• -Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Odaát hirdet. Telefonon kerestem az alatt az időszak, alatt amikor jelezte, hogy elérhető. Persze nem vette fel, de amikor alkalmas volt neki visszacsörgetett. Innentől már könnyű volt ment az sms-ezés, másnapra kaptam időpontot. Egyébként, mint kiderült ez neki csak mellékállás, szóval ezért ilyen macera elérni. Ő kezeli a telefont, egyébként a korrekt szolgáltatók közé sorolnám.
  • Megközelítés:

    BKV-val könnyen megközelíthető nem részletezném, elég annyi, hogy Béke tér körüli város rész. Szerintem ebben minden benne van. Egyértelmű, pontos cím simán odatalálsz.

    Odatalálni könnyű, de bejutni már nehezebb, amiatt,hogy elég nehezen működnek a kapucsengő gombjai, pedig viszonylag fiatal társasházban éldegél a kisasszony. Még szerencse, hogy jött egy csaj akivel be tudtam menni. Az egyik magasabb emeletre kell utazni, így hacsak nem akarsz adni az edzésnek, jobban jársz a lifttel. Amivel egyébként én nem biztos, hogy olyan jól jártam, mert a csajszi akivel bementem a lépcsőházba egyből nekem szegezte a kérdést.
    - Randi?
    Ó, mondom sejthet valamit, azért megpróbáltam terelni, úgy is kb jön a szeptember így mondtam, hogy:
    - Nem, nem ismerőshöz jöttem most költöztek be nem rég.
    Erre a csaj nem mondott semmit, csak mikor már megérkezett az emeletre, ahova jött hátrafordult és odalökte, hogy:
    - Randira illik ám virágot hozni.
    Nem mondtam rá semmit. Csukódott az ajtó, és folytattam utamat.
  • Helyszín:

    Hamar meg is érkeztem, egy kellemes másfél szobás kis lakásba, ahol Lola lakik kutyulijával, ahol makulátlan rendet tart és az egész lakás kellemes hangulatot áraszt. A fürdő kiemelkedik tisztaságával a szolgáltatói mezőnyből, mivel mostanában egyre gyakrabban találkozom a fürdőben kezeletlen penésszel a szalonokban ahova masszázsra vagy másra járok. Volt minden ami kell törölköző tusfürdő, miegymás.
  • Lány külseje:

    Alakja, mint a képeken. Urvajó tuningolt csöcsök, keskeny csípő, sportos alkat. Nem csoda, hogy régóta szerettem volna látni élőben is. Arcra totál átlagos, se nem szép, se nem csúnya, kis mosolygós. Ahogy írja, nem kamuzik "kedves, aranyos" mármint az összkép.
  • Action:

    Na szóval, kis dumcsi, aztán el fürödni, fürödtem, nyugiban, aztán bementünk a kisebb szobába, ahol egy jó nagy franciaágy várt bennünket. Egy kis fehér egyberészesben fogadott, ami már érkezéskor sejtette. hogy nagyon jó kis dudák vannak itt. Ezt le is vettem róla és elkezdtem a cicikkel foglalkozni, ez amúgy nagyon bejött neki, jól reagált rá ő is meg az ikrek is. Sajnos itt kezdődött el a közjáték, ami miatt framucira sikeredett ez a tali. Ugyanis a kutymorgó kb elunta magát a szobakonyha részben, és utánunk jött, majd leheveredett az ágy mellé és elkezdte magát, tisztogatni, vagy valami ilyesmi. Maga az, hogy a kutyi bejött már elkezdett zavarni, valószínűleg itt el is ment a kedvem az egésztől. Azért még tettem egy próbát, hogy a gazdi kis testét, megmasszírozom, hátha megjön a kedvem. Megkértem Lolát, hogy feküdjön hasra, ezalatt, megszabadítottam a bugyitól és elkezdtem masszírozni. Hát innentől sajnos a blöki vette át a főszerepet, na nem úgy, hanem hangosan, tisztogatta magát, tüsszentgetett, nyammogott, rágcsálta a kis lábikóját, a tulaj rá is szólt, hogy ne rágja a tappancsait. Érted, úgy, hogy közben ott masszírozom a hátába a Johnson and Johnson-t. :D Gondoltam is magamban, jól van kiskutya, nem lesz itt neked ingyen pornó. Így mondtam is a vendéglátó asszonynak, hogy akkor nekem elment az ihlet, jó volt a cicizni, de én lépnék. Nem is akadékoskodott, pedig azért, látszott rajta, hogy mivel szimpatikus vagyok neki, és nem hajszolja agyon a nunit (mivel ez mellékállás), kicsit, nyögdécslésig meghajthatnám ott az ágyon. Aha, ja jó is lenne de ha az öleb nyöszörögni hallja anyut, még a végén nem érti a helyzetet és a seggembe harap. :D
    Szóval öltöztem, leadtam a csokrot, oszt eljöttem.
  • Elszámolás:

    Bár nem maradtam végig teljes csokrot hagytam ott, a háziasszony gondolta jól van ez így, nem mondta, hogy akkor izé elég csak a félórás. Szerintem nem vállal semmi extrát, alap kufircot lehetne tolni, ezt el is mondta a telóban és a helyszínen is.
  • Összkép:

    Hát fura egy eset volt ez. A hölgyeménnyel nincs semmi gond, nem az a lehúzós fajta, többször lehet próbálkozni, mire visszahív, és mondom tisztaság és rend van a kéróban. Viszont ilyen körülmények, mellett számomra nem alkalmas komolyabb action-re. By the way lefelé menet már nem találkoztam senkivel a liftben. :) Kilépve az épületből a Lehet utca napfényes hétvégi forgatagában tűntem el.
Happy Massage