• Nati

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el Natit, egyből felvette, az általam javasolt időpontban épp elérhető volt, úgyhogy elég könnyen ment. Nagyon szimpi volt a telefonban, úgyhogy bizakodva indultam el hozzá.
  • Megközelítés:

    Villamossal mentem, egy jó 7-8 perc séta a kórháztól, parkolót biztos talál az ember a környéken, de tuti fizetős. A címet szerintem lehetetlen eltéveszteni.
  • Helyszín:

    A lakás patika, zuhanyfüggős kád van, 4-5 féle tusfürdőből lehet választani. A szobában van egy kis fotel, ahova lepakolhatod a cuccaid, az action pedig egy franciaágyon történik, vele szemben tükör, ha esetleg valaki szeret mozizni.
  • Lány külseje:

    Nati egy fekete melltartó-tanga szettben fogadott. Kicsit teltebb, mint amire a régi képei alapján számítottam, de így is nagyon rendben van a hölgy. A cicik természetesek, a popsi jól markolható. Tetkót csak egyet vettem észre, de nem vizsgáltam meg tetőtől talpig, csak élveztem a kényeztetést.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs inkább cirógatás volt, itt-ott finoman megnyomkodott, néha eltévedt a keze, közben végig beszélgettünk. Jó kis ráhangolódás volt ez a folytatásra.
  • Levezetés:

    Egy csúszkára neveztem be, ami igen jó döntésnek bizonyult. Nati ledobta a textilt, jól beolajozott mindkettőnket, majd elkezdett fel-alá csúszkálni rajtam, elég hamar vigyázzba állt az ezredes. A mellei közé vette a szerszámot és úgy izgatott egy ideig, majd gyakorlatilag azt imitálta, hogy meglovagol, fergeteges volt. Meg se mertem mozdulni, nehogy véletlenül becsusszanjon, aminek nem szabad… Egyszer-kétszer belemarkoltam a popsijába is, de javarészt tényleg csak hagytam, hogy azt csináljon, amihez kedve van. Ezt követően mutatta meg franciatudását, amit már jó sokan méltattak, nem véletlenül. A kezét minimálisan használta, váltott technikával repített a csúcs felé, egyszer meg is kértem, hogy adjon egy kis szünetet, mert vészesen közeledett a vég. A finishez érve javasoltam, hogy feküdjön hanyatt én pedig, nem túl szépen fogalmazva, megdugom a cickóit. Kaptam még egy kis franciás rásegítést, majd a melleire élveztem. Ezután törölgetés, gyors zuhany, rendeztük az anyagiakat és elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    A végén az előre megbeszéltek szerint. Egyedül a csúszkát vettem igénybe az extrák közül, de a mélytorok és a szájba/arcra élvezés is bitang lehet, talán legközelebb kipróbálom azokat is.
  • Összkép:

    Szuper volt, Nati nagyon kommunikatív, jófej lány, akivel simán beülnék valahova egy italra dumálni. Nem mellesleg iszonyatosan ügyes az ágyban, plusz látszik rajta, hogy élvezi, amit csinál és nem csak a pénz motiválja. Szóval nekem ő abszolút a top kategória.
Happy Massage