• Dóri26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR alapon egyeztettem Dórival. Minden flottul ment és csak a randi napját kellett kivárni.
  • Megközelítés:

    Mivel nemrgég jártam itt, ezért ezzel nem volt gond. A cím pontos és a parkolással nincs gond. BKK-val sem nehéz mivel a villamos közel van és a buszok valamint a metró sincs túl messze.
  • Helyszín:

    Már ismert kuckó. Itt voltunk legutóbb egy hármas randi keretein belül, de most csak kettesben töltöttünk el huzamosabb időt. Ugyanaz a két szobás lakás és egy normális fürdő, amiben minden van ami kellhet és kapunk egy nagy jó nedvszívó törölközőt is.
  • Lány külseje:

    Dóri még mindig az a nő, akit korábban megismertem-. Helyes arc és méretes cicik. Lapos és kecses lábak. Igazi sportos alkat. Olyan, amilyennek egy MILF-nek kell lennie. Ő viszont rendelkezik egy pici plusszal, amire talán szavak sincsenek. Valami fekete textilben fogadott, de erre pontosan nem emlékszem.
  • Action:

    Megérkezésemkor csókkal üdvözöltük egymást. Levetettem a ruháimat és elvonultunk a fürdőbe és ő segített lemosni az út porát. Miután ezzel megvoltunk akkor átmentünk a szobába. Az ágyra telepedtünk és elkezdtünk csókolózni. Kicsivel később már a melleit simogattam. Megszakítottam a csókcsatát és az ajkaim közé vettem az egyik mellbimbóját. Hol az egyik, hol a másik mellét kényeztettem. Később haladtam dél felé és elértem a puncijához és kezelésbe vettem a nyelvemmel.Párszor megsimítottam a combjait és egyre intenzívebb nyelvmunkát alkalmaztam. Szerintem elértem a végcélt és utána ismét csókolóztunk. váltottunk és elkezdett a velem egykorúval foglalkozni. Pornó technikát, mert néha ráköpött és elég heves tempóban csinálja. Más, mint amit másoknál tapasztaltam, de nekem így is jó. Később gumit húztunk és lovaglóval kezdtünk. A melleivel foglalkoztam miközben ő vágtázott rajtam. Lassítottunk és misszire váltottunk. Újabb csókcsata kezdődött és simogattam ahol értem. Következett a nyuszi-póz és itt már éreztem, hogy rendesen megizzasztjuk egymást; de a dolgok itt még nem értek véget. Csináltuk egy jó darabig, majd fordultunk hátulról támadóba. Először négykézláb voltunk az ágyon majd után Dóri lefeküdt és én ráhasaltam és a füleit kényeztettem. Kéjes hangokkal nyugtázta ezt, majd én az ágy mellé álltam és ő ismét négykézláb volt az ágyon. Itt gondoltam egyet és ráhasaltam úgy hogy a lábaimat felemeltem és előre hátra ringatva a testét; mint valami hintaként csináltuk. Ezt viháncolva élveztük, mert ez mindkettőnknek új volt. Gumi le és utána a mellei közé raktam a velem egykorút és egy rövid kebel szex is belefért. Már éreztem, hogy nincs sok hátra, ezért ismét az ágy mellé álltam és egy kevés francia után a cicikre engedtem az utódokat. Dórinál szájba nem lehet, ezért ezzel ne is próbálkozzunk. Megtörölgettük egymást és utána én frissítőt fogyasztottam. Még csevegtünk egy picit majd következett egy újabb tusolás ezúttal egyedül. Visszahúztam a gönceimet és ezalatt Dóri is felvett egy sportos öltözéket. Valahogy úgy érzem, hogy ekkor Dóri fiatalodik úgy 5 évet, mert a ruhatára ilyen. Igaz, hogy nem ruha teszi az embert, de ez Dórinál nem pont így van. Búcsúcsókok és ölelés és együtt hagytuk el a lakást. A házból már kétoldalt mentünk ki és itt volt tipli.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük, ahogy legutóbb. Szóba sem került és nyilvános adat. Akkora volt a csokor, amennyit kiírt az adatlapon.
  • Összkép:

    Felemelő élmény volt ismét találkozni Dórival. Ismét kaptam egy nagyszerű élményt és szerintem lesz még pár ilyen randink.
Happy Massage