• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A múlt héten villant fel ismét a hirdetése. Már aggódtam, hogy nem láthatom többé. A múlt évben volt néhány sikertelen egyeztetésünk, 2 alkalommal én mondtam vissza és egyszer elég későn. Megfogadtam, ha újra megjelenik a hirdetése, azonnal lecsapok egy időpontra. Még ki sem gondoltam, aktiválta magát és meg VTR-en bejelentkeztem. Őszintén válaszolt, hogy nem volt Tőlem korrekt az utolsó lemondás, ezért elvesztette bennem a bizalmát, de aztán fogadta a bocsánat kérésemet és kaptam még egy utolsó esélyt. Mindez üzenetben, pikk-pakk.
  • Megközelítés:

    A megszokott helyszín, díjmentes parkolás a Kondorosi uszoda mellett a lakótelep parkolójában. Tömegközlekedés villamos, busz a ház előtt tesz le. A GPS odavisz, a címet Shila pontosan megadja, ami fel is van tüntetve a lépcsőház bejárata fölött.
  • Helyszín:

    Patent garzon, egy légtér az előszoba, konyha, nappali és háló. Modern berendezés, tisztaság, a kanapéra lehet a ruhákat tenni (dobni). Nincs túl sötét, a kényelmes franciaágy mellett végig tükrös gardróbajtók fokozzák a látványt (Shiláét). Klíma gondoskodik a nyári hőség elviselésére. A fürdő zuhanykabinos, ajtó jól zár és pont ketten elférünk benne.
  • Lány külseje:

    Shila a legjobb szolgáltató, akit eddig megismertem. Értelmes, humoros, szexi. A teste gyönyörű, a kiírt korát letagadhatná, de Ő nem olyan. Arányos, karcsú és mégis markolható, puha asszonytest. Teljesen szőrtelen, illatos. A fogadóruhája egy világoskék, egyberészes fehérnemű volt.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázst a kényeztetést követően kaptam, szemből ült le velem és beszélgetés közben meggyúrta a karjaimat, amiket a sportoláskor szoktam elhasználni.
  • Levezetés:

    Mihelyt beléptem, megöleltem, befúrtam a nyakába a fejem, végigsimítottam a hátát és a fenekét, majd a nyakától kezdve a puszikat az ajkánál kötöttem ki egy csókra. Az Ő csókja a legfinomabb, nem fukarkodik a nyelvével, nagyon nehezen tudok lecsatlakozni róla. A szokásos fotelba huppantam és lerúgtam a cipőket. Rögtöm az ölembe ült és elmeséltem, mi történt velem, amióta nem találkoztunk. Végig mosolyogva hallgatott és okosakat kérdezett, meg nevettünk a sok hülyeségemen. Aztán szépen levette a pólómat és megdícsérte a színemet, amit nem a tengeren, hanem a kiskertemben szedtem össze. Aztán én is levettem a felsőjét és megdícsértem a színét, amely továbbra sem agyonszolizott. Ezzel együtt köszöntöttem a csodás kis ikreket, akik megbimbósodtak a nyelvem érintésétől. Elhatároztuk, hogy együtt fürdünk, ezt ki nem hagynám, be a zuhanyzóba, újdonság a világítós zuhanyfej, kicsit ironizáltam a fejlesztésen, de nem sértődött meg Shila, hanem jól összeszappanozott, meg én is őt és kezdődhetett a függőleges csúszka. Ennek során először háttal símult hozzám, hogy jól megmossam az ikreket és a punciját, aztán letérdelt elém és szájjal ellenőrizte az alkatrészem megfelelőségét, végül hátulról megmosta a hátamat, de valahogy mindig a farkam volt a kezében, jót is nevettünk ezen. Ki a fürdőből, megálltunk a szoba közepén egy kis csókcsatára, azonnal letérdelt elém és szájba vett, én meg dícsértem és símogattam e haját. Nuru masszázst beszéltük meg, felfeküdtem az ágyra, először nagy nehézségek árán hasra, Shila megmelegítette és bekent a géllel, magát is, majd elképesztő finomságú cicis és puncis csúzskamasszázzsal kedveskedett, miközben én sportos gazellatestét csodáltam a tükörben. Fordulás után ugyanezt folytatta szemből, végül lecsúszott a csípőmhöz és elkezdte a francia kivégzésem. Shila szájjal történő kényeztetése elképesztően finom, kezért is használja, mindezt olajosan...Nehéz szavakba foglalni. Kérésemre megfordult és felkínálta a punciját, kölcsönösen nyaltuk egymást, a hanghatások fokozódtak és ezzel már megpecsételődött a sorsom, ajkai közt robbantam és hosszan élveztem, amit végig levezetett. Szilviával megtisztitott majd masszázs, zuhany, csók és búcsú. Felejthetetlen.
  • Elszámolás:

    Shila szolgáltatási díja a korrekt kategóriába tartozik, még dilemmáztunk is kicsit ezen, de önző módon nem javasoltam az emelést. Ezért a díjért minden kapsz és a legminőségibb szolgáltatásból. Ő maga az extra.
  • Összkép:

    Csak azért írtam, hogy megerősítsem magamban: Nála nem ismerek jobbat, nekem a z Ő személyisége és szolgáltatása az etalon. Persze kalandozok közben szuper kedves lányok között, de Hozzá mindig visszatérek.
Happy Massage