• Lina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A megadott mobilszámot felhívtam a látogatásom napján délelőtt. Délutánra beszéltük meg a randi kezdetét. A hosszát egy óra időtartamban rögzítettük.
  • Megközelítés:

    Főváros egyik plázája mögötti részen van a lányok bázisa. Oda tömegközlekedéssel a legegyszerűbb érkezni. Autóval a környező utcákon, vagy a bevásárló központ mélygarázsában lehet leparkolni.
  • Helyszín:

    Két, jól berendezett szobában folynak a gyógyító kezelések. Van még egy lefüggönyözött nappali és két fürdőszoba is az ingatlanban. Nincs lepukkanva a hely és nincs túl csicsázva sem a hely, de ami kell az minden meg van. Jó minőségben és méretben. Tükör, szivacs, hangulatfény, törölköző és tisztaság, ezek mind kipipálva.

    Fürdőszoba is megfelelő. Bár ezen a helyiségen már enyhén látszottak a nagy volumenű napi használat nyomai, de itt sem találtam kifogásolható dolgokat.
  • Lány külseje:

    Lina csinos nő - kellemes meglepetés volt számomra. Elcsépelt azt mondani, hogy olyan, mint a képeken, de tényleg így van. Formában, súlyban, magasságban teljes egyezést éreztem a kiírt adatokkal. Ami legjobban tetszett az az arca volt. Fiatalos, bájos kerek arca van. Mosolygós és behízelgően kedves. Szemeivel olyan ártatlan szendeséggel tud nézni, hogy ha nem tudnám, hogy miben utazik, el sem hinném róla, hogy milyen perverz nőcike a szoba falai között. A szája érzékien húsos és szép formájú. Csábításban is nagyon ügyes, érti a csíziót. Nem unatkoztam mellette, nem kellett nógatni, nem szégyenlősködött. Kezdeményező volt végig. Beszélgetésben és gyakorlatban bemutatóban egyaránt.

    A mellei azok fenomenálisak. Eredeti, feszes, nagy gömbök. A feneke sem kicsi. Azok is kőkemény, edzett idomok. Nőiesen dekoratív hölgy, de kis lányos nézéssel, ettől egyedi.
  • Erotikus masszázs:

    Amíg én lefürödtem, addig ő is lezuhanyozott. Hóna alatt körbe tekert törölközőben fogadott a szobában. Alatta már semmilyen ruhaneműt nem viselt.

    Melírozott haja fel volt fogva. Egy-egy rakoncátlan tincsén és a vállán vízcseppeket láttam. Amiket lecsókoltam gyorsan annyira izgatóan szexi volt. Nyakát és csini fülét és megpuszilgattam. Tetszett neki és nekem is. Ez egyben azt is jelentette, hogy a masszázsrészt közös egyetértésben kioffoltuk. Egyből az ő kényeztetéséhez láttam.

    Baba arcát és formás testét jól szemügyre vettem, majd szépen letapogattam. A melleivel hosszasan eljátszottam. Olyan formájú és méretű, amiket nem lehet egyszerűen egy puszival elintézni és cshá, megyek a puncira inkább. Nem. Ezeket az ikreket, mint valami turista útvonalat, többször is be kell járni. Van itt látni való, jó kilátás meg minden. Tucatszor végig kell rajta menni. Hosszú idő mire minden részletét kiélveztem, de megérte rászánnom az időt, mert ritka egy izgalmas szórakozás volt ez a cicikaland.

    A vaginája, kagylóhoz hasonlóan normál állapotban összetapadt felekből áll. Vastag nagyajkak fedik a kéjbarlang szűk és húsos bejáratát. Nyalásra és ingerlésre jól reagált a terület és résnyire kinyílt . Vétek lenne kihagyni az ilyet. Itt is sok időt eltöltöttem. Mindkettőnk nagy örömére. A legszebb pillanatokba úgy rászorított a lábaival a fejemre, hogy a füleim a comb belsőjére tapadtak. Azokat a létre jött kisebb vákuum miatt, csak cuppantással tudtam leoldani róluk.
  • Levezetés:

    Csók: csak extrában érhető el. Nagyon finom és lágy. Odaadó és együtt működő közben. Nem megúszós, nem lebutított, sunyizós kivitel, hanem hosszú és nyelves.

    Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett. A környékkel is foglalkozott. Nyálát és a nyelvét is használta. Intenzív terápiában részesített úgy hogy közben a szemkontaktust tartotta velem.

    Natur francia végig szájba: Prémium minőségre, inger gazdagságra vágyó előfizetők ne hagyják ki. Szépen felvezeti, jól előkészíti a finálét, ahogyan azt kell. Rendesen megdugtam azt ár ártatlan száját. Csodálatosan befogadja a szájába a bránert és a végén a kéjmagot. Csak akkor ért véget a műsor, amikor már minden lecsendesedett a lávafolyam. Tökéletes produkcióval zárta az eseménysorozatot.

    Mell szex: Ilyen méretű mellekkel én kötelezővé tenném a cicikkel történő ápolást. Szerencsére Lina ezt is biztosítja a vendégei számára. Csodálatos érzés és látvány, ahogyan a rúdat szorítja két oldalról. Vastagon párnázott biztonságos hely, de azért én a „Robbanás veszély!” táblát kitenném. Sose lehet tudni.
  • Elszámolás:

    Szép nagy csokorral érkeztem hozzá, amit már az elején letettem a polcra. Diszkréten kezelte.
  • Összkép:

    Elképesztően jó élményem volt. Jól megírt forgatókönyv szerint teljesültek a dolgok. Udvarias és vendég centrikus kiszolgálásban kaptam. Randi ideje alatt végig azt éreztem, hogy én vagyok a figyelem középpontjában, csak én számítok. Minden az én igényeim szerint és a masszázs alkotta kereteken belül alakult. Barátnős feeling, kedvesség, fülledt erotika és jókedv - itt ezek mind az alapban vannak. A többi már csak hab a tortán...
Happy Massage