• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy másik oldalon hirdet Jessyca. Kb. 10 körül hívtam egy koradélutáni időpontra. Nem volt jó neki, csak 30 perccel később, azt le is egyeztettük, azonnal adott címet, nem kellett 1 órával előtte ismét hívni, elég volt a kapuból a megbeszélt időpontban. Totál flottul ment minden.
  • Megközelítés:

    Kelenföld, panelházak, remek parkolási lehetőség, az Etele plázától kb. 2 perc séta, így metróval és villamosokkal, meg buszokkal is pikk-pakk ott lehet lenni. Természetesen fizetős a parkolás, de hol nem az manapság...
  • Helyszín:

    Egy régi tizes sorház, magyarán szalagpanel. A lakás egyébként totál rendben van, nem az a puccos, új építésű, de a szoba tök hangulatosan be van rendezve, jó nagy tükör a falon az ágy mellett, hatalmas képernyős TV, hangulatos vörös fények (mondjuk egy kicsit sötétnek tűnt az elején, de aztán hozzászoktam). A fürdő a panelos "classic" a hetven tonnás acél fürdőkáddal, zuhanyfüggönnyel. Sajnos valami kazánt javítottak a pincében, így nem volt melegvíz. SEMMI!!! :D Voltam anno sorkatona, nem zavart, sőt kifejezetten frissítő volt, de legközelebb remélem lesz melegebb víz is. Az egyedüli gondom az volt, hogy a mosógép kivezető csöve be volt kanyarítva a kádba és éppen akkor kapcsolt be az öblítés, amikor kiléptem onnan. Mákom volt ;)
  • Lány külseje:

    Jessyca pontosan olyan, mint a képeken, teljesen hibátlan, rugalmas, selymes a bőre (végignéztem), a mellei fantasztikusak (szép formásak, nagyok, mégis feszesek), a popsija gyönyörűen gömbölyű, az arca pedig végtelenül kedves. Alacsony lány, nem nádszál, de az a fajta, akin minden pont ott van, ahol lennie kell, gyönyörű egyenletesen formás, imádnivaló. Életem első fekete lánya, ennél tökéletesebbre nehezen sikeredhetett volna. Lent teljesen borotvált, a puncija pedig nagyon csini, és az íze is finom.
  • Action:

    Egy szexi fehérneműben fogadott, de mire a zuhanyzáson túl voltam, már meg is szabadult tőle és "szfinx" pózban fogadott, a mellei már ekkor elbűvöltek. Nagyon kedves, közvetlen lány, az elszámolás az elején megtörtént, mégis olyan volt a hangulat, mint ha régóta ismertük volna egymást (amúgy mint kiderült a lánnyal, akivel együtt van, már voltam, szóval ilyen szempontból "visszajáró" voltam). Kicsit dumcsiztunk erről-arról, elmondta, hogy mi az amit nem szeret (ezt kifejezetten értékeltem, mert nem arról szólt, hogy "habár a reglapon ott van, mégsem lehet", hanem tényleg egy hasznos "használati útmutató" volt, pl. hogy erősen ne markoljam a melleit, stb.) majd rátértünk a farnciára. A mélytorok rögtön az elején bekapcsolt, sőt egy idő után olyan vadul szopott, hogy habár a kényszerfrancia extra, néha nem tudtam eldönteni, hogy most éppen azt élem-e át, csak annyival, hogy ő akar megfulladni a farkamon. Isteni volt az előjáték, amikor tövid bekapta, még nyalogatta is, folyott a nyála, iszonyú szexin nézett ki a csokibarna bőrén. Én közben mindenhol simogattam, ahol értem, az ujjaimmal is felfedeztem a hátsóján mindent (szólt, hogy ujjazni nem szabad, így inkább csak simogattam mindent), úgy tűnt volt olyan pont, ahol kifejezetten élvezte is. Volt a szobában egy nagy "kagylófotel", nem tudtam kihagyni, kértem hogy üljön át, széttette a lábait én pedig elétérdelve nyaltam egy kicsit, közben élveztem a látványt, amikor felpillantottam és simogattam a melleit, a hasát, meg a lábát, úgy tűnt tényleg a kevésbé vad, inkább érzékibb nyalást kedveli. Utána leült az ágy szélére és miközben álltam, újra keményre szopott, én pedig nem tudtam tovább várni, kértem a gumit és kutyusba mentünk. Igazából volt egy kis méretprobléma, mivel én alapvetően nem vagyok túl alacsony, Jessyca pedig egy aranyos kicsi lány, így próbáltam olyan pózt felvenni, amiben minden flottul megy, végül sikerült, így nem is nagyon tudtam bevadulni, bár ahogy észrevettem, azt a kőkemény döngölést nem is szereti. Fantasztikus volt markolászni a fenekét közben és nézni a tükörben szemben mindenét, néha simogattam a hátát, a melleit és végül így is mentem el. Utána még egy jó 10 perc dumcsi, majd öltözés és távozás (a zuhanyt most kihagytam az ismertetett okból) XD
  • Elszámolás:

    Előre kérte, asztalra raktam, ennyi. Gyakorlatilag csak egy extra van, a kényszerfrancia, azt nem kértem viszont nagyjából megkaptam :D Budapesti átlag, szerintem tökéletesen megéri, isteni volt az együttlét.
  • Összkép:

    Biztosan visszamegyek, nagyon aranyos, kedves lány, a szájával csodát tud művelni, a külseje fantasztikus, az arca szép, az ajkai, szemei igézőek, mindent egybevetve abszolút tudom ajánlani mindenkinek, aki nem a magas, vagy nagyon vékony lányokra indul be.
Happy Massage