• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A honlapon láttam a hirdetését, és itt olvastam róla beszámolókat, ami alapján őt választottam. A megadott telefonszámon hívtam, de elsőre foglalt volt. Kb. 2 perc múlva újra hívtam, ekkor már kicsörgött. Felvette. Kedvesen tájékoztatott, és egy óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Mivel a Corvin-közben volt dolgom, ő pedig onnan nem messze rendel a IX. kerületben, így hát gyalog mentem. Könnyen odataláltam. De tömegközlekedéssel, kerékpárral, és autóval is könnyen megközelíthető. A parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Egy 4-ik emeleti lakásban fogadott. A lakásban mások is voltak, de nem volt zavaró. Felújított kecó. Igényes zuhanyzó. Tiszta törölköző. A szobában egy 2 személyes ágy, 1-2 bútor. Tiszta, rendezett, a célnak megfelelő.
  • Lány külseje:

    A képek mindent elárulnak. Én a nagy mellek miatt választottam őt. Nem ért csalódás.
    Az arca kedves, a hangja kislányos.
    Viszont a feneke kisebb, mint amire számítottam.
    Ápolt, puha bőr.
  • Action:

    Egy órát töltöttünk együtt.
    Most voltam nála először. Nem beszéltünk meg semmi konkrétat, hagyta hogy irányítsam. Minden úgy történt, ahogy szerettem volna.
    Az egész együttlét barátnősre sikeredett.
    Egy kis ismerkedős simogatással kezdtük, közben én végig a melleivel játszottam. Majd kértem, hogy üljön le az ágyra, és kényeztessen a szájával. elején finoman kezdte, majd kicsit én irányítottam. párszor levette torokra is, és a fejét is engedte megfogni.
    Egy darabig így ülve csinálta, majd én a hátamra feküdtem, és ő így cumizott tovább. Bőnyálasan, nem kapkodva. Annyira jól csinálta, hogy így mentem el, ő pedig a végeredményt lenyelte.
    A második "menet" előtt beszélgettünk. Szerencsére nem egy buta lány, így jól esett a beszélgetés. Majd mikor éreztem, hogy folytathatjuk, ismét a melleket vettem kezelésbe, majd egy idő után rátértem a puncira. De valahogy önzőségem azt sugalta, hogy újra inkább csak ő kényeztessen. Ismét jól csinálta. Bőnyálasan, párszor torokra vette, néha pedig én diktáltam a tempót a szájában.
    Majd gumit húzott fel szájjal, és kértem, hogy lovagoljon meg, mert a nagy melleit látni és markolni akarom.
    Lovagolt szorgalmasan, és egy idő után kértem, hogy térjünk át kutyusba, de nem szállt le rólam. Amit meg is értek, mert éreztem, hogy mindjárt orgazmusa lesz. Jól éreztem......miután elélvezett, mondta, hogy akkor most válthatunk pózt.
    Kutyusban folytattuk, közben a melleit markolásztam. Viszont éreztem, hogy így nem fogok tudni elmenni, ezért kértem, hogy szájjal fejezze be.
    Kérésemnek eleget tett, és az utódokat ismét lenyelte.
  • Elszámolás:

    Ami az adatlapján szerepel, azt mindet vállalja. A tiszteletdíjat bár nem kérte, de én az elején adtam oda.
  • Összkép:

    Maximálisan elégedetten távoztam.
    Valós adatlap, valós képek, valósan vállalt dolgok. Nincs átverés, lehúzás.
    Csak ajánlani tudom.
Happy Massage