• Barbara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barbarát az ízléses képei, túlnyomórészt kékeszöld beszámolói, és az értelmes bemutatkozása alapján választottam. Miután tétlenül végignéztem, ahogy egy napig pirosan villogott a felveszi, másnap végre felhívtam. Lényegretörő beszélgetésünk során kaptam időpontot másfél órával későbbre, ráadásul vasárnap. VTR-en is meg akartam volna erősíteni, de erről nem szóltam neki aztán végül elmónikáztuk és lejárt az idő, sebaj. Ő kezeli a hirdetését és a telóját is.
  • Megközelítés:

    Bikás és Etele közt egy új társasház. Tömegelők villamossal, 4-es metróval de akár vonattal is jöhetnek, ha hajlandóak besétálni a házak közé. Autóval még válogathattam is a helyek közül, egyébként újfent fizetős kivéve a zöldeknek és hétvégét. A 3116 zóna 200 pénz, a pláza körüli 3117 pedig 300.
  • Helyszín:

    Egyszerű telefonos instrukciókat követve hamar be is toppantam az ajtaján (lift irreleváns). Szalonnak tűnt első benyomásra, de nem hallottam viháncolást és nem találkoztam senkivel, csak a cipők és fürdőcsekk miatt gondoltam hogy nem vagyunk egyedül. Az előszoba nagyon sötét és csak addig láttam full fényben vendéglátóm amíg be nem csuktuk az ajtót. Egy tükör nélküli szobában történik a szeánsz, egyszerűen volt berendezve hagulatos lámpával, redőny lehúzva, ritmusos zene a háttérben. Fürdő kétszer akkora mint a panel standard, van minden ami elvárható, oldspice, axe, és baba tusfürdő, száraz kilépő, szájvíz, dezodor, minden ok. Mikor eljöttem kiszellőztette a szobát.
  • Lány külseje:

    Amolyan wowgirls-lány testalkat, vékony, amit úgy tudok átadni legjobban, hogy a piros tangája bikini bridge-t képzett a csípőcsontjai között. Arcra máshogy képzeltem de kellemesen csalódtam, karakteres, cuki mosolygós keleteurópaias vonásokkal tudom körbeírni csak. Szemeinek kékségében a félhomály miatt nem tudtam eleget gyönyörködni. Képei közül amin piros cuccban támasztja a falat az a leg reprezentatívabb. Tinis kis cicijeinek bimbijei nem rejtőznek, halvány közepes udvarukból kacsintanak, csúszka során puszikat elhelyezhettem rajtuk. Puncijával nem találkoztam, mivel kivételesen nem éltem a kölcsönös kényeztetés lehetőségével, és fent hagyta a fehérneműt. Ami nem tetszett, hogy az a (képek alapján) hosszú haja végig "sebváltóba" fel volt kötve, de aláírom hogy az tényleg ritka ilyen kontextusban, hogy ki legyen engedve mert tiszta olaj lesz. Legközelebb ér különleges igényként duplába fonottat kérni? Az rátenne egy lapáttal a összhatásra, juj! Máramennyire egy óra alatt meg lehet ismerni valakit, csendes, kicsit visszahúzódó, ártatlannak tűnő teremtés. Mindemelett határozott, pl a szabályok terén, és rutinos a tapasztaltak alapján.
  • Erotikus masszázs:

    Nem mondom hogy ez volt életem masszázsa, de nagyon jól esett a simogatása, a törődése. Hátam, fenekem, combom, vádlim masszírozta, aztán fordulás után még a mellkasom is kapott egy kicsit, de az már inkább a csúszkához való bekenlek téged is engem is jelenség része volt és valahol itt került róla le a melltartó. Csúszka nem volt a legkülönlegesebb élmény most, nehezen reagálok rá valamiért. Ami kimaradt és szakszerűbb masszázson azért előfordul az a karok, kezek, nyak, talp. Fontos megemlíteni, hogy nem ezzel töltötte ki az időt, sztem csak 30p volt. Szóval jól osztotta be az időt, ott a pont. Diszkréten nézte a sportóráját vagy okoskarkötőjét. Felajánlotta ugyan a kölcsönösséget félidőben, tehát egy órában is van, de azt mondtam neki, hogy most jó így. Még a sötét oldalon is épphogy elég az idő, masszázson max ízelítő lett volna én meg érdemben szeretném.
  • Levezetés:

