• Leóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Leóna reagálása

    Köszönöm!
    Várlak szeretettel vissza:)puszillak

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés WhatsApp-on zajlott, pár üzenetváltás keretén belül. Nagyon gyors és kedves válaszokkal fogadta a megkeresésemet. Elsőre sikerült közös metszetet találni a naptárban, bár tény, hogy ~fél héttel a találkozó előtt zajlott a beszélgetés. A randi előtti (munka)napon még egy utolsó megerősítést kellett hagynom, ahol egy végső pecsét került a dátumra.
  • Megközelítés:

    A Flórián tér környékéről lévén szó, elég könnyen megközelíthető és megtalálható a helyszín. BKV szempontjából a kötöttpályás közlekedés talán a leginkább célravezető, viszont aki autóval érkezik sem fog végtelen parkolási krízisbe bonyolódni.
  • Helyszín:

    A helyszínre érkezve csörgetés után kaptam a bejutáshoz instrukciókat. Egy gyors liftezés után nyitott ajtó mögé bújva várt Leóna. A lakásban egyedül fogadt, így a diszkréció és nyugalom teljes mértékben adott. A fény viszonylag nagy mennyiségben jut be a szobába az ablakokon át és a randi idejére sem volt sötétítés, így teljes "megvilágítás" mellett lehetett Leóna társaságát élvezni. Alapvetően minden rendezett és tiszta, van hely öltözködésre és tiszta törölközők tömkelege áll rendelkezésre. A fürdőszobába a berendezés mellett leginkább lapjával lehet beférni, de abszolút tiszta és célnak megfelel - tusfürdők hada közül lehet válogatni.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött egy mosolygós, szexi, magas hölgy fogadott egy pántos, combfixes - gyakorlatilag semmiben. Az öltözet csak fokozta a megszeppenésem, viszont Leóna kedves hangja és mosolya hamar letöre a kezdeti feszültséget. Alakja elképesztő, illetve ezt az alakot végtelenül lágy, puha bőr fedi. Karját néhány tetoválás tarkítja. A képek egyértelműen nem zsákbamacskát árulnak, ha valakinek elnyeri tetszését azokon keresztül, akkor élőben kizárt a csalódás.
  • Action:

    A fürdőből kilépve a szobában találkoztunk ismét. Itt egy pár simogatással kezdeményezett, majd a nyelvemre támadt a saját nyelvével. Csókváltás közben fedeztük fel egymás testének részleteit - egymással szemben állva. Nyakát, vállát és melleit további csókokkal dekoráltam, miközben ő is korbácsolta az én vágyaimat. Egy idő után elkezdtem megszabadítani ruháitól, majd az ágyra borulva folytattuk a kalandot.

    Az ágyon megragadtam a lehetőséget, hogy tüzetesebben felfedezzem a testét, így néhány csók után elindultam lefelé, ahol jól fogadta ténykedésem és kezével instruálta fejem a cél felé. Egy idő után helycsere következett és felettem áthajolva mutatta be francia tudását, miközben kezemmel továbbra is teljes testét elérve tudtam kényeztetni. Szájában teljesen eltűntem és sokszor feszítette a határig a húrt, melyet mindig pajkos mosollyal fogadott. Elképesztő francia tudásával, ha szerett volna, akkor egy perc alatt kivégez - de türelmesen, a határokat egyre kijjebb tolva teltek a kellemes percek. Mindemellé a mutatvány mellé a golyók kézzel való simogatása, masszírozása is belefért, mely tetőzte az érzékiséget.

    Ezután szájjal gumihúzás következett és misszionárius pózba heveredtünk. Mindeközben csókváltás és simogatás töltötte be a teret a közös mozdulatok mellett. Tökéletes testét ismét végig tudtam vizsgálni, ezúttal fokozott élvezetek mellett. Mivel az órára rápillantva láttam, hogy fogytán az idő, illetve az elkerülhetetlen vég is egyre közelebbinek látszódott, így kértem, hogy forduljunk és ő kerüljön felülre. Továbbra is elképesztő látvány tárult elém, illetve mellé elképesztő mozdulatok is társaultak. Leóna itt vette kezébe az irányítást és végzett ki, majd finom, lágy mozdulatokkal vezette le az izgalmat. Nem siettetett, hagyta, hogy lenyugodjak.

    Gyors fürdéssel, öltözéssel és rövid szóváltással zártuk a randit. Az idő úgy repült, mintha 2x gyorsítással éltük volna azt az egy órát :)
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe, a találkozó végén került az éjjeli szekrény tetejére az összeg.
  • Összkép:

    Úgy érzem, hogy tökéletesen azt kaptam, mint amire számítottam. Egy kedves, türelmes és lenyűgözően jó alakú hölgy társaságát. Abszolút felpörgette a nap és hét kezdetetét és frissült erővel tudtam útnak indulni.
Happy Massage