• Tina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma voltam, VTR segítségével szerveztük le a randit, még 2 nappal ezelőtt. Még aznap jóvá is hagyta, de a biztonság kedvéért a randi reggelén is küldtem SMS-t. Erre a randi előtt kb. egy órával válaszolt is, hogy vár. Összességében simán ment.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, Boráros térhez elég sok minden közlekedik, onnan 5 perc séta. Érdemes esetleg az egyik kis mellékutcából telefonálni, hogy a Soroksári forgalmától lehessen hallani a telefonban a bejutáshoz szükséges információkat.
  • Helyszín:

    A lakás abszolút a célnak van kialakítva, egy középső előszobába nyílik a hangszigetelt bejárati ajtó, onnan pedig a szobák (többen rendelnek) és a fürdő.
    A szobában középen egy ágybetét, az ágybetét mellett pedig egy nagy tükör és egy fotel. Nagyon ízlésesen van kialakítva, kellemes fényekkel és halk zenével.

    A tükörrel kapcsolatban annyi kritikám van, hogy szerintem túl magasan van, és lehetne alacsonyabban, hogy jobban lehessen látni az eseményeket.
    Másik, hogy a padló nyikorog (és egyszer azt hittem emiatt hogy épp benyit valaki), de pár nyikorgás után megszoktam, és utána már észre se vettem. Következő alkalommal már nem fog zavarni.

    A fürdő patyolat tiszta, a randi elején és végén is tiszta törülközőt kaptam. Van bontatlan fogkefe, fogkrém, szájvíz, és sokféle tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Egy vöröses, átlátszó köntösben, bugyiban és melltartóban fogadott, amik hamar le is kerültek róla. A képeknek teljesen megfelelő. Élőben is abszolút a zsánerem - pici, bombázó alak; nagy, feszes cicik; cuki lábak. Csak az arcáról mondja meg az ember, hogy nem 20 éves, de nekem az is bejött. Nagyon aranyos a mosolya és ahogy nevet.
  • Erotikus masszázs:

    Még jópár éve voltam először hasonló randin (ami nem sikerült sajnos jól), azóta egyáltalán nem, szóval az elején zavarban voltam, és azzal, hogy zavarban voltam, zavarba hoztam picit Tinát is. :D

    Mindenesetre jól kezelte a helyzetet, és ahogy megcsókolt rögtön elkezdtem sejteni hogy most egy nagyon jó helyen vagyok. Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át. Ilyen élményem még nem volt, szóval máséhoz nem tudom hasonlítani, nekem mindenesetre nagyon bejött.

    Egy idő után viszont olyannyira tetszett, hogy elkezdett a hason fekvés kényelmetlen lenni, szóval Tina végül megsajnált, és fordulhattam....
  • Levezetés:

    ...ahol is folytatódott a csúszkamasszázs még hosszú, hosszú perceken át. Csodálatos érzés volt ahogy ez a gyönyörű nő vonaglott rajtam, olyannyira, hogy már kezdtem érezni a végemet. Ezt Tina is megérezhette, mert lejjebb csúszott, és elkezdődött a finom, franciás kényeztetés. Tina kéz nélküli, finom, cuppogós technikáját ember legyen a talpán aki sokáig bírja, én meg az elmúlt negyed óra hatása alatt voltam még teljesen, szóval egy rövid időn belül kis szünetet kértem, ahol megbeszéltük az extrát (NFVSZ). Így is végzett ki, franciázás közben még akarta volna húzni a dolgot kézzel, szóval az első lövet a hasamon landolt, a többit már Tina szívta ki belőlem. Csodálatos érzés volt. Hagyott lenyugodni, aztán a srácok papírtörlőben végezték, és Tina elment rendbetenni magát.

    Tina mondta hogy esetleg ha megy a második kör, akkor még próbálkozhatunk vele. Ekkor még volt egy ilyen 20-25 percünk az egy órából, szóval érdeklődtem a viszonzás felől, amire mosolyogva bólintott. Finom, és a kényeztetésre jól reagáló puncija van. Egy idő után a sóhajokból úgy tűnt hogy elreppent, bár nem vennék rá mérget, lehet csak "közel" volt (én meg nem akartam elkezdeni faggatni), mindenesetre megköszönte, és mondta hogy nagyon jó volt.

    Ezután Tina megpróbálkozott mégegy, franciás kényeztetés / csúszkamasszázs kombóval, ami bár nagyon, nagyon szexi és jó érzés volt, de ahogy Jézus is mondta: "My spirit was willing, but sadly my flesh was weak". Még sokáig el tudtam volna viselni (és Tina tényleg nagyon lelkesen mindent bevetett az ügy érdekében), de amikor láttam hogy időnk a végéhez közelít, és nem fogok tudni másodjára is elmenni, elkezdtük összeszedni magunkat. Na majd legközelebb másfél órában. :P
  • Elszámolás:

    NFVSZ-ről tudok mint extra, azt kértem is, vétek kihagyni. A rózsaszálakat a szekrényre tettem a program végén, akkor jutott eszembe az ajándék is (amit a randi elejei zavartságom miatt nem adtam át korábban).
  • Összkép:

    Mivel ez az első ilyen jól sikerült élményem, nyilván elfogult vagyok. A magam részéről lebegve mentem haza kb.
    Azt állítom, hogy Tina érdeme, hogy annyira el tudtam magamat engedni, amennyire sikerült - és ráadásul ezt úgy, hogy nemrég kezdett.
    Szerintem Tina egy őstehetség, és bátran ajánlom bárkinek.
Happy Massage