• Evelyn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Nagyon köszönöm, hogy írtál a randinkról 🤗 Remélem hamarosan megismételjük, nagyon jól éreztem magam! Puszillak

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon üzenetben váltottunk pár üzenetet, illetve VTR-en keresztül egyeztettünk időpontot. Elsőre sikerült közös nevezőre jutni, így az egyeztetésen villámgyorsan sikerült túlesni. Válaszul minden információt megkaptam, ami a folytatáshoz szükséges.
  • Megközelítés:

    Jómagam gyalog érkeztem, de ezen túl kiváló alternatíva lehet még a BKV is. Az autózást inkább azoknak ajánlanám, akik picit önmaguk ellenségei is, mert nem a város legautóbarátabb környéke közlekedés szempontjából. A ház egyébként könnyen megtalálható, kellemes környékén van a városnak.
  • Helyszín:

    A bejutás a házba egyszerű, a felvonó nyújt némi mókát a különböző oldalon nyíló ajtajaival, de semmi vészes :) A megfelelő lakáshoz Evelyn ajtó mögül kinyúló keze csalogatott. Belépve egy iszonyatosan tágas, tiszta és rendezett lakás tárult elém. Igényesen becsavart törölközők, melyek egy csöppnyi wellness hangulatot kölcsönöznek a fürdőszobának. Ezen túl tusfürdők megszámlálhatóan végtelen számosságban és szájvíz áll rendelkezésre a tisztálkodáshoz. A szobát a nagy ablakokon keresztül a nap deríti meg, ide belépve két ágy is fogad, melyek közül az egyik masszázs céljára lett teremtve.
  • Lány külseje:

    A képeket végiggörgetők számára nincs a tarsolyban meglepetés. Halvány rózsaszín hajkorona, illetve szemüveg díszíti Evelyn szép arcát, melyen általában kedves mosolyt visel. Alakja tetőtől talpig tökéletes, amit selymes, puha bőr fed. Körmei éppen sárgás árnyalatúra voltak dekorálva és jól egészítették ki az összképet. Korábban azt gondoltam, hogy a tetoválások iránt semleges vagyok, de Evelyn bőrét színes, ügyesen komponált, igényesen kidolgozott minták tarkítják, melyek csodálattal töltöttek el.
  • Action:

    Megérkezésem után az ágyra ültünk le, ahol egy rövid beszélgetés keretein belül oldódott a bennem lévő kezdeti feszültség. Hamar kiderült számomra, hogy Evelynnel a másfél órát is el lehetne cseverészni, de erről a vonatról leszállva a fürdő felé vettem az irányt egy frissítő zuhanyzásért.

    A fürdőből kilépve Evelyn immár ruha nélkül invitált a szoba felé. Nyitásként egy masszázst ajánlott, mely lehetőséggel nem éltem az olajokkal és krémekkel ápolt viszonyomra hivatkozva. Ezt kiváltva az ágyon egymással szemben ülve kezdtünk finom csókok váltásába, illetve lágy simogatásokon és puszikon keresztül egymás testének felfedezésébe. Evelyn apró szóbeli odaszúrással jelezte, hogy kezdek belekényelmesedni a helyzetembe, ami kapcsán aktivizálódva és némi helyezkedés után lefelé vettem az irányt a kényeztetéssel, ahol nyelvvel és kézzel tartottam célra, illetve teljes testre kiterjedő simogatásokkal. Itt érzésem szerint leginkább én élvezkedtem, amiről a látvány és a puha bőr érintése gondoskodott. Miután saját tudásomat megmutattam, Evelyn felmutatta az UNO reverse card-ot, hogy most pedig ő következik. Kézi támogatással bemutatott francia lecke vette kezdetét. Itt hamar sikerült rátalálnia arra a pontra, ami egy pillanat alatt a határokig repített, ezen egy közös nevetés után folytatta a kínzásomat. Ezalatt még többször felültetett a hullámvasútra, miközben én a helyzetemet élvezve és kihasználva tudtam megcsodálni a testén lévő tetoválásokat. Elképesztő élményben volt részem az út során, melyet a folytatásról feltett kérdésével kerekített le.

    Védőfelszerelést öltve folytatódott a randi, Evelynt szemből, hátán megközelítve. Bejutásom után megállapodtunk abban, hogy most kerültem csak igazán csapdába - szűk és forró ölelése ejtett teljesen rabul, mely a kezdeti izgalom továbbrepülése után lágy mozgással folytatódott. Evelyn halk sóhajokkal fogadott, illetve szája visszautasíthatatlan csókváltásra hívogatott. Alakjában és melleiben való gyönyörködésre talán innen adódik a legjobb lehetőség. A misszi után én maradtam felül, Evelyn fordult és hátrulról folytatódott a kaland, melyet hason feküdve fogadott. Ezt követően vertikálisan is felcserélődtünk és lovagló pozícióba helyezkedett Evelyn, mely személyes kedvencem. A korábbi beszámolókban már megénekelt élmény nem maradt el, valóban nagyon érzéki lovasként lendül akcióba Evelyn és a francia lecke alatt felfedezett területeket itt is bőszen használja fel "ellenem". A lovaglás után oldalra fordulva, összebújva indult utolsó utunk, mely a helyzet kényelméből és egymáshoz való közelségből fakadóan valóban barátnősre sikerült.

    A célegyenesre ráfordulást a gumi eltávolítása után a franciához való visszatérés jelentette. Itt elkerülhetetlenül ért el a vég, Evelyn kezei között. Hagyott lenyugodni, majd nedves- és papírtörlővel takarítottunk el magunk körül. A lenyugvás részeként még az elején elindított beszélgetést folytattuk, melyben szintén remek partnert találtam Evelynben. Az idő fogytában elindultam újra a fürdő felé egy frissítő zuhanyzásért, majd öltözés közben pár szót és az ajtóban egy csókot váltva búcsúztunk egymástól és léptem ki a lakásból.
  • Elszámolás:

    Első találkozásunk gyanánt a randi elején túlestünk ezen a részen. Másfél órára érkeztem és extrát nem vettem igénybe, az adatlapon, illetve a "Bővebb info" alatt szereplő számok a valóságot tükrözik.
  • Összkép:

    Evelyn nagyszerű vendéglátó - minden porcikájával törekedett arra, hogy minél jobban érezzem magam és a szájízemnek megfelelően alakítsuk a randi menetét. Visszatekintve a napvégi találka talán nem volt a legszerencsésebb választás részemről, hiszen az aznapi fáradtság mindkettőnkön megmutatkozott valamilyen szinten, de ezt leginkább saját hibámként könyvelném. Ennek ellenére végig érdeklődés és lelkesedés töltötte be a színteret, mely abszolút magával ragadó.
Happy Massage