• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem Lilikét, és a déli órákban el is értem. Nagyon kedves hangja volt, hanglejtése barátságos. Jól indult az ismerkedés. Készségesen elmondta választható programjait.
  • Megközelítés:

    Az igazság az, hogy egy ideig a XIII. kerület ezen részén laktam, ezért én gyalog mentem. Szabad parkoló mindig van ezen a részen közvetlenül a ház előtt tehát autósoknak kedvező. A metró kb 6 percre (Dózsa György út) , a troli meg 2 percre (75 és 79 Dráva utca) található. A kapu könnyen megtalálható, szinte keresni sem kell.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház, de nem a legújabbik fajta. A lakás tágas és rendezett, de nem zsír új. A fürdő tiszta, de a tusolófüggöny (amit mindig megnézek) már nem az igazi. Kicsit bizonytalan a kád csapja -a csaptelep rögzítése kilazult és mozog a falon - s emiatt vigyázni kellett a kinyitásnál/elzárásnál (nem akartam hogy pont nálam adja fel mondjuk a menet vagy a csővezeték, mikor elzárom). Kérdeztem Lilikét, hogy tud-e erről a kockázatról, de neki ez nem tűnt fel eddig. Most már tudja, és remélhetőleg gondoskodik a veszélyforrás kiküszöböléséről.
    A friss türcsivel nem volt gond viszont nem láttam sem fogkrémet sem szájvizet a fürdőben (lehet hogy én nem vettem észre?), mondjuk nem is volt szükségem rá, mert megmostam a fogam otthon. Szájvízzel viszont szeretek öblögetni, ha van rá lehetőség, mindig kihasználom.
    Lilike egyedül van a lakásban, melynek hálója elsötétített, egy nagy ággyal rendelkezik, rendben van, de semmi extra. Az ágy igen stabil és kényelmes, semmi hangja nincs.
  • Lány külseje:

    Lilike egy szép nő kedves arccal. Magas termete, hosszú lábai vannak, és nagyon szép mellei, melyek közül az egyik már találkozáskor elő van villantva. Szerintem a képeken látottakhoz képest felszedett valamennyit, de ez nálam nem vont le a vonzerejéből. Nagyon kellemes hangja van, és nagyon barátságos már első találkozáskor.
    Egyrészes ruhában volt amit felül alul el tudott távolítani (felhajtani), de a randi időtartamára meghagyta a derekán. Mintha kicsit szégyenlős lett volna, de praktikus is, mert nem kellett öltözködnie túl sokat...fehérneműt nem láttam rajta.
  • Action:

