• Anett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor először hívtam - és elsőre fel is vette - Anettnek még Szeged volt beállítva, de kiderült hogy ott már nem lesz elérhető, így ezt sajnos ki kellet hagynom. Következő héten újra hívtam és elsőre sikerült is vele megbeszélni egy mindkettőnknek megfelelő időpontot. Maximálisan rugalmas volt mindvégig.
  • Megközelítés:

    Az új helyszín Győr belvárosa, a bevásárló központtól kb 5 perc sétára. Parkolni a háztól kb. 50 méterre sikerült, de lutri, hogy van-e épp hely (nem fizetős). Ha valaki itt nem talál, akkor a pláza fizetős parkolójában biztos meg tud állni.
  • Helyszín:

    A helyszín egy társasház első emelete, ahol többen fogadnak vendégeket. A "mi" szobánk elég kicsi volt de a célnak megfelelő (ágy, szék a ruháknak). A fürdőben kád, többféle tusfürdő, szájvíz is rendelkezésre áll. És persze frissen mosott törülköző is; a tisztaságra nem lehetett panasz.
  • Lány külseje:

    Anett tényleg magas lány, kb. velem egymagas lehet. Nőies alkat, hosszú combok, formás fenék és fantasztikus cicik (amiken nem látszik, hogy nem "eredeti" teljesen természetes benyomást kelt).Szép szeme és arca van, bár vannak fönt arcos képek is, így senkit nem érhet meglepetés. Szerintem amúgy élőben még szebb. A sok tetkó már a képeken látszik és én eddig nem voltam nagy rajongó, de élőben nem zavart (és voltak köztük kimondottan szépek is).
    Az összkép abszolút pozitív, a kisugárzása, az alakja nagyon megfogott.
  • Action:

    Egy órára terveztem az ottlétemet, így érkezés után - mielőtt elfelejtem - odaadtam a tiszteletdíjat és egy kis apróságot aztán irány egy gyors tusolás.
    Anett egy köntösben és egy szexi fekete tanga - melltartó kombóban fogadott, ami a zuhany után elkerült róla.
    Megkérdezte, mit és hogyan szeretnék így az ágyon elfekve franciával indított. Nagyon jól csinálta és később kértem, ha már nekem jó esetleg lehetne ez kölcsönös is, így kértem hogy legyen ő fölül és 69-ben folytattuk. Nekem hatalmas élmény volt, hogy amíg ő engem kenyeztetett addig én a fenekét markolva a borotvált punciját nyaltam. Ő azért eredményesebb volt mint én így hamarosan kértem hogy húzzunk gumit és missziben folytattuk. Így csodálhattam a gyönyörű ciciket. Így is lett vége az első menetnek.
    A szünetben felajanlott egy masszázst ami kellemesen erős és lazító volt. Közben mindenről is beszélgettünk - egy nagyon jó fej, határozott, nyitott lányt ismertem meg a személyében.
    Utana kérdezte, hogy lesz-e második menet, amire persze nem lehetett német mondani. Franciával kezdte ismét, de hamar be kellet látnom, hogy nem fog összejönni a második kör... sajnos. Nem rajta múlt.
    Így inkább egymás mellett fekve beszélgettünk az idő hátra lévő részében. A vége előtt még egy gyors zuhany (amire kicsit várni kellett, mert foglalt volt a fürdő),búcsú puszi és távozás.
  • Elszámolás:

    A telefonon említett összeg volt, extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, ahol nem csak a szex volt rendben, de egy szuper órát tölthettem egy különleges lánnyal. (ár érték arányban - is - nagyon megérte)
Happy Massage