• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en próbálkoztam már múlt héten, nem volt egyszerű a beosztása miatt, ráadásul nekem is közbejött valami akkor, de végül csak sikerült összehozni.
  • Megközelítés:

    Villamosokhoz közeli tetthely, de a parkolást nem igazán tudom ajánlani, helyre tényleg vadászni kell. Egyébként egy kis telefonos útbaigazítással megtalálható a színhely.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi, de felújított házban található, a lakás is szépen felújított. A baszoba nem túl nagy, egy franciaággyal és minimális bútorzattal, de a célnak megfelelő. Sajnos az ágy kissé nyikorgós, de voltam már kiábrándítóbbon is. A fürdőszoba is hasonlóan (megfelelő) méretű, a zuhanyzóban viszont kényelmesen el lehet férni, van néhány tusfürdő és szájvíz. Külön kilépőt is kaptam, plusz egy-egy előtte-utána törülközőt is.
    Egyébként más is rendel a lakásban, volt szerencsém találkozni egy vendégcipővel (nyilván ő is az enyémmel), de ennél indiszkrétebb szituáció nem fordul(hatott) elő.
  • Lány külseje:

    A képeken természetesen látszik, hogy művészien beállított, retusált képek, de a hölgy alkata visszaköszön élőben. Kriszta életkora nagyjából egyezhet a közölttel, az arckitakarás a diszkréció miatt van, különben kedves arcú hölgy, utánanéznék, ha rám mosolyogna az utcán. Szexi fehérneműben fogadott, és mivel korábban jeleztem a kívánságomat, rákérdezett, hogy felvegyen-e helyette egy neccruhát. Így a zuhany után már ilyenben várt vissza, bár nem az, ami a képeken látható, de szexi volt, és végig rajtamaradt.
  • Action:

    Zuhany után az ágy mellett elkezdtünk ismerkedni szájjal, lágy és gyengéd, bár én most nyelvezni nem szerettem volna. Inkább a puszijaimmal körbejártam az arcát és a nyakát. Igazából nem tudtam hogyan kezdjek neki, de ő átvette a kezdeményezést, és leült az ágyra, hogy kezelésbe vegyen a szájával (a törülközőt addigra már ledobtam). Nagyon jó, néha köpködős-pornós, változatos technikája van, ami azt is jelenti, hogy egyszer csak eltalálta azt a módot is, amit nagyon élvezek. Ezzel egy bő öt percig elkényeztetett, így ezután viszonozni kívántam.
    Lefektettem az ágyra, én az ágy mellett térdelve fogtam a nyalakodásba, ami az ágy magassága/alacsonysága miatt kényelmesebb volt számomra. Hallhatólag élvezte a ténykedésemet, röpködtek a baszkik és a baz+-k, de a kritikus pontot nehezen értem el. Az idő fülledtsége (és kissé a zuhanyzásé/lakásé) miatt a halántékomról már csorgott az izzadtság, mire sikerült annyira megdolgoznom nyelvvel, hogy elérje a csúcsot. Nyelvfárasztó volt és kicsit ki is tikkadtam, de megérte.
    Ezt már ő akarta viszonozni, úgyhogy az ágyra fektetett és újra franciaórába kezdett. Ezúttal kicsit durvábban, de a változatosság megmaradt, többnyire kéz nélkül, néha majdnem tövig eltűntetett. Ekkor egyébként már túlvoltunk az óra félidőjén. Ezt nem bírtam már sokáig, kértem, hogy legyen felül.
    Ami következett, arra nem számítottam. Annyira rám ült, hogy szinte összetapadtunk és olyan keményen vágtázott, amilyenben még nem volt részem, pedig azért akadt egy-két csaj, aki ért hozzá. Konkrétan se nem tudtam, se nem éreztem, hogy hol a farkam, annyira magába szippantott és hát kihasznált :) Nem tudom, hogy elment-e, de sűrűn röpködtek a kéjes szitkozódások, miközben markolásztam a melleit. Egy ideig próbálkoztam én is alulról adni alá, bár erre sok teret nem engedett, úgyhogy csak tovább lovagolt egy ideig.
    Ezután kutyusra váltottunk, ahol végre kiadhattam magamból a rég bennragadt döngöléseket, amiket ki akartam élni. Nem húzódott el, nem volt ellenére, úgyhogy csináltam ameddig bírtam szusszal, és persze az időt is figyeltem (óra a polcon), hogy még másra is legyen idő. A lényeg, hogy bírta a döngölést, röpködő szitkok ismét, úgyhogy nem éreztem rosszul magamat.
    A végére egy pár perces misszibe szerettem volna kerülni, hogy ráélvezhessek. Ez sem volt rossz élmény, de a nagy durranásból nem az lett, amit vártam, csak a hasára ment - de legalább senkinek nem esett bántódása :)
  • Elszámolás:

    Megérkezésem után a szobába invitált, ahol vízzel kínált, mialatt a polcon elhelyeztem az ajándékát, amire egyáltalán nem is kért meg, és szerintem a randi végéig rá sem nézett.
  • Összkép:

    Úgy távoztam, ahogyan szerettem volna, vagyis kimozogva magamat úgy, hogy a partneremnek is jó legyen. Azt hiszem, hogy ez sikerült, és kölcsönösen jó benyomást tettünk egymásra. Ő végig kedves volt, az óra végén még egy kicsit csevegtünk, amíg vártunk arra, hogy egy új érkező elterelődjön az előszobából. Kedves, értelmes nő, és azt hiszem, hogy számára a szex feszültségoldásféle lehet, és ebben nagyon ott van :)
Happy Massage