• Melina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, 1 héttel a randi előtt foglaltam időpontot. Jóváhagyás még aznap, minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. Jellemzően nehéznek tűnne a parkolás, de az utcában, kb 2 perc sétára találtam helyet. Nem ez az első alkalom, hogy meglátogattam őt, a korábbi alkalommal is kocsival mentem, akkor volt hely az utcában, amúgy frekventált helynek tűnik, szóval lehet, hogy csak bemákoltam mindkétszer a parkolóhelyet. amúgy busz ott áll meg a ház előtt, azzal is könnyen megközelíthető. Mikor odaértem, felhívtam, 4 csörgés után felvette, mondta, hogy pontosan hová menjek.
  • Helyszín:

    Nagy szép lakásban fogadott, tiszta, rendezett, szép ágynemű. Kaptam törcsit, elmentem zuhanyozni gyorsan, bár közvetlen érkezés előtt fürödtem meg, azért mégis csak így ildomos, ha a helyszínen is tisztálkodik az ember. kétféle tusfürdő, szájvíz, szóval minden adott az előkészületekhez.
  • Lány külseje:

    A képek a valóságnak megfelelnek. Többen elmondták már, szóval csak megerősíteni tudom a korábban leírtakat: Nők között a magasabbak közé számít, vékony hölgy. Utcai ruhában fogadott, de én nem is várom, hogy valami speckó fogadóruhában legyen a vendéglátó. Sok lány figyel erre, és ezzel nincs is semmi probléma, engem se zavarna, de ugye különbözőek vagyunk, számomra ez így természetesebbnek hat.
  • Action:

    Kicsit furcsának tűnhet majd, amit írni fogok, bizonyos részek, amit jobban ki szoktak fejteni, kevesebb szót kapnak, más dolgokról meg kicsit többet írok.

    No, akkor jöjjön a lényeg: zuhanyozás után ölelkezés, csókok, megbeszéljük a programot. Franciás programra neveztem be hozzá, mint legutóbb (arról nem írtam beszámolót, de majd helyenként szóba hozom azt az alkalmat is), megkérdezte, hogy mi a célkitűzés, hogyan ütemezzük a progit. Felajánlottam, hogy vele kezdjünk, de végül abban maradtunk, hogy velem, aztán majd ő jön, aztán majd alakul még a további.
    Szóval lefeküdtem az ágyra, és átadtam magam az élvezeteknek. Rendkívül ügyes technikával dolgozik a műszeren, tövig lecsúszik a szájában/torkán, de nem vagyok egy mérethuszár, szerintem túl nehéz dolga nincs velem. pár perc után pózcsere, lefeküdt az ágyra, én fölé térdeltem, és úgy adtam a szájába a férfiasságomat. Szólt is, hogy figyeljek, le ne fejeltem az ágy feletti polcot, azért egyszer mégiscsak sikerült...
    Megkértem, hogy mielőtt elélvezek, izgassa magát, engem nagyon lázba hoz a látvány, így amikor az első turnus végéhez közeledtünk, megint pózváltás, kicsit kijött az ágy szélére, oldalt fekve/könyökölve nyitotta nagyra a száját, közben simogatta magát én pedig az előre megbeszéltek szerint az arcára és a nyelvére spricceltem a már 1 hete számára fenntartott adagot.
    És akkor idáig írogattam viszonylag kevés részlettel, de előttem már úgyis annyian leírták kb. ugyanazokat a dolgokat, én mást szeretnék kiemelni.

    És ez bizony nem más, mint az utójáték. Lehet itt olyanokat írni, hogy "hagyott lenyugodni a szájában" meg "az utódokat többé nem láttam" és a többi, ezzel nincs baj, de még nem nagyon találkoztam olyannal, hogy szót kapott volna, milyen varázslat is az, amit a férfi orgazmus után képes művelni Melina. Itt kérem nincs semmi alibizés, menekülés tisztálkodni, itt kérem tisztességes, teljes odaadással véghezvitt, első osztályú utójáték van!
    Miután a sperma partnerem arcán/vállán/mellén/hasán landolt, még akkor is megy a cerka után, lelkesen játszik az elélvezett farokkal és odaadóan maszatolja magát, ha tudja, hogy ez a randipartnerét izgatja. Maximálisan azt helyezi az előtérbe, hogy vendége minden perverz vágyát kielégítse (természetesen a lehetséges határokon belül). Szóval kérem alássan, Melinával olyan együttlétben lehet részem, amilyet max csak a pornófilmekben láthatok.

