• Zoé

  • Beküldte:
  • Zoé reagálása

    Koszonom szepen ❤️
    Varlak legkozelebb is 😊

  • Egyeztetés:

    VTR-en értem el Zoétm pár órán belül válaszolt. Négy nappal későbbre kértem a randit, minden simán ment.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a hátsó kis utcában volt parkolóhely, de nem hinném, hogy mindig ilyen szerencsés a helyzet.
  • Helyszín:

    Több lány által használt lakás, Zoé szobájába a fürdőn át lehet bejutni. A tusoló tiszta, a tusfürdő választék széles. – pont belenyúltam abba, aminek az illatát Zoé nem kedveli. Az ágy kényelmes, tükör a mozihoz installálva.
  • Lány külseje:

    Valaki azt írta , hogy a Dargay Attila-féle rajzfilm Szaffijára hasonlít, és tényleg. Ha élő emberhez kéne hasonlítani, talán a fiatal Pénelope Cruz lehetne a modell. Ebből is látszik, hogy mediterrán típusú, nagyon vékony lányról van szó. Felfújt cicit szerencsére nem kell keresni rajta, természetes mindene. A feneke is kicsi, de tiszta izom. Számomra a nevetős szeme és szája is nagyon bejött – imádom, ah egy lányról sugárzik az életöröm. (Pedig állítása szerint előzőleg nem volt túl jó napja.)
  • Action:

    Mivel vtr-en jelentkeztem be, járt egy extra. A mélytorkot választottam, de az én esetemben ezt nem mindig tudják teljesíteni. Most is csak majdnem lett meg, de azért, amit ki lehetett hozni a dologból, az sikerült. Mindenesetre némi kölcsönös tapogatozó ismerkedés után röviden tisztáztuk, hogy első körben kipróbálnám a francia csodát. Nem bántam meg, tényleg csoda, amit Zoé tud a szájával. (És közben a szemével is - remélem beleég a retinámba ahogy tágra nyílt szemmel néz, és közben elnyeli a farkamat.) Egy idő után kértem, hogy cseréljünk, de ebből végül 69 lett. Külön jól esett, hogy sikerült a csúcsra juttatnom – azt mondta, erre nem is számított. A szájában lett végem. Kis pihi és frissítő tusolás után beszélgettünk kicsit, és indítottuk is a második menetet. Szinte észrevétlenül hozott harckészültségbe, és meg is fordult a fejemben, hogy ebből is lehetne inkább egy tisztán orális kör, de a felajánlott védelmi felszerelésnek, és az ebben rejlő lehetőségek tárházának nem tudtam ellenállni. Végül nem variáltuk a pózokat túl sokat: ő lovagolt rajtam, és egy kisebbfajta orgazmus megint becsúszott neki. Én sajnos másik körben nem tudok gyorsan elmenni, és már fogyott az időm, úgyhogy végül megkértem, hogy fejezze be szájjal. A megbeszélt óra legvégére lett végem nekem is. Csodás ismerkedő randi volt, innen folytatjuk.
  • Elszámolás:

    Érkezés után letettem a virágszálakat az éjjeliszekrényre, többé nem beszéltünk róla.
  • Összkép:

    Igazi barátnős randi volt – feltéve, hogy az embernek olyan szerencséje van, hogy a barátnője akadémiai doktori fokozattal rendelkezik orális tudományokból. Ráadásul pedig megismertem egy kedves, kicsit sem megjátszós, jó fej lányt. Köszi, Zoé, visszajövök!
Happy Massage