    Lilike kedvesen fogadott, nem is kellett már megbeszélni mit szeretnék, azonnal letettem az ajándékát a szekrényre. Kérdezte, hogy szeretnék-e fürdeni, persze éltem a lehetőséggel. Tisztálkodás után a szobába mentem -jóval otthonosabb így, hogy tudom hogy csak ketten vagyunk- ahol ő már az ágyon feküdt, és kellően lefejtette magáról ruhácskáját (de sosem vette le teljesen, erre később ideje sem lett volna). Először csak leültem mellé, de ő szólt, hogy bújjak oda hozzá. Tényleg olyan volt mint egy barátnő, gondolom ezt nevezik "girlfriend experience"-nek. Utalásszerűen kérdezte, hogy több alkalommal is ki tudok-e elégülni. Erre azt feleltem hogy ez változó, de az igazság az, hogy erre fél órás randinál még nem volt példa, de arra sem, hogy a hölgy ezt "felajánlja"...most ezzel nem foglalkoztam, de mégis fontos momentum volt.
    Tehát odabújtam, puszilgattuk egymást, Lili nagyon élvezi az érintést - főleg a lágy és érzéki érintést- és jó látni azt, hogy ennek tényleg átadja magát. Arcát, száját, állát puszilgattam, finoman próbáltam nyelvemmel a szájába hatolni, ezt ő ugyanilyen finoman nem engedte, de a minicsókokat viszonozta. Mentem lejjebb, nyak, majd azok a bitang jó cicik amiket élvezettel csókoltam és nyaldostam...elkezdtem fellizgulni. Lilike lábai közé nyúltam (kicsit oldalvást feküdtünk egymással szemben), ő felhajtotta alábát, hogy jobban hozzáférjek. Kezei férfitagomra tévedtek, és egy "hadd puszilgassalak meg" mondattal a száján felémhajolt. Nagyon lassan kezdte el a franciát, és ez maximumra korbácsolta fel a vágyamat...apró érintések az ajkakkal, majd fokozatosan egyre beljebb a szájába...még most is elkap a kéjvágy mikor ezt leírom és csak visszaemlékszem...finoman, érzékien folytatta, nem is kellett túl mélyre tolnia a hatás garantált volt. Néha meg -megállt miközben a szájában tartotta a szerszámom, és szinte automatikus csípőmozgásomból szondázta le, hogy milyen ritmusban folytassa. Úgy éreztem hogy nem bánná az irányítást, kezem arcán/fején volt, de nekem annyira jól esett amit csinált, hogy abszolút nem akartam beleszólni. Nagyon tapasztalt és odaaadó, az biztos.
    Nem is telt el talán 3 perc sem, én már váltani akartam, mert éreztem, hogy így hamar vége lesz mindennek....fölé térdeltem, ő széttette a lábait velem szemben feküdve, s engedte, hogy kezemmel felfedezzem szeméremvölgyét. Kérdeztem hogy ujjazhatom-e, becsukott szemmel bólintott. Lassan kezdtem neki, ő bátorított hogy gyorsabban is mehet. Élvezte, nekem pedig furcsa és új élmény volt, hogy ilyen is van: valaki teljesen át tudja élni a szexet velem annak ellenére, hogy nem a két szép szemem miatt feküdt le velem...(amúgy nem vagyok egy Quasimodo).
    Ezen felbátorodva, azonnal meg akartam "dugni" - előre tudtam, hogy másodpercek alatt fogok elélvezni. Lili szándékomra reagálva megkereste a gumit, kicsit a szájába vett a maximum keménység érdekében, felhúzta, és ahogy dőlt hátra én már szinte benne is voltam...két karommal úgy támaszkodtam, hogy lábai minél magasabbra kerüljenek a karomon nyugodva, és lassú ütemre elkezdtem benne mozogni, amit ő (meglátásom szerint) őszintén élvezett és teljesen átadta ennek magát..kicsit gyorsítottam, hogy többet is lássak a kéjből ami az arcán átfutott, de ezzel a nem átgondolt akcióval azonnal megpecsételtem a saját sorsom: hatalmasat élveztem belé, körülbelül 120 másodperccel azután, hogy a gumi felkerült.....és nem vagyok egy korai elmenős típus...
    Lasan megnyugodtam, kiszálltam belőle, ő elvette a használt gumit, s kicsit beszélgettünk az ágyon. Pár perc után kérdeztem, hogy (fent leírt utalására emlékezve), hogy lehetséges-e még egy gyors menet, és egyértelmű igennel felelt. Szaladtam a fürdőbe (csappal nagyon vigyáztam) és már ismét Lilike mellett voltam, akivel újraindult a simogatósdi (nagyon meghitt így vele és nem győzöm hangsúlyozni hogy mennyire ellazító barátnő érzés), amire szinte azonnal merevedéssel reagáltam, majd a szájába vett.Nem sietett. Nagyon jól rá tud érezni, hogy mitől döglik a légy, vagy csak ilyen szimplán jó a technikája nem tudom...de pár percen belül meg kellett kérdeznem, hogy a szájába élvezhetek-e, mert jött a vég. A szájmunkát kicsit gyorsabbra vette, és egy ühümmel felelt, én pedig jöttem....megvárta amíg teljesen befejezem (kicsit kicsurgott a szája szélére, nem tudom direkt-e de nagyon izgató látvány volt), és a száját meg sem törölve ment öblíteni. Mikor kivettem hímtagom az ajkai közül, egy "aztak@rvaélet" kisebb felkiáltással éltem, mert annyira jól esett, ugyanakkor hihetetlen volt, hogy ez a nő 15 percen belül pikk-pakk 2 szer kivégzett.
    Hát erre nem számítottam és nagyon-nagyon megelégedve (és relaxáltan) távoztam.
    Köszönöm Lilike, ilyen szuper napon régen volt már!
  • Elszámolás:

    Szinte mindent alapban csinál ami másnál extra, és a NFVSZ opciót vettem igénybe, de ez itt az "alapszolgáltatásban" benne volt és igen nagy élvezetet is nyújtott.
    Szerintem nagyon korrekt árban is és amit ezért nyújt az is.
  • Összkép:

    Lilike egy nagyon ézéki nő aki tényleg élvezi az együttlétet, és át tudja adni magát az aktusnak, mely így tényleg szeretkezéssé válik! Kedvességét és odaadását még egy igazi barátnő is megirigyelhetné! Mindezt már első találkozásnál!
Happy Massage