• Niobé

  • Beküldte:
  • Niobé reagálása

    Köszönöm szépen a dicsérő szavakat, nagyon jól esnek.
    Örülök hogy jól érezted magad és sikerült szebbé tennem a napodat. 🥰😘

  • Egyeztetés:

    Telefon kerestem az általam kért időpontot elfogadta amit VTR-en is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Lehel tér környéke BKV-val mentem a Metrótól csak egy rövid séta.A bejutás könnyen ment viszont az emeleten a félhomályban kicsit eltévedtem túl mentem a megadott ajtó számon végül azért sikerült megtalálni.
  • Helyszín:

    Panel lakás minden a célnak megfelelő szájvíz tusfürdő dezodor minden rendelkezésre áll a tisztálkodáshoz.
  • Lány külseje:

    Niobé egy jó alakú szilikon cicis bombázó.Latinos arc hosszú fekete haj formás popsi testén tetoválás de nem zavaró eléggé temperamentumos lány.
  • Erotikus masszázs:

    Puszit követően cipő levétel bekísér a tetthelyre kapok egy pohár vizet pár szót beszélünk megállapítjuk hogy kicsivel hűvösebbre fordult az időjárás.Tisztálkodást követően fölfekszem a masszázs padra Niobé tanga melltartó kombóban kezdi testem feltérképezését profinak mondható masszázst kapok jól átgyúr mindenhol közben beszélgetünk mesélek magamról illetve hogy merre jártam mostanában."Hogy hogy idáig még nem voltál nálam?" Nekem egy kicsit messze van ez a környék idáig kieesett a látókőrömből válaszoltam.Ezalatt természetesen tovább folytatódik a masszázs a végén melegvizes törölközövel megtörölget.
  • Levezetés:

    Niobé már ruha nélkül jön vissza kéri hogy dőljek a masszázspadnak."Szeretnéd bekkeni a cicimet?"Természetesen igennel válaszoltam olajat önt a kezemre bedörzsölöm vele formás szilikon kebleit.Ezután olajos cicijével többször végig csúszik rajtam majd megfordul a kispajtás sem marad ki a jóból popsija körkörösen mozog rajta ezalatt hátulról átkarolva markolom az ikreit.
    Már eléggé felhúzott javasolja hogy menjünk a tatamira itt folytatódik a szeánsz szemből kapok egy egész testes kényeztetést cicik punci combok bevetve a cél érdekében nagyon izzik levegő .Niobé a lábam közé kúszik ajkával folytatja a golyszik sem maradnak ki szájába vesz bőnyálas cuppogós pornós franciát kapok közben a tükörbe pillantva nézem ténykedését mondanom sem kell hogy tetszik amit látok.Rendületlenül folytatódik az orális kényeztetés nem bírom sokáig a nagyot élvezek a szájába nem siet hagyja hogy lenyugodjak.Kicsit kába lettem teljesen elvarázsolt a fergeteges fanciája. Niobé felajánlja hogy segít fölkelni de nagynehezen sikerül nélküle is feltápászkodi a tatamiról.Ismét tusi öltözés megiszom a vizemet majd kikísér puszival válunk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Minden teljesen korrekt volt a telefonban jelzett összeget a végén a kisasztara tettem.
  • Összkép:

    Egy tatralmas órát töltöttem Niobéval .Kellemes beszélgető partner profi masszázs magasszínvonalú erotika jellemezte ottlétemet.
Happy Massage