    Nagyon tetszett, hogy szép lassan tért rá a kényeztetésre, ilyen sok cirógatást is rég kaptam már. A nem sietünk sehova érzés kerített hatalmába, majd az olajos kezei közé vett és életre keltett. Megkérdezte kézzel vagy szájjal, természetesen az utóbbiért jöttem :) Akkor jelezte, hogy "ha úgy adódna majd szóljak" merthogy nincs szájba, de annyira aranyosan és nem ünneprontóan mondta/kérte, hogy nem lehet érte pontot levonni. Aszittem élvezés előtt fogja majd közölni, szerencsére nem. No aztán elhelyezkedett ahogy ez lenni szokott oldalról, ennek ugye az az előnye hogy a kezemmel elérem a testét, de a hátránya hogy szemkontakt fizikailag nehézkes. Ezek a dilemmák istenem... Ezen nem sokáig töprenghettem, mert szemem is elkerekedett olyan forró a szája és annyira jól ügyel rá hogy a "kapcsolódás passzentos legyen", hogy az lenyűgöző. Ezt a jobb megértés érdekében kifejteném :D Szóval van az a fajta szopás hogy kb tátott szájjal várja a lány a falloszt és ok hogy betetted neki de nem ölel körül, látványra ok, de érzésre nulla, pornóban is előfordul. Ennek a teljes ellentétét kell elképzelni, megfelelő szívóhatással, valahogy minden négyzetcentim amit elnyel szoros kapcsolatban van a szájával, mint egy punci, csillagos 5-ös! Semmi durvulás vagy mélytorok, "csak" a barátnős szeretgetés. Szépen lassan mozog, ritmusosan le-le tér a kellékekre és minden porcikát is nyalogat, kezével finoman összhangban, eltúlzott mozdulatok nélkül, minden olyan pont jó! Kitöréskor már csak a kezét élvezhettem, mert eltávolodott és úgy nézte, megkockáztatom, hogy még tetszett is neki a látvány. A takarításban magamra voltam ugyan utalva, ő az ő részét fertőtlenítős fújós cuccal is megtoldotta, valahol nagyon helyes nincs ebben semmi különös. Nem rohant ki ilyenolyan ürüggyel, nem hagyott magamra plafont bámulni, nem küldött el fürdeni, hanem odabújt mellém és beszélgettünk! Ujjaimmal finoman kalandoztam közben a testén. Mondta hogy van még idő, és itt begyűjtöttem az infókat...
  • Elszámolás:

    ... hogy ha (alaposan) viszonozni szeretném legközelebb, akkor már jöhetek másfél órára is (első alkalom az 1 órás bemutatkozó, 2 óra nincs) és akkor kibontakozhatok kedvemre. Sőt, ha nagyon akarom akkor masszírozhatom én is mert szeret kapni is nem csak adni, de ahhoz ragaszkodik hogy egy kicsit azért ő is masszírozzon. Elmondása szerint nehéz eset és nem a partner vendég mivoltával van a baj. Kihívás elfogadva? 1 extra van, ha nem vagy egylövetű és az órában 2x is szeretnél tűzijátékot akkor szerezz egy grófot is. Ja magát a baráti csokrot az elején egy komód tetejére leraktam, nem ügy. A 60 perc ki lett töltve ajtótól ajtóig.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Barbarával. Üde színfont némely szalonnaélmény után a jó időgazdálkodás és hozzáállás miatt is, de főleg a nemcsakkézi - sőt de még milyen barátnős francia - kényeztetésével. Csókokat vagy puszit még el tudtam volna viselni, de ne legyek telhetetlen. Tetszett, ahogy mellettem feküdt és csak cirógattam, ilyen egyszerű dolgoktól is lehet barátnős egy randi.
Happy Massage