• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kedd: Telefonon hívtam Lilikét két nappal a tervezett randi előtt, hogy a számomra kedvező időpont biztos szabad legyen. Rövid időn belül kétszer is hívtam  de ekkor még ki volt kapcsolva. Fél órán belül megcsörgetett, aminek nagyon örültem és meg is köszöntem. Nagyon kedves volt a telefonban, aranyos hangja van. Megbeszéltük az időpontot csütörtökre és kérte,  aznap még erősítsem meg, hogy
    megyek. De én mondtam, hogy még holnap is felhívom a biztonság kedvéért.
  • Megközelítés:

    Könnyü odatalálni. Metró megálló a közelben, plusz kis séta. A parkolás talán fizetős, de nem vagyok biztos benne. BMV-vel járok.
  • Leírás:

    Szerda: Amikor hívtam, még ki volt kapcsolva. Rövid időn belül visszahívott és már mondani akarta a kapukódot, de én jeleztem, hogy csak a holnapra lefoglalt időpontot szeretném megerősíteni. Kicsit zavarban volt és bocsánatot kért, mert eltévesztette a telefonszámot. Mondtam, hogy semmi gond és jót nevettük ezen.
    Csütörtök: Elérkezett a randi napja. Reggel küldtem Lilikének egy sms-t, hogy ott leszek a megbeszélt időpontban. Megérkeztem a címre. Pár percel az időpont előtt hívtam, de ki volt kapcsolva. Ezután még 5 percenként hívtam párszor, de továbbra is ki volt kapcsolva. Így dolgom végezetlenül elhagytam a helyszínt.
    Péntek: A reggeli órákban megcsörgettem, kicsörgött  de nem vette fel és vissza sem hívott. Később küldtem Lilikének egy sms- t, hogy tegnap mi történt Vele, hogy nem tudtunk találkozni, de választ nem kaptam rá.
    Lilike egy nagyon kedves, aranyos lány lehet. A telefonon történt beszélgetésből nekem ez jött le. Nagyon örültem és már nagyon vártam, hogy találkozhatok Vele, de sajnos nem így alakult.
    Bárkinek közbejöhet bármi, de akkor azt jelezznie kellene a másik félnek. Ami alap. Szerintem.
Happy Massage