• Bianka

 • Beküldte:
 • Bianka reagálása

  Kedves AdMkA!

  Először is köszönöm szépen az értékelést!
  A pici meglepetésnek igen, örültem. Szeretem a gyümölcsöket és nagyon finom is volt. Úgyhogy jól választottál. Szerintem mintha Magadnak vetted volna őket, én ezt éreztem. :)
  Ha tudok és a keretek közé is belefér, nagyon szívesen járok a kedvedben.
  Tényleg szeretek masszírozni, Rád hangolódni, és ebben Te maximálisan Partner voltál.
  Egy apróság elkerülte a figyelmed, van tükör :), biztos elkerülte valami a figyelmed :)
  Annak is örülök, hogy talán tudtam mutatni az erotikus masszázsnak 1 másik/új oldalát is, talán Magadból Neked, Ki tudja... a lényeg, hogy kellemes volt minden pillanata.

  Szóval várlak máskor is vissza, azt hiszem az ehhez szükséges következő pont is kipipálva :), addig is vigyázz Magadra

  Puszi
  Bianka

  PS: Gondolkoztam én is, hogy írjak e még valamit, belemenjek-e bármibe; ide írjam e vagy a hozzászólásokhoz?! .....hmmmm
  Egyet ne felejts el, ez a találkozó Rólad és Rólam szól. Valamikor írhatsz Te bármit, az sem elég.... :), TISZTELET A KIVÉTELNEK, lehet elégedetlenkedés, elvárás, tudom én bármi, .....
  soha nincs "fix forgatókönyv", két ugyanolyan találkozás, ....... az biztos, akinek nem tetszik max tovább lapoz.
  ....egyébként meg VILÁGBÉKE!

 • Egyeztetés:

  Biankát telefonon sikerült elérnem első próbálkozásra, én mázlista :) Készségesen tájékoztatott mindenről és már telefonon keresztül is nagyon megnyerő volt a hangja és a nevetése, sugárzott az intelligenciája, szóval jó megérzésem volt Vele kapcsolatban. Másnapra sikerült is találnunk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot, aminek nagyon örültem.
 • Megközelítés:

  BKV-val és lábbusszal érkeztem, a telefonban megadott cím egyértelmű volt, így könnyen odataláltam. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.
 • Helyszín:

  Egy nagyon igényesen berendezett, új építésű lakás volt a szeánsz helyszíne. Egy dolog biztos: a liftre többé nem fogok várni :D Érkezésemkor egy pici meglepetéssel készültem, aminek szerintem örült. Bianka vízzel kínált, amit szívesen elfogadtam, egy pár szót váltottunk, nagyon kedves volt, majd friss, száraz törülközőt kaptam. Szerintem enni lehetne a padlóról olyan tiszta, a fürdőben tusfürdők széles választéka található, ezen felül szájvíz és kis poharak vannak kikészítve, szóval minden tárgyi dolog adott az igényes találkára.
 • Lány külseje:

  Biankának egyrészt a képei, másrészt a bemutatkozása keltette fel a figyelmemet, ami tetszett. Egy határozott, igényes, intelligens nő képe volt előttem. Nagyon szép, ízléses és szexi fotói vannak, amik pont annyit mutatnak, amennyit kell, az ember fia sejtheti, hogy nagyjából mire számíthat, ha találkozik Vele, de na...élőben az igazi :) Beléptem az ajtón és egyszerűen elakadt a szavam. Csak álltam és vigyorogtam, mint egy gyerek, aki először látja meg a karácsonyi ajándékot a fa alatt. Emlékeim szerint elhintettem 1-2 bókot, de szerintem az legalább az egyik agyféltekém totál lefagyott. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de nagyon zavarban voltam, egyszerűen sokkolt a természetes szépsége. Sötét-barna, intelligenciát sugárzó tekintet, ragyogó, igéző szemek a szemüveg mögött...bájos, de mégis huncut mosoly és sötét-barna hajzuhatag...abszolút a zsánerem, bármikor megfordulnék utána az utcán. Bianka magas hölgy és az alakját szerintem nagyon sok 18-20 éves lány megirigyelné. Olyan, mint egy amazon, a puszta megjelenése is rendkívül vágykeltő, egy igazi, nagybetűs NŐ. Szexi, fekete fehérneműben fogadott, innen is köszönöm, hogy a kedvemben jártál! :)
 • Erotikus masszázs:

  Másfél órára érkeztem, hogy ne legyen rohanós a találkozó és kicsit megismerjük egymást. Egyáltalán nem voltak elvárásaim és első találkozásunk révén teljes mértékben rábíztam magamat gyönyörű vendéglátómra. A masszázspadon kezdtünk, ahol megcsillogtatta a masszázstudását. Krémmel masszírozott, ha jól emlékszem és sikerült ellazulnom végre. Masszázstudása egyszerűen profi, minden mozdulatából sugárzik, hogy képzett masszőr és szereti is csinálni. Alaposan átgyúrta a hétvégén többtízezer lépést elszenvedett lábaimat és a hátamat. Szeretem, ha egy nő tud masszírozni, erős kezei vannak, illetve rendelkezik a megfelelő technikával, ugyanakkor az érintése is nyugtató hatású, gyengéd. Beszélgettünk kicsit közben mindenféléről, kíváncsi voltam Biankára, élmény volt hallgatni is ahogyan választékosan kifejezi magát és imádtam hallani a nevetését. Eközben teljesen kikapcsolt a masszázsával, el is tudtam volna aludni. Még a fejemet is megmasszírozta, isteni volt az egész. Mi férfiak nem feltétlenül a masszázs miatt látogatunk meg hölgyeket, viszont bizton állítom, hogy az erotikus rész nélkül is meglátogatnám Biankát. Melltartó nélkül masszírozott és bár nem voltak tükrök, de talán jobb is volt így bazári kellékek nélkül, annál izgatóbb volt az érintése. Ezt az érzést minden nap el tudnám viselni, amikor egyszerre érezni a masszőrt és a finom, gyengéd Nőt. Imádtam, ahogy hozzám ért, ahogy eltévedt a keze és szépen lassan vezette fel a levezetést. Amikor a fejemnél volt és fölém hajolt teljes testtel, már nagyon beindította a fantáziámat és annyira izgató volt, hogy nem bírtam magammal és muszáj volt megsimogatni és megérinteni Bianka tüneményes lábait és a fenekét. Kezdett igencsak kényelmetlenné válni a hason fekvés...aztán egyszer csak eltűnt előlem, majd érzékien és halkan, de pont halltóan a fülembe súgta: "megfordulhatsz".
 • Levezetés:

