• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Uraim, Ashley-vel beszéltem VTR-en és chat-ban is. Telefonon emlékeim szerint nem, bár felajánlottam, hogy hívom, hallja a hangomat és hogy képes vagyok 2 értelmes mondatot egymás mögé rakni -:) A hirdetését itt láttam (egyébként csak itt nézelődök), rugalmas volt minden. Ashley kifejezetten aranyosan reagált írásban. Pár hete van bent a kedvencek között, most kedvem is volt meglátogatni és végül volt is közös metszete azoknak az időpont szeleteknek, amelyben mindketten ráértünk.Minden simán ment, bár az első ajánlott időpontban nem tudtunk találkozni. mindazonáltal Ashley magától ajánlott másik időpontot. Na és akkor gyorsan most leírom, hogy csak "JÓ" értékelést tudok adni, nem azért mert Ashley nem volt fantasztikus, hanem azért mert nem tudok mást beállítani. Vagy béna vagyok, vagy még nem tartok ott -:) Ashley Felejthetetlen!
  • Megközelítés:

    Újra csak azt tudom írni, mint szokásosan, egy majom is odatalál gépjárművel, a BKV-ről nem tudok nyilatkozni. Szerintem minden van. A közeli utcában sok parkoló hely. Fizetős minden. Amire érdemes még vigyázni, hogy olyan helyre parkolj, amit nem tiltanak táblával. Fizess valami app-pal, és már kocoghatsz is Ashley felé. Az utca valóban az Üllőire nyílik. Több háztömb van, Ashley megadja, hogy melyikbe menj. Nem közvetlenül az utcáról nyílik a kapuajtó, hanem van egy kis park és onnan kell megközelíteni a kaput/lakást. Könnyű, nem tudsz eltévedni.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak megfelel, engem soha nem zavar, ha picit avittos. Az ágy is rendben van, nem túl magas, nem nyikorog, de nem is egy mai darab. Az ablakok az utcára nyílnak. A fürdő hozza a lakás hangulatát, volt sokféle tusfürdő. Higiénia ok. Ashley-nek annyit üzenek, hogy a törülköző lehetne jobban nedvszívó, de egyébént minden ok.
  • Lány külseje:

    Ashley egy picit teltebb, mint a képeken, a ruhára annyira emlékszek, hogy a hatalmas ciciken és a szép szemén kívül nemigen tudtam hová nézni. Ashley-nek van egy olyan szexuális kisugárzása, ami egyedi. A cicik hatalmasak, imádnivalóan szopkodni, simizni, és paskolni valók, elveszik az ember bennük. Nyilván egy ekkora cici már gravitál, de speciel engem ez izgat. Ashley haja össze volt fogva. A szeánsz végén kértem, hogy engedje ki. Uraim, ha láttatok már gyönyörű, hosszú hajat...
    Ashley nem szereti, ha a hajához érnek, de látnom kellett, hogy milyen erős és hosszú. A csaj eredendően eszement közvetlen, mintha ezer éve ismernéd, maximálisan (régi)barátnő feeling. És persze valóban itt mindenki a legnagyobb macho, de ha mégis izgulsz egy kicsit, akkor Ashley ezt a közvetlenségével, természetességével, aranyosságával oldja. A ciciket látva belépéskor azonnal merev lett a farkam, sokat nem is beszélgettünk, bár kaptam vizet, hanem kihámoztam a ciciket és elkezdtem minden módon kényeztetni őket. A kezeim elkalandoztak a puncika felé is, finom simogatásra. A farkamat Ashley húzogatta, simogatta, dörzsölte. Gyorsan elhúztam zuhanyozni, mert csókolni akartam már a csajt. A fürdőből kilépve merev fasszal feküdtem le Ashley mellé. Van rajta pár tetoválás, de egyáltalán nem zavaró. Jó illata van.
  • Action:

    Nem szoktam csókolózni, sem puncit nyalni, bár a kísértés nagy volt. Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást. Megkúrtam a hatalmas ciciket is, teljesen elveszett a faszom a cicik között, de néha becsúszott a szájába is. Zacsit is simiz, mellbimbódat is, mindent. Közben simogattam a punciját is, ujjazni is lehet, finoman, erotikusan, amit nem hagyhattam ki. Amikor már vagy 20-25 perce így játszadoztunk, mondtam neki, hogy "Ashley meg akarlak kúrni", gyere bébi add fel a védőfelszerelést. Missziben hatoltam be a finom, meleg puncijába. 5 perc után meguntam, meg még mindig fáj a térdem, kértem, hogy vegye le rólam a gumit és szopjon tovább jó keményen, de lassan. És szopott, nem fáradt el, hol elnyelte a botomat, hol csak félig, néha kivettem a szájából, megpaskoltam a farkammal az arcát mindenhol. Eltelt úgy 40 perc, és poénból rákérdeztem, hogy te Ashley beleélvezheték a szádba? Esküszöm nem gondoltam komolyan, de a válasz egy nagy kövér igen volt. És még akkor sem gondoltam komolyan, mert a ciciket kúrva akartam elélvezni. És kérem, finoman de begyorsított a szopás közben. Szája folyamatosan egyre erősebben szorította a merev faszomat, pumpálta, szívta, én meg csak lassan passzív elszenvedője voltam annak, hogy már nem tudtam kontrollálni az események folyamát. Hatalmasat élveztem Ashley szájába, aki nagyon finoman, lassan és alaposan szívott ki, nem erőltette, nem unta, nem akaratoskodott. Megvárta, míg az utolsó csepp is elhagyja a farkamat. Zseniálisan leszopott. Miután minden a szájában landolt és a farkam is kezdett lenyugodni, az utódik a Sylvia-ban végézték. Pontosítok, Sindy-ben -:).
    Ashley sokat nevet, szex közben is, én meg ezt nagyon élvezem. Nevet sex előtt, közben (nem "ki"nevet, hanem együtt nevettek a hülyeségeken) és sex után is nevettek. Volt még 15 percem, csomó mindenről dumáltunk, zuhi, puszi és el.
  • Elszámolás:

    Ashley maga az extra, korrekt minden, amit vállal, azt teljesíti is.
  • Összkép:

    Sok lánnyal volt már dolgom, de Ashley azok közé tartozik, akik maximálisan közel tudnak hozzád kerülni. Nincsen semmilyen feszengés, elfogadás van, legfőképpen azért mert Ashley is képes arra, hogy olyannak fogadja el magát, akinek nem kell álarcot húzni és természetesen tud viselkedni, önazonosan, hitelesen, szeretve az erotikát. Visszajárós, barátnős feeling, abszolút csak ajánlani tudom. Eljövetelemet követően megköszöntem neki írásban a session-t és azt kívántam neki, hogy maradjon olyan, amilyennek megismertem.
Happy Massage