• Luxurymilf

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Luxurymilf reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a dicsérő szavakat. Fantasztikus 2 óra volt két igen finom csúcsra jutással. Örülök hogy sikerült felejthetetlennè tennem ezt a rövid de annál tartalmasabb találkozást. 🤗
    Ha emlékeim nem csalnak nem olyan régen újra érezhettük egymást🤭😋

  • Egyeztetés:

    Tiffanyt egy ismerősöm ajánlotta még nekem, és tőle kaptam meg a telefonszámát, majd itt az oldalon is láttam a hirdetését és, mivel kapott szám stimmelt is a hirdetésben szereplővel ezért tettem egy próbát. Én viberen vettem fel vele a kapcsolatot, ahol kedvesen tájékoztatott a randiról, annak összegéről és, hogy mit vállal. Mivel jeleztem neki, hogy én vidékről szeretnék majd felmenni hozzá, ezért abban maradtunk, ha biztosan tudom mikor leszek szabad illetve Ő is akkor beszélünk újra. Kb. 2 hétre rá újra felkerestem és közös megegyezésre egy csütörtöki napban egyeztünk meg kora délutánra egy 2 órás programra.
  • Megközelítés:

    Maga a helyszín egy elég csendes kis utcában helyezkedik el így a diszkréció tökéletes. Tiffanyval az egyeztetés során konkrét címet adott meg, így a GPS pontosan odatalál. (Nekem jól jött mert én nem vagyok Budapesten annyira járatos :)) A konkrét szobaszámot csak a randi előtt pár perccel küldi el, de ezzel nem volt semmi gond.
  • Helyszín:

    A szobában maximális tisztaság uralkodott, fürdő is kellően felszerelt mindennel, amire szükség lehet (tiszta törülköző, szájvíz, tusfürdő és dezodor). A tetthelyen egy szép nagy franciaágy található, ami kellően kényelmes volt számunkra.
  • Lány külseje:

    Tiffany a képeknek teljes mértékben megfelel, tehát csalódás kizárt. Számomra az új hajformája tetszett nagyon, de hát az összkép az rettentően szép volt. Tőle csak egy szexi fehérneműt kértem fekete színben, mert az a gyengém, és nem kellett csalódnom a látványban, gyönyörű volt benne. :)
  • Action:

    Tiffany először megkért, hogy üljek le mellé és kicsit meséljek magamról, hogy mivel foglalkozom, honnan jöttem majd rátértünk a szexuális tartamú kérdésekre is. Miután átbeszéltük a programot gyorsan elmentem tusolni, és mire visszaértem ő már a gyönyörű fekete fehérneműjében csábítóan hívogatott az ágyra maga mellé. Itt egy kis kölcsönös simogatásba kezdtünk, felfedeztük egymást egy kicsit majd Tiffany megkért, hogy helyezzem magam kényelembe és csak élvezzem a franciáját. NF volt, de ahogy ő tudott kényeztetni, azt nem is tudom igazán szavakba foglalni, néha lágyan csinálta, de volt amikor igazán beleélte magát, úgy, mint amikor a filmekben láttam még. :) Kis idő elteltével kértem, hogy cseréljünk, mivel szerettem volna neki viszonozni a franciáját, mivel nem akartam idő előtt a csúcsra jutni. Ahogy belekóstoltam a finom kelyhébe az valami isteni volt, öröm volt kényeztetni egy ilyen gyönyörű hölgyet. Szerencsére a nyelvem munkásságának meg lett az eredménye, és a rezdüléseiből meg a kiadott hangokból hatalmas orgazmusa volt. Ezután javasoltam, hogy húzzunk gumit, és első körben misszionárius pózban szeretkeztünk, ahol a szép kebleit csodálhattam, illetve finom csókokkal kényeztettük egymást. Rövid idő elteltével javasolta, hogy hátulról is csináljuk, amire nem mondhattam nemet. Ebben a pózban többször is hangot adott a ténykedésemnek, és rövid időn belül ismét éreztem rajta, hogy újra elélvezett, de ekkor már én is közel voltam a véghez, és kértem hogy franciával juttasson el a csúcsra. Tiffany kényeztetése hamar elhozta nekem a végítéletet, ami egy felemelő érzés volt, hogy a szájában ért el.

    Ezt követően kicsit megpihentünk és egy kis masszázst kínált fel, amit el is fogadtam, közben sok mindenről beszélgettünk, hogy még jobban megismerjük egymást.

    A második körben egy franciás kényeztetést kértem csak tőle, mivel az első aktusban kicsit lefáradtam és az idő is lassan a vége fele járt. Itt ismét natúr franciás kényeztetés volt részéről, én meg egy kis láberotikát kértem tőle, hogy hadd kényeztessem én addig neki mivel a combfixes lábainak nem tudtam ellenállni, ezért őt ily módon kényeztettem közben. Rövid időn belül újra a szájában ért el a vég.

    Időnk végeztéhez közeledve gyors elment újra letusolni, majd kicsit beszélgettünk. Végül megköszöntem Tiffanynak, hogy fogadott és, hogy eltölthettem vele ezt a csodás 2 órát. Az ajtóban kaptam még egy nagy ölelést meg egy kis csókot és elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Külön extrát nem kértem tőle, csak ami az adatlapján van az nekem bőven megfelelt.
  • Összkép:

    Először kicsit izgultam, hogy Tiffany Roussoval fogok találkozni, hiszen az embernek nem mindennap van lehetősége egy ismert pornószínésznővel eltölteni egy vagy akár több órát, de örülök neki, hogy összejött. Számomra egy maradandó élményt adott Ő nekem, amit nem győzök neki megköszönni és remélem, hogy még máskor is tudunk találkozni. :)
Happy Massage