    Az első kör után végül elment mosakodni, de az sincs ellenére, ha maszatos marad, első randink alkalmával így bonyolítottuk le a randinak azt a részét, amikor én kényeztettem őt. Szerettem volna, ha azért kicsit komfortosabban érzi magát, és hát bár a látvány ilyenkor nagyon izgató, a higiéniai és a kényelmi okok miatt mondtam, hogy nyugodtan menjen ki a fürdőbe, ha neki úgy kényelmesebb.

    Miután visszatért, kicsit beszélgettünk, majd hozzáláttam az ő kényeztetéséhez. Túl sokat erről nem akarok írni, elvégre nem én vagyok a hirdető, nem az én képességeimen van a hangsúly, de azért úgy tapasztaltam, hogy vendéglátóm kifejezetten élvezte a tevékenységet, amit a nyelvemmel és két ujjammal produkáltam.
    Ezt követően így, hogy letudtuk az első kört, pihentünk az ágyon, cirógattuk egymást, beszélgettünk, nekem ekkor tűnt fel, hogy az ággyal szemben volt tükör! Jó, hát tudjuk, hogy nem a lakberendezést jöttem megvizsgálni...

    Rendkívül értelmes, intelligens beszélgetőpartner, de ezt már írták előttem mások is, csak megerősíteni tudom.

    Egy idő után aztán újra ott voltunk, hogy engem kényeztet, itt volt megint fekvős póz, kimentünk az ágy szélére, én álltam, ő előttem négykézláb az ágyon dolgozott keményen a hangszeren, ekkor megint eszembe jutott, hogy van tükör! Hát oldalra néztem, és úgy is megcsodáltam munkásságát.
    Még soha nem próbáltam, ezért javasoltam a fejlógatós pózt, jó volt, de azt azért megállapítottuk, hogy ezzel az alacsonyabb fekvésű ággyal és az én testmagasságommal (190 cm) kicsit melós, úgyhogy megint váltottunk. Első randin kipróbáltuk a popsinyalásos izgatást, és emlékeim szerint eléggé hatásos volt, úgyhogy megint a hátamra feküdtem, kezembe vettem a sorom, ő pedig a délvidékre indult engem kényeztetni. A hatás nem maradt el, éreztem, hogy mindjárt jön a második kör, szóval megint a szájába vett, szopogatott, majd egy nagyot élveztem a szájába.
    És itt jön megint az ,amitől igazán odaadó és profi Melina. Élvezésem elején szájával a makkot szopogatta folyamatosan (és nem eresztett egy pillanatra sem), majd amikor az első, intenzívebb lüktetéseim megvoltak, akkor engedte le magát teljesen tövig és úgy vett torokra.

    Hát kérem. Egy "szimpla" óriási élvezésből megcsinálta életem legfantasztikusabb orgazmusát. Az általam kiadott hangokból is hasonlókra következtethetett, mert miután végzett, azt mondta: "Ezt bóknak veszem." Mondtam is neki, hogy mit éltem át.

    Ezután még maradt kb 15 percünk, szóba került, hogy esetleg rápróbálunk neki is egy második körre, de végül ez kimaradt, kaptam egy kis masszázst, aztán öltözködés, búcsú.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor egy csoki csomagolásába diszkréten elhelyezve. Nála ami van, minden alap, de amit nyújt, az egészen rendkívüli.
  • Összkép:

    Melina egy csodálatosan aranyos, odaadó, figyelmes, diszkrét és a vendége igényeit szem előtt tartó hölgy. Abszolút megérdemli, hogy tisztelettel bánjanak vele (mint ahogy egyébként természetesen a többiek is), és rendkívül hálás tud lenni.
    Amit tud, az minden kétséget kizáróan prémium kategória, így az árazás több, mint jutányos.
Happy Massage