• Réka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a kolléganőjét, aki éppen nem ért rá, de Réka elmondta, hogy ma a kolléganő programja. Kérdeztem nála ugyan ez a program, amire azt a választ kaptam, hogy csak ha az Ö telefonszámán hívom föl akkor mondhatja el. Ez t egy kicsit furcsálltam, de végül felhívtam. Elmondta a programot és hol találkozhatunk. annak ellenére, hogy kicsit döcögősen indult a kapcsolatunk megbeszéltük a találkát. Kicsit az időponton kellett változtatni egy negyed órát.
  • Megközelítés:

    A Nyugatitól nem messze található. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, villamos 4-6, busz, metró, Én villamossal mentem, így a parkolás nehézségét nem tudom, de ezen a környéken nem egyszerű parkolni és elég drága a belvárosi parkolás. Pontos címet nagyon könnyű megtalálni
  • Helyszín:

    A lakásban többen vannak, bár én nem találkoztam senkivel. A szoba egy kis szoba éppen elfér benne egy börrel bevont tatami, ami egy kicsit nyikorog. A fürdő tiszta szép állapotban volt papucsot is kaptam és tiszta száraz törülközőt sok tusfürdő közül lehet választani, sajna illatmenteset egyet sem találtam.
  • Lány külseje:

    Fekete kis miniruhában fogadott,. A külsejét ugy tudnám leírni, hogy egy plusz size modell, megvan mindene, szép nagy mellek, méretes combok és szép arc. Összességében minden a helyén van és aki az ilyen alakú hölgyeket kedveli nem fog csalodni.
  • Erotikus masszázs:

    Úgy kezdődött, hogy Réka a kis fekete rucit levette és mellém ült. Így lehetőségem nyílt simogatni a ciciket megcsókolni. majd kezdetét vette a masszázs. A lábammal kezdet beolajozta a kezét és a vádlimat alaposan megmasszírozta, majd megkérdezte, hogy a talpamat és a láb újakat is masszírozhatja e, amibe persze beleegyeztem. Ezek után a hátam következett jó erősen megdolgozta. A hátam masszirozása közben amelleivel is csúszkát, masszírozott, sőt a méretes cicik becsúztak időnként a fenekem közé, nagyon jól esett A masszázs közben mindig volt lehetőségem, hogy simogassam mindig úgy helyezkedett hogy elértem a melleit, vagy a combját, vagy sikerült benyúlni a lábak közé és egy kicsit a szemérem dombot simogatni. Végül addig addig addig nyúlkáltam, hogy elérkezett a fordulás ideje.
  • Levezetés:

    A olajos kezeivel a combokat simogatta, majd a férfiasságom következett. Ekkor kértem meg, hogy esetleg én is kényeztethetem, amibe azonnal belegyezett. Elkezdem a mellbimbók izgatását nyelvvel ajakkal puszilgatva, óvatosan szívogatva. Csók nincs így csak a nyakát és az egész testét lehet csókolgatni. Eljutottam a legérzékenyebb pontjáig és elkezdtem nyelvvel izgatni. Ujjazni nem lehet és elég nehezen találtam meg a csiklóját, amit hiába puszilgattam, nyalogattam, szívtam Réka nem jött lázba és nem élvezett el. Lehet, hogy nem esett jól neki. bár eddig még senki sem panaszkodott a nyelv technikára, valamiért nála nem jött be.
    Egy idő után javasolta forduljunk 69-be és így folytassuk a kölcsönös kényeztetést. Így fölém került és elkezdtem nyalni falni szép nagy punciját, elgondolta milyen lenne behatolni ebbe nagy punciba, de erre sajnos nincs lehetőség.
    Réka szépen ügyködött a farkamon szívta, szopta, néha kézzel besegített és az igyekezetének meg lett az eredménye nagyot élveztem a szájába. Nem tudom az utódokkal mi történt. Szépen letörülgetett még egy röpke időre mellém bújt, majd elment megnézni, hogy a fürdő szabad e
  • Elszámolás:

    Extrákat nem említett a csomagban minden benne van amit lehet. Kelleme partnert ismertem meg Rékában
  • Összkép:

    Mint korábban mondta egy szép plus size modell. Aki ilyent keres az hívja és menjen el Rékához nem fog csalodni
Happy Massage