• Cintia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már nagyon régóta szerettem volna Cintiával találkozni, most végre összejött. Jelenleg csak a másik nagy oldalon hirdet,itt sajnos nem. Telefonon hívtam, amikor láttam, hogy hívható. A 4. kicsöngésre felvette. Stresszes napom volt és ilyenkor előfordul első hívás esetén,hogy egyszerre"ketten" telefonálunk a kiválasztott hölgynek: én és a para. Valószínűleg megérezte ezt Cintia,de korrekten elmondott mindent. Az időpont megfelelő volt neki. Majd később SMS-ben jelezte, hogy toljuk 10 perccel későbbre a kezdési időpontot,ami ellen természetesen nem volt kifogásom.
  • Megközelítés:

    A "csodálatos" BKV járművein majd pedig némi gyaloglással közelítettem meg a kapott, egyébként nagyon könnyen megjegyezhető címet. A cím pontos,a GPS is meg kell találja,ha mégsem találná meg, akkor kukába vele! A ház megtalálásához a szintén BKV+gyaloglás kombinációt választók számára mondanám, hogy pont a célojjektumon nincsen házszám,de van egy bizonyos felirat, amit Cintia elmond a telefonban. Ha az a felirat van a kapu előtt, akkor fogsz jó helyre csöngetni. Várni nem kellett, ahogy odaértem,hívtam,és már mondta is, hogy milyen gombokat kell nyomni,a lépcsőházba jutáshoz és azt is, hogy pontosan merre találom a lakása bejárati ajtaját.
  • Helyszín:

    A lakás általam látott része maximálisan rendben van. Tisztaság,rend mindenütt. A cipőt az előszobában lehet letenni. Innen a fürdőszobán keresztül vezet az út a dolgozószobához. A ruhák egy fotelre rakhatóak,ami mellett egy kis asztal van, egy hangulatos fényeket kibocsátó lámpával. A ruhák lerakását követően Cintia visszavezetett a fürdőszobába. Puha,jó nedvszívó képességű törölközőt kaptam. Különösen tusfürdő fetisziszták részére írom, hogy 6 féle tusfürdő és három féle szájvíz van. Zuhanykabin van, méghozzá olyan, hogy normálisan becsukva az ajtaját, nem kell félni attól, hogy kihermetizálódik és árvíz lesz a fürdőszobában. A zuhanykabin mellett egy klassz kilépő van,ami nem csúszik.Az ágy egy kényelmes francia ágy,amin jól el lehet férni.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel. Arcos képe nincsen,de semmi ok a félelemre, nagyon szép arca van,igéző barna szemekkel. Nem is nagyon vékony nem is nagyon vastag ajkak.Közepesen hosszú barna haj, amit hajcsattal felcsatolva viselt. A mosolya rendkívül szép.
    Gyönyörű,formás és a képeken láthatónál nagyobb,a kényeztetésre jól reagáló,természetes mellek,. Cintia hátán és karján ízléses tetoválások vannak. Gyönyörű alakja van, semmi felesleg,és nem is túl vékony. A képeken is látható fekete dresszben (nem tudom mi a rendes neve) fogadott.
  • Action:

    Elég stresszes napom volt, plusz késtem 6 percet az eltolt időponthoz képest is. Mert az eredetileg megbeszélt időponthoz képest 10 perccel későbbre kellett mennem Cintia kérésére. Ehhez képest késtem még 6 percet, amit SMS-ben előre jeleztem neki,és ő nagyon korrekten, megértően fogadta. Ez a stresszes nap sajnos kihatott a randira is. Megérkezés,bemutatkozás, majd némi beszélgetés,a rózsaszálak plusz a két kedvencéből álló ajándék átadása után következett a zuhanyzás+szájvíz és utána jöhetett az "érdemi rész". Ez másképp alakult mint ahogy eredetileg terveztem. Mert elfogadtam az ajánlott masszázst. Egy illatmentes krémmel masszírozta át a hátam,a lábaim,vállaim, nyakam.
    Senkitől sem kaptam ennyire profi masszázst. Erősen és nagyon kiterjedten masszíroz. Volt is mit, mert az utasként megélt autóbaleset, plusz egy "érdekes" felszállás (a futómű rugóstagból elszállt a csillapítást végző gáz) utóhatásaiként időnként fáj a hátam. Nagyon jól esett a masszázs. Annyit viszont fontos elmondani, hogy hiába csinálja profi módon, senki ne számítson arra, hogy 1-2 órán keresztül masszírozni fogja,amíg minden egyes letapadást még nem szüntet. Legfeljebb fél óra masszázs. Mivel a "nagyszerű" nap után annyit mondtam, hogy inkább rábízom magam,így a masszázst követően azt kérte, hogy forduljak meg. Elkezdtünk csókolódzni, amit nagyon érzékien csinált, majd franciázni kezdett. Először kicsit túl is húzta,de utána szuper volt. Ezt egy ideig folytatta,majd jeleztem neki, cseréljünk. Fokozatosan haladtam lefelé a nyakától kezdve a gyönyörű melleknél elég sok időt eltöltve. Nagyon jó volt nyelvvel kényeztetni a melleit, amit a hangok alapján ő sem vett rossz néven. Ezután végül eljutottam a nagyon szép puncihoz. Majd előadtam az itteni pályafutásom szerintem legbénább nyalását. Itt már nem voltak a korábbi kellemes hangok, plusz éreztem, hogy újjal kissé nyomja lefelé a fejem.Itt először igen idiótán ellennyomtam,majd megálltam,és a kérdésemre kiderült, hogy bizony túl mélyre nyaltam, azért volt az újjal való visszatartás. Ezután már megváltoztatott paraméterekkel folytattam a nyalást,majd mivel időnk fogytán volt és Cintia is jelezte, hogy igen ritka mostanában, hogy a puncinyalástól elélvezzen,és akkor is inkább reggel,nem pedig a nap végén így áttértünk a szeretkezés részre. Azaz, csak tértünk volna. Mert a gumihúzás nem sikerült normálisan, mindig elpuhultam,így kettő kísérlet után a franciás befejezés mellett döntöttünk. Amit Cintia varázslatosan csinált a kezeivel és a szájával is. Amikor szóltam neki, hogy már nagyon közel járok, akkor még jobban rábukott és az egész adag a szájába ment, nem láttam belőle viszont semmit. Olyat élveztem, hogy kellett is egy kis idő,mire magamhoz tértem. Ő ezután adott törlőkendőt,majd kiment a fürdőszobába. Utána én is, egy nagyon gyors zuhanyt követően öltözés,némi beszélgetés az előszobában,majd búcsúpuszik és irány az épületből kifelé.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe. Nagyon korrekt. Az elején adtam át az egy óráért a * rózsaszálat.
  • Összkép:

    Cintia gyönyörű, korrekt és értelmes. Ezenfelül még őszinte is. Természetes szépség. Nagyon jó érzésekkel távoztam tőle. A masszázs,a francia és minden egyéb tökéletes volt. Főleg azoknak ajánlom,akik a természetes szépségeket, keresik és szeretik a barátnő feelinget. A szerintem rendkívül gyenge produkcióm ellenére azt mondta, hogy máskor is mehetek hozzá. Ettől függetlenül azt is ajánlom, hogy ha mentek hozzá,figyeljetek jobban oda a jelzéseire mint én, és akkor neki is jó élmény lesz!
Happy Massage