• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Shilát több éve ismerem, de ismert okok miatt nehezen találunk közös időpontot, nem egyszerű hosszú távra előre tervezni. Szerencsém, volt, hogy láttam egy nekem is megfelelő időpontot, azonnal ráirtam és szerencsém volt, néhány nappal későbbre megbeszéltük a randit, amit előtte való nap VTR-en megerősitettünk.
  • Megközelítés:

    Kocsival menetm, gond nélkül találtam parkolóhelyet, ami ráadásul még dijmenetes. BKV közlekedés is nagyon jó.
  • Helyszín:

    Aranyos kis lakás, tökéletesen megfelel egy kellemes légyott céljára. Tiszta, jól felszerelt fürdő, kényelmes franciaágy, na és mindehhez SHILA.
  • Lány külseje:

    Karcsú, párductermetű, csupa mosoly, a legszebb női korban levő szépség, aki az évek során szinte semmit nem változott. Hát ha nem lenne ilyen nehezen elérhető . . . ! A belépést követően azonnal meggyőzött róla, hogy hosszú ideje már csak rám vár amit hosszú csókkal bizonyitott is. Keveset mutató de sokat sejtető, izgalmas kis öltözékben fogadott és csók közben már segitett ingem kigombolásában. Igy hamar közös nevezőre ill. paradicsomi öltözet(nélküli)be kerültünk. Kedvesen megkérdezte, tusolhatna-e velem(?), a válasz nem volt kérdés. Megjegyzem, Shilával tusolni nagyszerű élmény, aktivitása már itt is egyedülálló. A nedves. habos simogatások, simulások, függőleges változásai, (csóktól az érzékenyebb részek kényeztetéséig, ahogy elém guggol) nagyon megalapozzák az amúgy is fokozódó hangulatot. Kölcsönösen megtörölgetve egymást az ágy előtt még állva összesimultunk, kis csókolózást követően hátam mögé került és a nyakamtól kezdve lefelé haladva végig csókolta gerincemet, az utolsó csigolyáig. Hogy kezei is teret kapjanak kissé széttettem a lábam és átnéztem hozzá. Hát izgalmas látványban volt részem. Ahogy széttett combokkal guggolt kitárult a gyönyörök kapuja, a nagy- és kis-ajkak is megnyiltak, alattuk a rózsaszin, hivogató kis nyilás, hát komoly vágyakat ébresztő látvány volt. Ezt újra és újra látnom kell(!). És még mindig "függőlegesen" voltunk!
  • Erotikus masszázs:

    Végül elfoglalva helyünket az ágyon, most már teljes hosszában gyönyörködhettem a karcsú női testben, megkóstolhattam a formás kebleket, harapdálhattam karcsú derekát, simogatva hosszú combjait, végül lejutottam a fentebb leirt pozicióból látott szép csodához. Meg kellett kóstolni amire kellemesen reagált. Majd tenyeremmel a sima dombot simogattam hüvelykujjam véletlenül betévedt (Shila engedélyével) a forró kis barlangba, és hosszú de nagyon lassú simogatásba kezdtem. A csendes de egyre erősödő hangok motiválására követtem Shila testének jelzéseit, ami végül is elvitte őt ahova el akartam juttatni.
  • Levezetés:

    Shila ismét átvette a kezdeményezést én kerültem két vállra csókokkal kisért simogatások közben ajkai közé vett. Nagyon finoman tud bánni amit kezei/ajkai közé vesz és ezzel az időérzékem egyszerűen megszűnt. Lágyan hosszan kényeztetett a végső, hosszan tartó beteljesülésig. Egyre lassabban gyengédebben tartotta magánál jogos tulajdonom, ezzel az utórezgéseket is különleges élménnyé fokozva. Volt még egy kis időnk összesimulásra, beszélgetésre amiben Shila mindig jó partnernek bizonyul.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok nem is tudnék elképzelni extrábbat. nagy élmény az egész együttlét. Az ismert rózsaszálakat előre leteszem nem esik róla szó
  • Összkép:

    Shila kedvessége, aktivitása szinte egyedülálló, a vele töltött idő folyamatos "élménycunami", időlen erotika.
Happy Massage