne a hímvesszőm, majd egyre gyorsabb tempóra kapcsoltam. Ahogy láttam és éreztem rajta nem volt ellenére a móka. Nyögdécselt és szuszogott közben, néha obszcén szavakkal bíztatott. Annyira felhúzott vele a szex, hogy egy tornádó sem szedett volna le róla, de mivel érezni akartam a csókját, ezért a lábait elengedve hittérítő pózba kerültünk.


    Ajkaink összeforrtak, a nyelveink vadul táncoltak, közben finoman ki-be járt hímvesszőm a punciban. Képtelen voltam betelni a látvánnyal és az élménnyel. Mély benyomásokkal akartam a tudtára adni, hogy mennyire jól érzem magam vele, ezért arra kértem, hogy a bal lábát nyújtsa ki, a jobb lábával pedig vegye fel a magzat pózt. Ebben a testhelyzetben a derekánál fogva udvaroltam tovább. Zoé felém fordítva a fejét kéjes hangokkal és tekintettel adta a tudtomra, hogy neki sincs ellenére a móka. Gyakran odahajoltam hozzá csókot lopni, de rövid idő múlva visszatértünk a misszionárius pózba. A derekamnál megragadva húzott magába, majd egy idő után egyre hangosabb lett, utána mindkét kezével az ágy háttámláját szorította.


    Egymásra borultunk és apró csókokkal vezettük le a heves együttlétünket, majd a fülébe súgtam, hogy az ágy végéhez állok.
    Zoé rátolatott a péniszemre, ami gond nélkül behatolt a hüvelyébe. A derekát megragadva vadul ment a ki-be játék, ami alkalmi kedvesem hangját felerősítette. Gyűrte a lepedőt és hátrafordulva azt nézte a tükörben, ahogy hátulról szeretgetem. Sajnos az ágy kemény széle a sípcsontomat kicsinálta, ezért pózcserét javasolva az ágyra feküdtem. Zoé megszabadult a cipőitől, majd helyet foglalt rajtam. Rövid idő múlva már fölém guggolva járatta magában a hímvesszőm úgy, hogy közben a kezeimmel alulról a popsijánál fogva emelgettem, miközben vadul csókolt. Amikor a melleit kényeztettem nyelvemmel, akkor a fülemet nyalta és érezhettem, ahogy kapkodva veszi a levegőt. Miután elfáradt a guggolásban mellém feküdt és a fülembe súgta, hogy szabaduljunk meg a gumitól, mert a szájában szeretné érezni a …..


    Az óvszer egy pillanat alatt lekerült rólam, majd mellém helyezkedett, és mire kettőt pislogtam már ismét a szájában voltam. Nyálával megöntözte dorongomat, majd a szemembe nézett, és fogait finoman végighúzta a makkomon. Láthatta rajtam, hogy mennyire bejön a francia tudása, de dobott rá még egy lapáttal. Kezével finoman játszott rajtam, miközben ajkaival fel-le szánkázott, és nyelvével simogatta péniszem. Sokáig nem is tudtam tartani magam, ahogy a vulkán kitörését sem, így a szájába élveztem. Az örökítő nedvemet egy törlőkendőbe továbbította, majd adott egy puszit a homlokomra.


    A szükséges tisztálkodást letudva kértem egy pohár vizet, utána pedig arra kértem, hogy vágja magát hanyatt, mert fagyi hiányában elnyalnék egy finomságot, ami éppen a lába között van. Szempillantás alatt kényelembe helyezte magát, én pedig az ágy elé térdeltem. Rácuppantam a csiklóra, mint Micimackó a mézre. A kezével húzta a fejem a csiklóhoz, amit finoman nyaltam. Az orgazmusában nem lehetek biztos, de abban igen, hogy élvezte a nyelvjátékomat.


    Pihenésképpen ránéztem az órámra, hogy mennyi játékidőm maradt, amit egy ötletemmel együtt a fülébe súgtam. Mosolygott és annyit mondott, hogy neki is kedvére lenne az elképzelésem. Az ágy szélére ültem, Zoé pedig az ágy előtt négykézlábra ereszkedett. Nyelvével simogatta bájdorongom, majd ajkai közé varázsolta és kényeztetni kezdett, miközben végig a szemembe nézett. Élveztem a látványt és az érzést, ahogy eltűntem a szájában, de néha odapillantottam a szekrényen lévő tükörbe, hogy mindenre rálátásom legyen. Semmiképpen nem szerettem volna kifutni az időből, ezért arra kértem, hogy nagyon finoman csinálja minimális kézmozdulattal. Olyan jó volt a franciája, hogy pár perc múlva ajkai ölelésében elélveztem.


    A magömlésem pillanatában járhatott le a megbeszélt rosszalkodásunk, ezért a frissítő zuhanyzással már nem akartam húzni az időt.
    A fotel előtt állva próbáltam magam fejben és testben is összerakni, miközben Zoé az ágyon ült és beszélgettünk. Amikor az órámat vettem fel hirtelen arra eszméltem, hogy Zoé előttem térdel. Széles mosolyával nézett rám, utána pedig ajkaival birtokba vette péniszem. Finoman szopni kezdett én pedig arra gondoltam, hogy ha ez így megy tovább, akkor gerincre vágom és nagyon megszeretgetem. Közben a telefonom jelzett egy üzenetet, ami miatt vissza kellett térnem a valóságba. Alkalmi kedvesem felsegítettem, majd megcsókoltam és hagyott egy kis időt a felöltözésemre. Csókok és ölelésekkel megédesítve a pillanatot végül eljutottunk a bejárati ajtóhoz, ahol hosszú búcsúcsókok után utamra engedett. Mivel nem fürödtem le a randi végén, ráadásul jól megölelgetett, így hazáig velem jött az illata, ami pont jól esett egy ilyen élmény levezetésére.
  • Elszámolás:

    A fővárosban megszokott ajándéknál nagyobb virágcsokorral érkeztem hozzá vendégségbe, amit jól láthatóan helyeztem el váza hiányában a fotel feletti polcra. Vittem már ajándékba azonos méretű csokrot gyengébb élményért cserébe, de nyújtottam már át kevesebbet is hasonló élményért. A megérkezésem pillanatában éreztem, hogy minden percét megéri, ami a találkozás végére be is bizonyosodott. A vtr-es bejelentkezés miatt egy extra az alapba került, így csak az egyik kedvencemmel kellett számolni, amit vétek lett volna kihagyni.
  • Összkép:

    Nagyon ritkán történik meg velem az a helyzet, amikor első alkalommal minden klappol a partneremmel, de Zoé esetében összeállt már az első randin, vagy talán már előtte mindaz, amit keresek és igényelek egy látogatás alkalmával. A találkozásunkat a szenvedélyes és vad szeretkezés, az egymás iránti vágy kiteljesedése jellemezte. Igaz egy nő sok dolgot el tud hitetni egy pasival, de nem éreztem mesterkedést a viselkedésében, és az általa nyújtott élményben. Azt mondanám, hogy kiélveztük egymás társaságát mindkettőnk örömére, amit biztos tudunk még fokozni a közeljövőben.
Happy Massage