• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sokszor próbáltunk időpontot egyeztetni, nehezen találtunk mindkettőnknek megfelelőt, de végül sikerült összehoznunk. Ez nem Ashley hibája volt, nekem is elég sűrű a beosztásom. Végül VTR-en sikerült egyeztetnünk a várva várt randit.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a GPS pontosan a házhoz navigál.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, egy társasház emeletén található. A szoba tágas, van benne egy kanapé és egy franciaágy, ahol a rosszalkodás történt. A fürdő tiszta, friss ropogós törcsivel, szájvízzel, tusfürdőkkel felszerelve.
  • Lány külseje:

    Ashley abszolút megfelel a képeknek. Hatalmas cickói igézőek, hozzáállása, humora pedig mindent visz. Nagyon közvetlen, rögtön úgy éreztem, mintha egy régi havercsajjal találkoztam volna. Alakja kissé telt, de feszes, igazán markolni való!
  • Action:

    Érkezésem után leültünk a már említett kanapéra és rövid beszélgető bemutatkozás után a fürdőbe mentem ahol alaposan de gyorsan lemostam az út porát. A fürdőből visszaérkezve Ashley a francia ágyra invitált ahol elkezdtük felfedezni egymás testét és apró csókokkal puszikkal halmoztam el gyönyörű kebleit. Ő sem maradt véletlen erre válaszul a farkamhoz kuporodott és olyan franciában részesített amire örökké emlékezni fogok. Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem. Sokat nem kellett könyörögnöm, az engedélyt megkaptam és először óvatosan a combja belsejétől indulva, apró puszikat leheltem ajkaira aztán nyelvemmel belekóstoltam a kelyhébe is. Ahogy egyre hevesebben nyaltam, úgy nyögött ő is egyre hangosabban aztán apró remegések, majd combjának szorítása jelezte hogy sikerült csúcsra juttatnom. Ez engem is nagyon felizgatott és egyszerűen nem tudtam elköszönni puncijától, óvatosan újra puszilgatni, majd nyalni kezdtem. Kezdetben érzékeny volt de neki is tetszett a dolog, és megkért hogy nyugodtan használjam az ujjaimat is. Ekkor nyalás közben először egy, majd két ujjal is elkezdtem ujjazni, ami szemmel láthatóan és hallhatóan is tetszett neki és sikerült őt ismét a csúcsra juttatnom. Meg is jegyezte, hogy kettő nullra vezeték, és jó lenne minden napot így kezdenie. Ezután, hogy ne maradjon adósom, ismét szopni kezdett amit az előbb leírt módon most is szuper módon csinált. Reggelig is elviseltem volna, de éreztem, ha nem emeljük találkozásunkat a következő szintre akkor így lesz végem. Így gumit kértem amit meg is kaptam és kérésemre Ashley beleült a farkamba, és szinte minden átmenet nélkül olyan hevesen, csattogósan lovagolt, hogy sokáig nem bírtam és hatalmasat élveztem puncijában. Hagyott lenyugodni, majd óvatosan szétkapcsolódtunk. Az aktus elég rövidre sikeredett de mindketten elégedettek voltunk.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem amit az adatlapján vállal az nekem tökéletesen elegendő volt. A rózsaszálakat érkezésemkor adtam át neki, többet nem esett szó róla.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Asleyvel, személyében egy igazán jó humorú, belevaló csajt ismertem meg akivel szívesen töltenék pásztorórákat bármikor! Ha lehet, még biztosan visszatérek hozzá!
Happy Massage