• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismerjük már egymást, francia órákra "járok" hozzá, de a világért se hagynám ki hogy halljam a szexi hangját. Egy hétköznap, mikor láttam hogy online, telón kaptam időpontot napja végére. Ezt gyorsan megerősítettem VTR-en is. A kisebb szünete előtt még látni akartam a nyáron, ősszel még lesz, de jövőre lehet már csak limitált kiadásban.
  • Megközelítés:

    GPS nélkül is oda találnék, de az Örs környékén rendel egy kis panelben, ez konstans mióta ismerem. Tényleg van hely és ingyenes. Tömeggel elképzelésem sincs, rég használtam olyt.
  • Helyszín:

    Nem sokadik emeletre érvén végre betoppanhattam ízlésesen berendezett lakjába. Csak erre a célra van fenntartva és tágasabbnak is tűnt mint a múltkor, és mi ketten voltunk benne. Fürdőben minden ami kell, kikészített pohárka, tusfürdő osztag és dezodorokból is lehet válogatni. Második fürdésemre elfelejtettem a törülközőt magammal vinni de behozta nekem alkalmi kedvesem. A szobában egy nagy ágy és egy kis pad a cuccoknak meg egy komód az ő cuccainak. Előre kikészített SKYN gumi ami mindig csak pedzegeti a fantáziám, lassan ieje lenne a teljes menüt kipróbálni. Függöny behúzva de volt fény bőven látni mindent. Klíma nincs, de árnyas oldal délután, nem sültünk meg. Tiszta tetthely, rendes lak.
  • Lány külseje:

    Tia az oldal egyik legszebb lánya, gyönyörűséges arccal, smink nélkül, igéző zöld szemekkel és ami a gyengém: végig kibontott szőke hajjal csábít. (Kiderült hogy eredetileg barna miután kedvesen ráébresztett beszélgetésünk során hogy a szemöldök árulkodik erről.) Nagyon jól áll neki a szőke, én legutóbb még vörösen láttam, de annak már 2 éve (botrány hogy ilyen ritkán fordulok elő a karjai közt de emlékezett rám sőt még a parfümömre is). Testét sem érheti panasz, magas lány, mindene arányos, csak a körmei műk. Mindenkinek tapasztalnia kéne a nőies de feleslegmentes formáit, ujjaim végigvezetni tetőtől talpig a selmyes bőrén, feszes idomain, a fenekén ami nagyon ottvan, önmagában egy élmény még ha ezután véget is érne az álom már mosoly lenne az arcomon. Ügyesen borotvált mézédes punci jóvágású zárt ajkakkal, kölcsönösségre sarkall, bűn lenne kihagyni. Már említettem a hangját de külön is szót kell ejteni róla, hogy zene füleimnek nagyon jó hanglejtésű vékonyabb, egyetemista diáklány hangulatot ébreszt bennem, ezért is szeretek vele beszélgetni, roppant aranyos. Piros nyári ruhában fogadott és visszavette távozásomkor, a szeánsz alatt pedig teljesen pőrén. Személyiségre vidám mosolygós, laza, igazi jócsaj-Nő akivel öreg éjszakába nyúlóan is el lehetne beszélgetni, egy másik életben. Hozzáállásában érezni a "mirroring" jegyeket, szóval tükrözi amit csinálsz, amit szeretnél, ahogy viszonyulsz hozzá azt kapod vissza, értem ezalatt a csókokat, ahogy öleled úgy ölel vissza, szavak nélkül is érti mit szeretnél (azért nyilván van hogy meg kell fogalmazni).
  • Action:

    Fürdő után meztelen várt, és ritkán látnak szemeim ilyen szépséges látványt. Átöleltem előlről hátulról, simogattam a testét, pusziltam szépséges arcát nyakgödrét és a randi során szerintem vagy egy évre való csókot loptam, nagyon finom minden tekintetben. Az ágyra kerülve először én kényeztettem, magasfokú élmény ennek a lánynak örömet szerezni és szerencsére fogékony is rá. Csukott szemmel élvezi a hátán fekve, karja feltéve maga mellett a párnán, ő tökre el tudja engedi magát. Csak a nyelvemmel játszottam kedvenc hangszeremen és környékén, de közben ujjaimmal cirógattam és mikor az oldalkáin végighúztam az ujjaim akkor élvezett a drága. Nem tolt el, sőt még maradtam a combjai között, nyilván a felismeréssel hogy már érzékeny. De ez volt nekem a randi fénypontja ahogy mosolygunk, pihenünk. Nemtom kinél kell kérvényezni, de majd ha jön a kaszás, lehetne hogy a combjai közt haljak meg? Olyan kis selymes belsőcombjai vannak és mindene olyan jóízű jóillatú, hogy itt tartózkodni felér egy kis nyaralással.

    Cseréltünk a randi második felére, és ő vett szája ölelésébe. Elbasztam mert felültem, és ide Picard dupla kezes facepalmját kell elképzelni mert ebben a francia pózban ugyan nem sokat látni, csak egy szőke feje búbját ami bármilyen aranyos is az arca inkább érdekel. Szexhez amúgy nem lett volna rossz, lovaglós huncutságokhoz, de még nem nőttem fel a feladathoz. Tetézzük még azzal hogy bár lelkiekben szerencsére ottvoltam, testileg volt baj így nagyon soká és nagyon kitartótan kellett foglalatoskodjon rajtam, már én éreztem magam kényelmetlenül hogy ilyen nehéz eset vagyok. Szerencsére mikor felhúztam csókot lopni rájöttem hogy a kedvenc pózom az amikor a lány fölött térdelek, ő a hátán és így adom a szájába a szerszámkát. Átalakultunk ilyen felállásba és innen már minden siker pályára került. Tia védjegye a nyelvpörgetés a makkon, miközben a szájában van az ember, szerintem ez nagyon különleges és nem láttam éreztem ilyet még máshol. Szorgalmas, kitartó és fáradhatatlan, minden finnya nélkül fogadott a szájába ez az angyali teremtés, majdan hamar leszálltam róla hogy ne éljek vissza a helyzettel, hadd menjen tisztálkodni a fürdőbe. Visszalibbent és az órát is túltolva beszélgettünk még. Valahogy ebből sosem elég, de előbb utóbb visszavárt a fürdő.
  • Elszámolás:

    Extrák terén a szokásos közhely jut csak eszembe. Most igyekeztem nem elfelejteni és vetkőzéskor a komódjára tettem. A csokorképzés szerencsére még nem LVMH szint, de azért érezhetően premium (dehát Tia is az). Olyan rózsafarmot akarok hogy akár beszélgetni is megérje eljönni, viszont akik a teljes étlap kipróbálásával készülnek, azoknak szóra sem érdemes a kapott élményért.
  • Összkép:

    Tia ugyanolyan gyönyörű mint három éve mikor megismertem, a szőkesége is pazar, aki még nem látta menjen nyugodtan nem bánja meg. Akik hetente járnak hogy nem zúgnak bele amúgy? Mindenesetre csoffadt fáradtságom ellenére élvezetekben gazdag randit hoztunk össze. Amiket ki kell emeljek azok az isteni csókok, a gyönyörű arc, és a szexi hang, de ördögi nehéz csak hármat választani. Tia úgy jó ahogy van, ritka kincs, remélem még sok buja élményben gazdagítja a makktársakat.
Happy Massage