• Barbi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hosszú, szőke haj, gyönyörű fenék. Ezt fel kellett hívnom. Meg is tettem. Hamar tudott fogadni, de sajnos csak fél órára tudtam menni. két óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Jó helyen van, könnyű megtalálni. A parkolás fizetős, de van hely. Tömegközlekedés: busz van közvetlen közelben, de az Árpád híd is csak pár perces séta és ott van minden.
  • Helyszín:

    Új építésű ház. A lakás patent.Nem is tudok ennél többet írni róla, ebben minden benne van.
  • Lány külseje:

    30 körüli, csodás hölgy! A teste nagyon topos, az arctakarástól sem kell tartani, nagyon kedves arca van. Puncija frissen borotválva. Kellemes beszélgetőpartner is volt, bár most csak pár perc jutott erre.
  • Action:

    Az idő szorítása miatt jól kellett logisztikáznunk. A fürdést gyorsan letudtam, ő pedig már "lefürdve" várt. Fürdőbből visszatérve mát át is öleltük egymást. Természetesen elcsattant az első csók is, ami bebizonyította, hogy jó helyen vagyok. Valódi nyelves volt. Közben elkezdtem kihámozni abból a semmi ruhából, ami rajta volt, hogy elém tárulhasson csodás teste. Valójában nem lett megbeszélve semmi konkrét program, mivel szinte minden alapban van, így az improvizálásé volt a főszerep. Így történt, hogy amint megláttam a melleit, már rájuk is cuppantam. Jó pár percig nem tudtam szabadulni tőlük. Közben Tina sem tétlenkedett, kezével simogatta a legérzékenyebb pontomat. Aztán egyszer csak leheveredtünk az ágyra. Tina szájába vette a farkamat. De nem akartam, hogy csak ő "dolgozzon", én is ki akartam venni a részemet a buliból. Ezért úgy helyezkedtem, hogy én is tudjam kényeztetni. Így ő szopizott, miközben én nyaltam finom punciját. Mindketten hamar harcra készek lettünk, így jöhetett a gumi. Én amúgy is a hátamon feküdtem, így lustaságból is azt kértem, üljön rám. Meg is tette. Finoman beleült a merevségembe, majd egyre vadabb tempót diktálva meglovagolt. Eredetileg gondolkodtam egy kutyus pózon is, de olyan jól nyomta a pacit, hogy menet közben letettem róla, és átadtam magam a teljes élvezetnek. Nem is tellett sok időbe, és éreztem, hogy jön a durr. Jött is. Olyan elementáris erővel lövelltem ki, hogy felmerült bennem az is, lehet a gumit is lelőttem. De aztán szerencsére a helyén volt minden. Miután lenyugodtam, Tina megtisztogatott, majd kis beszélgetés, miközben öltöztem.
  • Elszámolás:

    Erről ugyan nem esett szó a telefonban, és mégis úgy gondoltam, jobb ha előre adom át. Tina megköszönte, majd az asztalra tette, ami távozásomkor is ott volt.
  • Összkép:

    Bár csak rövid idő jutott most egymásra, de azt sikeresen és élménygazdagon sikerült eltöltenünk. És ebben Tinának hatalmas szerepe volt.
Happy Massage