• Victoria

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltem vele , kedves volt a telefonban , már akkor is flörtöltünk . Hamar találtunk megfelelő időpontot a randihoz.
  • Megközelítés:

    Könnyen ment ,nem nagyon volt forgalom ahonnan jöttem , parkolás néhány tíz méternyire sikeredett .
  • Helyszín:

    Az épület még újnak számít . Lakásban többen vannak ,nemrég már jártam itt . Szoba nem túl nagy ,de a célnak tökéletesen megfelelő , fürdőben minden van amire szükség lehet a megtisztuláshoz.
  • Lány külseje:

    Az a Nő aki tökéletes arányokkal bír , minden tökéletes összhangban van . Arca kimondottan a szép kategóriába tartozik . Mellei némi tuningal rendelkeznek ,de szinte észre vehetetlen .
  • Action:

    Érkezéskor derült ki , hogy jó pár évvel ezelőtt mát találkoztunk (többször is ). Azonnal felismertük egymást . Ennek köszönhetően a randi elején egy nagyon jót beszélgettünk . Aztán kaptam egy pihe-puha vastag törölközőt , és elkísért a fürdőbe . Végig dumáltunk amíg Én rendbe hoztam magam . Utána a szobában ledőltünk az ágyra ., azonnal csókolózásba kezdtünk , az első pillanatban minden részlet beugrott a múltból . Mézédes csókja van ,minta három hónap lakatlan szigeten kiéhezett volna . Erre lehet mondani , hogy nyaltuk,faltuk egymást .Majd vándor útba kezdtem lefelé , de megtorpantam a két gyönyörű mellnél . Muszáj volt birtokba vennem őket , épp ,hogy finoman ráfújtam és már azonnal fel is izgultak , nyelvem érintésére erősen ráhúzta a fejemet a melleire ,és elcsukló hangon kért , hogy abba ne hagyjam ! Egyiket szívtam nyaltam a másikat finoman masszíroztam . Ő közben végig szorított magához . Jeleztem ,hogy még szeretnék lejjebb is barangolni , azonnal letolta a fejemet a puncijához ami akkor már nem kicsit volt nedves . Örömteli fogadtatásnak vettem , először csak kívül kényeztettem , majd haladtam a középpont felé , ekkor már volt neki is hangja rendesen . Feltett szándékom volt , hogy orgazmusba nyalom , a hangok a mozdulatok a szorítások alapján sikerült is . Két három szusszanás után megállapította , nincsenek merevedési gondjaim . Ekkor Ő vette birtokba a farkamat , különleges változatos technikájával elkápráztatott és sodort volna a gyönyöre , ha hagyom . Úgy tűnt nem csak a kedvemre akart tenni , hanem élvezte is . Szóval meg kellett állítanom ,mert más véget terveztem . Még meg sem szólaltam és már fel is öltöztet ,majd úgy pattant nyeregbe mint ahogy más levegőt vesz .Könnyed galoppal kezdett , majd versenytempóra kapcsolva rodeózott , közben néha úgy rám szorított ,hogy pillanatok választottak csak el a robbanástól . Amikor szusszant egyet hanyatt fordítottam és missziben , folyamatos csókolózásban andalogtunk , ez mind kettőnknek nagyon bejött ,majd Én fokoztam az ütemet addig míg el nem mentem . Ahogy melléfeküdtem a mellkasomra tette a fejét , és még egy jó darabig beszélgettünk simogatva egymást . Aztán dobtam még egy zuhanyt indulás előtt.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük , mert az elején teljesen elfelejtkeztünk róla .
  • Összkép:

    Maximális kielégülés , minden szinten tökéletes partner . Most ,hogy megint megtaláltam , biztos , hogy többször fogom keresni .
Happy Massage