• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    11 kor beszéltünk telefonon , mind végig nagy kedves és természetes volt , jó volt vele telefonon is beszélni .
  • Megközelítés:

    Autóval mentem hozzá , ezen a lakótelepen már többször jártam . Parkolás itt rossz , ezért a Lurdy parkolóját szoktam választani .
  • Helyszín:

    Lakás teljesen rendben tartott , azt hiszem ketten dolgoznak itt . Mindenhol tisztaság és rend , fürdőben bőséges mennyiségű tusfürdő és Listerin . Ágy kényelmes , ruháknak van helye .
  • Lány külseje:

    Ahhh , harisnyatartóban volt , remek kezdés számomra . Vékony törékeny lány , gyönyörűen megformázott cicikkel . Szép arc , szép szem és első látásra lejön , hogy nem is buta . Popsi kellemesen gömbölyű .
  • Action:

    Ajtó nyitás után két cuppanós puszi kíséretében kísért beljebb , frissítővel kínált , közben beszélgettünk . Aztán bemutatott a fürdőszobában és magamra hagyott . Felfrissülés után követtem a szerelmi fészekbe . Az ágyon fogadott . Nagyon szexi látvány volt . Határozottan felé lépve lecsókoltam , pillanatnyi megtorpanást vettem észre rajta ,de egy pillanat múlva viszonozta is a hevességemet . Láttam ,hogy élvezi a táncot , ezért a finoman elkezdtem csókolni a kicsi fülétől lefelé. A mellénél leragadtam , egy mert csodaszép , kettő mert roppant mód élvezi a kényeztetést . Ahogy a mellbimbók kipattantak mint a kicsi rügyek nagyon élvezetes . Utána megindultam egyenesen a puncijáig , finom és nagyon érzékeny , inkább a lassú kényeztetést kedveli . Itt simán órákat lehetne tölteni. Aztán valami egyenlítésről kezdett beszélni ,de olyan gyorsan a farkamra bukott , hogy a mondat vége lemaradt . Nem bántam , mert annyira finom franciázásba kezdett ,ami önmagában is felért egy egész randival . Már már majdnem el is sültem ,amikor kértem hogy folytassuk kölcsönösségben . Úgy is lett , nem nagyon lehet betelni a kis rózsaszín puncijával . Ahogy fokozom a tempót ő úgy reagál és egyre vehemensebben birtokolja a farkamat . Ez volt a második olyan pont ahol kvantumfizikára kellett gondolnom nehogy elélvezzek . Ezután mondtam , hogy inkább húzzunk gumit mert még egy ilyen élvezettől el fogok menni . Itt már csak egy kutyus felállás játszott , itt már nem volt semmi finomkodás , csak tomboló szex hatalmas csattogásokkal . Amikor elmentem , mind ketten kapkodtuk a levegőt . Sajnos már nem sokat tudtunk beszélgetni , mert elb...sztuk az időt . Azért azt sikerült még megbeszélnünk , hogy egy repeta jól jönne . Zuhanyzás , még egy csók és távozás .
  • Elszámolás:

    Amikor lezajlottak a nyitó puszik .
  • Összkép:

    Nagyon jó partner ,nagyon egy hullámhosszon voltunk . Minden csodálatos volt velem .
Happy Massage