  Fordulásom után Bianka tovább fokozta a vágyamat és fűtött hangulatot. Megfordulva már, de még fekve néztem, ahogy áthajolt párszor a fejem felett és megcsodálhattam a természetes, minden szempontból tökéletes melleit. Levette a bugyiját meg a szemüvegét és felmászott hozzám a padra velem szemben. Érzékien simogatott végig, mélyen a szemembe nézett, már ez is eszméletlenül izgató volt. Néha feljött hozzám egészen közel, ahol összeértek az ajkaink. Pici csókokat loptam, nem volt mély nyelves, de nagyon kellemes és izgató volt. Aztán szépen lassan a kezei közé kerültem, először talán olaj került rám, de ebben már egyáltalán nem vagyok biztos, annyira elvette az eszemet. Finoman érintett mindenhol, néha kicsit megszorított, de nem volt kivégzős, nem sietett sehova. Aztán jött a nyálcsorgatás, de még mindig a kezei közt voltam. Csak nézett mélyen a szemembe és figyelte a reakciómat, teljesen kész voltam tőle. Foglalkozott a heréimmel is miközben figyelt engem és a reakcióimat. Imádtam, ahogy játszik velem, azt csinált velem, amit csak akart. Biztos látta a szememben, hogy mire vágyom, így egyszer csak finoman a szájába vett és a kényeztetésem a legmagasabb szintre emelkedett. Semmi kapkodás nem volt Bianka részéről, nagyon lágyan csinálta, szinte végig tartotta a szemkontaktust és érezhetően azt akarta, hogy minél tovább tartson a kényeztetésem, abszolút barátnő feeling érzést nyújtva. Változatos technikával fokozatosan építette fel az orgazmusomat, minden rezdülésemet érezte. Akkor lehetett volna vége, amikor csak akarja, de nem, még nem lehetett vége. Amikor már elkerülhetetlen volt, aminek meg kell történnie és érezte, hogy közeledek a végéhez, kicsit begyorsított, ekkor rákérdeztem, hogy beleélvezhetek-e a szájába. "Ühüm"-nek értettem, de lehet "ü-üm" volt és bár nem Bianka szájában végeztem, hanem mindenfelé lőttem miközben nézett engem, egyszerűen páratlan látvány volt, ahogy veri a farkamat ez az istennő és csak élveztem, élveztem és élveztem...az egész testem beleremegett. Annyira nem tudtam visszafogni magam, hogy ösztönösen hangot adtam, de nem is akárhogy...szinte üvöltöttem. Innen is elnézést kérek a szomszédoktól IS! :D Legközelebb azért erre igyekszem majd jobban figyelni! Elő szokott fordulni ritkán egész testet megrengető elélvezés, de ehhez hasonló még soha. Elfogultnak tűnhetek, de minden túlzás nélkül Bianka életem legnagyobb orgazmusával ajándékozott meg, még 10 perccel utána is bizseregtem hihetetlen élmény volt. Csodálatos voltál! ;) Annyira jó lett volna ezt azonnal meghálálni...bízom benne, hogy lesz még alkalom viszonozni a kényeztetést és megismerni Őt még közelebbről:)

  Ezután tisztálkodás, kaptam egy friss törülközőt és gyors tusi. A fürdőből kijőve egy picit még beszélgettünk, ekkor vettem csak észre egy pici ékszert is a fogán, ami jól állt neki. Bianka megmutatta lelkének egy kis darabkáját, ami gyönyörű volt! Fájdalmas búcsú és vissza az esős utcára, pár perccel így is tovább maradtam.

  PS: Sokat gondolkoztam, hogy megtartsam-e magamnak ezt az élményt vagy megosszam, de végül az utóbbi mellett döntöttem.
 • Elszámolás:

  Nagyon korrekt hölgy Bianka, telefonon már tájékoztatott a lehetőségekről, de ugye minden randi más és más, szerencsémre élhettem egy extrával. A szeánszunk végén készítettem ki diszkréten egy borítékot az asztalra. A biztonság kedvéért azért rákérdeztem a rózsaszálak számára, így éreztem korrektnek.
 • Összkép:

  ISTENNŐ! Egy nyugodt, végtelenül kedves, intelligens, figyelmes és nem utolsó sorban gyönyörű nőt ismertem meg Bianka személyében. Minden Vele töltött percét élveztem a kis találkánknak és egy csodálatos élménnyel gazdagodtam. Biztosan visszatérek még Hozzá, de legközelebb hosszabb időre.
Happy Massage