• Lèna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en jelentkeztem be, gyorsan kaptam is időpontot, ennek nagyon örültem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, könnyen meg is találtam, helyem is lett.
  • Helyszín:

    Tetszett a lakás elrendezése, fürdőben néhány tusfürdő közül tudtam választani, de hirtelen nem találtam műanyag pohárkát, de mivel sietni akartam hozzá, óvatosan szájba öntöttem a szájvizet :D

    Nappali egyben van a konyhával, kanapéra leültünk és beszéltünk pár percet, vízzel kínált, kérdezte mit szeretnék és van e valami amit kérek vagy kifejezetten szeretek.
  • Lány külseje:

    Első benyomás csúcs volt, arc és test nagyon rendben van, képek megfelelőek és valósak, viszont így 3d-ben..

    Fekete ruci volt rajta, mivel nem vagyok nagy szakértője, a pontos megnevezését nem tudom:) Cicik álltak, popsi kerek és sportos, utóbbi nagyon megnyert magának! Illetve a puncija is nagyon hívogató volt, végre akinél van fent egy szépen karbantartott leszállópálya, mondta is hogy ő már nem kislány,nem viccelt, határozott személyiség, igazi nő!
  • Action:

    Csókkal kezdtük, amit jól csinál, nyelv dolgozik és puha és játékos szája van, nem akar felfalni, de el akar csábítani:) Utána hátamra feküdtem, készen állva hogy szájával kényeztessen. Kértem vegye le a felső részt,hogy lássam a szép melleit,így kezdte meg a játékot a kemény játékszerrel.

    Nagy élvezetben volt részem, nem csak a technikája, hanem a látvány miatt is, ilyen szép nő ha szájába vesz, az maga a gyönyör. Ezután 69et kértem, mondta hogy óvatosan vele és ne szívjam neki, ami nem mindig sikerült, de igyekeztem betartani:)

    Utána kértem feküdjön hasra, és az isteni kerek popsi hát kezdtem nyalni. Jó sokáig élvezkedtem itt, mivel az egyik kedvenc testrészem, markoltam és gyűrték a popsiját, nyelvvel próbáltam minél jobban felnyársalni. Még kértem egy kis kényszer franciát tőle, mondta hogy ő szívesen ráül számra, így is lett. Tolta a számra punciját és popsiját, igazi élvezet volt, ahogy kihasználják a szád, nyelved... Végül gumit kértem, egy lövésre készültem , ekkor félidőnél jártunk.

    Lovaglást kértem, melleit gyúrtm közben, jól meglovagolt. Aztán én dolgoztam kicsit, sima missziben, csók csata és tempósabb dugás. Végül eljött a popsi ideje, már alig vártam hogy bent legyek.

    Kis sikosító, aztán rövid tolatás után már bent is voltam, jó szorítása volt, isteni látvány... Lassan kezdtem, idővel gyorsítva, kapaszkodtam a vékony csípőjében és popsiját markoltam, élvezkedtem néhány percig így, de végül kérte hogy a vastagság miatt ha lehet váltsunk.
    Gumi le, ebben segített és indult a finish, igazi kemény szopás, kézzel is segítve, nagyon beindított. Legvégén hátra feküdtem és rövid ideig én vettem kézbe az irányítást, majd szóltam a csúcs előtt, hogy jöhet szájával mert robbanok, és ezt ott akartam megtenni. Be is kapta azonnal, óriásit durrantam, de ő csak szívta tovább és nem kegyelmezett, isteni érzés volt, pedig eszméletlen érzékeny lettem, de kíméletlenül minden cseppjét kinyerte belőlem, amit végül le is nyelt,ahogy előtte megbeszéltük.
  • Elszámolás:

    Előtte történt, ahogy azt már előre tudtam, extra nem volt.
  • Összkép:

    Remegő lábakkal távoztam,mindent megkaptam amire vágytam,még biztosan találkozunk.
Happy Massage