• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző este amint megláttam, hogy megint elérhető Zoé, rögtön ráírtam chaten, mert a VTR éppen nem volt aktív. Nagy meglepetésemre rögtön válaszolt is és pár pillanat alatt egyeztettünk is időpontot másnapra. Ezután még rendbehozta a VTR-jét és ott is letisztáztuk a dolgot. Soha rosszabb egyeztetést!
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a cím világos. A parkolás a ház előtt szinte lehetetlen, egy merőleges utcában tudtam parkolni kb. 150m-re a helyszíntől. Van egy Belvárosból induló villamos, ami lényegében a ház előtt tesz le, ennél többet nem tudok a tömegközlekedésről.
  • Helyszín:

    A lakás nagy, tágas, de szándékosan elég sötét és a célnak teljesen megfelel. A lakásban többen is dolgoznak és két kolleginát is láttam illetve hallottam. A szobában félhomály, egy kis tükör az ágy mellett és egy nagy tükör a szobában lévő szekrényen, így minden tökéletesen látható. Az ágy főleg hosszában nem túl nagy, de a célnak megfelel. Félhomály és kék ledes hangulatvilágítás is volt még.
  • Lány külseje:

    A képek Zoéról készültek és érzésem szerint teljesen retus mentesek. Zoé egy nagyon vékony, de nagyon formás, hosszú fekete hajú, telt ajkú lány. Erősen amolyan Charity Crawfordos benyomást tett rám szinte minden értelemben (alkat, arc, temperamentum, technika). Nagyon laza, beszédes, pajzán. Mindent összevéve egészen iszonyatosan bejött nekem. Egy nagyon korai Alice-ra is emlékeztet innen az oldalról, ha valakinek még vannak ilyen emlékei.
  • Action:

    Az elején Zoé ki-be jött a szobába és kicsit meg is várakoztatott a zuhany után, ami nem esett túl jól, plusz az ajtónyitásoknál láttam a kollégákat (és ők is engem), akiket egyébként többször hallottam is. Ez a kupi-feeling annyira nem tetszett, de hát tudjuk, hová megyünk és meg is érte a várakozás Zoéra.

    Mikor végre megkezdődött az action, Zoé rögtön nagyon közvetlen volt, ölelkeztünk, kisebb szájrapuszik is voltak (az extrás csókot nem kértem, így utólag ez hiba volt), és persze óriási lelkesedéssel gyúrtam a fenekét meg a cickókat. Aztán az ágyra kerültünk, volt kis dumcsi meg simogatás, aztán megpróbáltam kölcsönösen franciázni neki, és bár szóltam, hogy nyugodtan jelezze, hogy hogyan szereti, úgy éreztem, hogy ezzel nem értem el sikereket, mert folyamatosan elhúzódott illetve lefelé fordította a punciját. A kudarc nem lombozott le, hanem gyorsan értettem a jelzésekből és inkább kértem, hogy ő mutassa meg a francia tudását, ami az enyémnél nyilván sokkal jobb lesz.

    Zoé a franciázás Marie Curie-je, J.K. Rowlingja, Serena Williamse és Diana hercegnője egy személyben. Megkérdezte, miket szeretek, gyorsan megbeszéltük és utána rögtön elsőre pontosan úgy csinált mindent, ahogy a legmerészebb álmaimban elképzeltem. Sokat nyalogatta a heréimet meg a rudat, szopott gyorsabban, lassabban, fent, lent, nyelvkörzéssel és bólogatva, mindezt folyamatosan váltogatva, sok izgató hanghatással. És ha ez még nem lenne elég, közben szándékosan úgy helyezkedett, hogy elérhessem és simogathassam a fenekét és mindezt nézhessem a tükörből. Belerázta a fenekét a tenyerembe szopás közben, miközben rám nézett kacéran mosolyogva és aztán hamm, bekapta és erősen szopott, majd nyelvkörzés és megint zacsinyali, kis mélytorok, majd megint mindenféle új mutatványok. Egészen hihetetlen volt az egész.

    Mivel el voltam szánva rá, hogy mégis találok valami kivetnivalót benne ennyi tökéletesség után, kértem, hogy térjünk rá a kényszerfranciára (ami extra, de mivel VTR, ezért benne volt az alapban). Úgy gondoltam, hogy egy ilyen vékony és fiatal csajszi majd biztosan kicsit kényes lesz erre, de ennek éppen az ellenkezője történt. Az ágyon térdeltem, Zoé előttem négykézláb, feneke az égben, én meg folyamatosan húztam a fejét a farkamra, meg dugtam is elég rendesen közben. Időnként fel kellett jönnie levegőzni, de ettől eltekintve gyönyörűen abszolválta ezt is, úgyhogy kénytelen voltam kérni a gumit, hogy utolsó reménysugárként majd a dugásban találok valami kivetnivalót.

    Hátulról kezdtünk, ezt kb. már akkor eldöntöttem, amikor először megláttam a képeit, és Zoé dícsérte a farkamat, belemozgott, masszírozott a puncijával és hangoskodott, miközben közepes tempóban dugtam hátulról. Tudtam, hogy nincs sok időm hátra, ezért kértem az abszolút csúcspoént, a hason fekvő hátulról verziót, ami nekem minden esetben nagy gyengém, de egy olyan alkatú lánnyal, mint Zoé, teljesen kihagyhatatlan és túlélhetetlen. Zoé még ezt is meg tudta koronázni azzal, hogy hason is képes volt belemozogni, húzta fel magát a farkamra, közben feljött fókába és még ő csókolgatott engem alulról meg pajzánul bíztatott, hát nem is csoda, hogy innen már pár percen belül óriásit élveztem.

    Zuhany után komótosan öltözni kezdtem, közben dumálgattunk mindenféléről, majd nagy szomorúan elhagytam a helyszínt.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt volt. Egy extrát kértem és kaptam a hirdetésben megfelelőeknek a VTR miatt ingyenesen. Meg kell jegyeznem, hogy Zoé időnként részesített a mélytorokban is, ami extrának számít, de ezt elfelejtette szerintem felszámítani, szóval lehet, hogy még én tartozom neki? Mivel úriember vagyok, már csak azért is vissza kell, hogy menjek, hogy rendezzem ezt a tartozást.
  • Összkép:

    Egészen hihetetlenül, döbbenetes módon bejön nekem Zoé kinézetre meg szexre is. Kinézetre annyira bejön, hogy ha csak átlagos lenne a szexben, akkor is visszamennék, de még ráadásul iszonyúan jó is. Tutira visszamegyek, amint tudok.
Happy Massage