• Nina

  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Kedves Seagal,
    Köszönöm a beszámolót! Szuper lett! Lehet nem mindenki érti miért jó az, ha nincs orgazmus a masszázs során, de annyi baj legyen, én értem. A fleshlighttal meg jó játszani, máskor is elhozhatod. 😊

  • Egyeztetés:

    Megszámolni sem tudom hányszor voltam már Ninánál, ezért az egyeztetés nagyon gördülékeny közöttünk és Viberen szokott történni.
  • Megközelítés:

    A város egyik legszebb része szerintem, ami a XII. Kerület tetején helyezkedik el, egy kis plusz élményt adva az egész randihoz. Többféle busz is jár arra, ( azt hiszem 3 ) kb 100 méterre tesz le mindegyik a címtől.
  • Helyszín:

    Igényes lakás, Nina fogadószobája hangulatosan van berendezve. Nagyon figyel hogy a vendég otthon érezze magát, akárhányszor megyek mindig felfedezek valami újdonságot a berendezésben. Fürdő minden igényt kielégít, egy kádat találunk ott a tisztálkodási folyamat elvégzéséhez.
  • Lány külseje:

    Nina egyszerűen gyönyörű, de ez így túl rövid lenne. Nagyon szép arca van, alkatához illő mellek, tökéletes alak, és számomra a fenék az egyik legszebb amit valaha láttam, mindenesetre a TOP 5 ben biztos benne van, és ezt minden túlzás nélkül mondom.
  • Erotikus masszázs:

    Ezzel kezdődött a szeánsz én mindig a lágy / ellazító változatot kérem, bár tud ő jóval erősebben is ha kéred. Közben folyamatosak a benyúlások incselkedések, és a végén az elmaradhatatlan csúszka, én még hason fekve. A matrac már lassan kilyukad, amikor a hason fekvő póz véget ér. Ezután én következtem hogy bemutassam masszázs tudományom, persze csak szigorúan a szabályokat betartva. Mivel én masszírozni nem tudok, ez inkább csak símogatós maszatolás volt, de én nagyon élveztem.
  • Levezetés:

    Kb a program felénél jártunk ekkor, a hátamra feküdtem és elkezdődött egy nagyon hosszú kényeztetés. Egy általam kitalált játékot is beiktattunk, ezért már itt tudtam hogy orgazmusom ma nem lehet, ( én választottam ezt, de a játék részleteibe most hosszú lenne belemenni ) ezért meglehetősen nehéz 45 perc várt rám. Előkerült az általam vitt Fleslight is hogy még tovább fokozzuk a hangulatot, és ezek után kézi és Fleslight - al történő kényeztetés váltogatták egymást folyamatosan. Az abszolút kedvencem a Fleslight - al misszionárius pózban történő szex imitáció volt. Itt egyszer eléggé el is vesztettem a kontrollt, és talán csak Nina éberségén múlott hogy nem élveztem el egy roham végén. Azért a Fleslght mellett mindenképpen ki kell emelni Nina kézügyességét, ami szerintem egyedülálló, és az egyik legtöbb ami adható ( Tchibo ). Sokat foglalkozik a golyókkal is, csakhogy ők se maradjanak ki a jóból. Nagyon sokszor elvitt a határra kézzel és Fleshligt - al is, de mindig megálltunk időben. A program egy nagyon finom és lassú kézi kényeztetéssel ért véget, de orgazmus nélkül ahogy az elején írtam.
  • Elszámolás:

    Szóba se kerül már közöttünk, lerakom a kisasztalra és rá se néz amíg ott vagyok
  • Összkép:

    Sokszor voltam és még sokszor menni is fogok, mert hiába csak kézi kényeztetés van, egyszerűen a legjobb számomra. A személyisége teljesen magával ragadó, és ezt már akkor is éreztem amikor először voltam nála.
Happy Massage