• Liza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Több helyen feltűnt a hirdetése, de itt remek beszámolók voltak róla, amelyek elindították a fantáziám. Telefonon hívtam, s egyből egyeztetni tudtunk egy másnapi időpontot.
  • Megközelítés:

    Szgk-val mentem, s 150 méterre díjmentesen tudtam parkolni ami szerencsésnek mondható. Utca, házszám könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Nagy nappalis (s benne duplaágy) 2 szobás lakás. Érdemes lifttel menni, mert sok a lépcső (bár én lépcsőztem). Törcsik kurták, de már vútron van a pótlás külföldről. Rendezett, normális, tiszta, átlagos minden, bár a szoba lenyűgözően tágas (kb. 30 - 35 m2). Tisztálkodáshoz minden rendelkezésre áll - de jut eszembe: szájvíz vagy nem volt, vagy nem vettem észre s elmaradt... mert elvonta a háziúrnő a figyelmem!
  • Lány külseje:

    Sudár magas nő, vékony csontozattal, s ehhez képest igen méretes természetes cickókkal. Modell alkat, de felcsúszott már pár kiló, s így nem eltúlzóan karcsú. Huncut, s kislányos a mosolya. A feltöltött képek csak sejtetnek, de a fő kép mutalja azt amit látni kell. Szép babapunci ami mindenre igen jól reagál ;)
  • Action:

    Hol is kezdejem? Hát a lényeggel! Igazi kanos, szeximádó! Adatlapjára nem sok időt szánt, de hidjétek el, sokkal jobb a valóság. Popó kivételével elmondása szerint mindenben benne van, - no meg aktív s élvezi is!
    Szép sorban szerintem 4-5 pasit is legyőzne, kifacsarna, fejenként 2-3x! Aktív, kezdeményező. Mivel volt 2 óránk, így hason maszírozással indult, de simán lehetett volnba, egyből a közepébe is vágni. Alkalmazkodó, jókedvű, olyan mindenre kapható, s huncut.
    Egy idő után szamócás masszázsolajos hereápolás következett, majd beszélgetés közben félig hátrafelé fordultam, hogy ránézve beszéljek hozzá, amit egyből felkérésnek vett, mellém feküdt, s megjegyezte, hogy túl sok rajta az öltözet. 1 melltartó, 1 bugyi és 2 db combfix volt a szett. Le is hámoztam mind nyomban, bár a virgácsain szívesen fent hagyta volna a fekete harisnyákat - én viszont a bőrt szeretem érinteni - így az én kívánságom lett teljesítve. Különféle módon és pózokban franciázott, s közben megkért (fantasztikus amikor ilyen a partner) hogy én is törődjek vele, s vizsgáljam meg bátran, hogy elég nedves-e már, mert ő már nagyon úgy érzi... Ezután arccal a combok közé férkőztem, majd behatóan ismerkedtem vele, amit nagyra értékelt. Finoman jelezte, ha valami jobb volt neki, s mondta, hogy nem is másképp csak úgy-úgy-úgy. 2x élvezett, majd azt követően a folytatólagos kölcsönös kényeztetés határozott ujjazásba torkollott ami kirobbanó élvezetet hozott a számára. Oly annyira, hogy spriccelve lett minden síkos. Gumit húzott rám, majd megkért, hogy mostmár dugjam meg rendesen, mert nem érez belül semmit, s így nem jó. Nem is kellett kétszer felkérni, s missziben futottunk egy rohamot, ami közben igen jól mozgott. Ha én nem mozdultam volna meg, akkor csak az ő mozgása révén elmondható lett volna, hogy " jól megdugott". Ezután elmetem a fürdőbe, s felfrissítettem magam. Visszaérve beszélgettünk tovább, majd egyszer csak azt láttam stíröli a farkam, majd elém térdel és kéri. MIt lehetett tenni? Engedelmeskedtem. Ezután az ágyon folytattuk, s kérte a helyére a répát, hogy jól érezze. Gumizás után újra misszi. Némi mocskos és biztató szöveget nyomott s közben ügyesen mozgott. Kérte, hogy ne menjek el hamar, legalább még 15-ig számolva bírjam ki, különben veszítek. Hogy is mondjam? Majdnem nyertem, de örömteli volt a vesztés. Újra fürdő.
  • Elszámolás:

    Nincs extra, a kicsit vastagabb csokorban minden benne foglaltatik, amit előre rendeztem. Érdekességként elmondta, hogy 1-2 fiatal megpróbálta megvezetni, s fizetés nélkül élvezni a szolgáltatásokat, így nem szívesen fogad fiatalokat. 3-4 hónapja űzi az ipart, amit az élete egy különös, átmeneti epizódjának tekint, ami alatt meglepően jó arcok jönnek hozzá. Ennyi idő alatt csak 2 negatív élménye volt, akiket az elején el is tanácsolt.
  • Összkép:

    Igazi partner, aki alkalmazkodó, kívánós és inspiráló! Lehiggadt férfiassággal, nyugont lélekkel távoztam s zártam a hetet.
Happy Massage